• Brookpad Splashlet - bästa smart bidet

    Köp japansk toalett
  • Smart toalett med vattentvätt

    Köp smart toalett
  • Elektronisk toalett med luftdeodorisering

    Köp elektronisk toalett

Brookpad Splashlet - bästa smart bidet

Köp japansk toalett

Smart toalett med vattentvätt

Köp smart toalett

Elektronisk toalett med luftdeodorisering

Köp elektronisk toalett

Brookpad Splashlet - Smart Bidet Toalett

Splashlet är en Bidet -toalettlösning om du vill ha en smart toalett eller bidé för toalettstol. Uppgradera din toalett och hygien till nästa nivå. Fäst bara en bidé på toaletten med det nyaStänk elektronisk toalett. Du kan nu njuta av din bidettoalett med tvätt, bidetspray, turbo, uppvärmd toalettstol, torkning, aktiv deodorisering, energibesparing och smarta toalettfunktioner allt i ett. Spashlet smarta toaletter finns tillgängliga med bådafjärrkontroll, som kan placeras var du vill och en sidopanel Det är fäst vid sätet, vilket ger det ett modernt utseende. Extremt förbättrar tillfredsställelse med smart funktionalitet och personlig hygien med vattentvätt. Nu kan du glömma behovet av toalettpapper. Enkel Bidet-installation, gör-det-själv!

Bästa erbjudandet för bidetter

Bästa erbjudandet för smarta toaletter i japansk stil, sprutor och toalettfästen. Kolla in den månad som nu ger ännu bättre värde för pengarna. Du kommer nu att kunna njuta av din toalett med extra vattentvätt, bidé och smarta sanitära anläggningar samtidigt. För dig den här månaden har vi en hel del. För valda intelligenta toalettbidetter och bidetfästen, upp till 70% rabatt. De månadens affär är giltigt till slutet av månaden eller medan produkter är tillgängliga. Vi har också special förbeställningsavtal Det ger stort värde för pengarna för produkter som för närvarande inte är tillgängliga men som kommer att finnas tillgängliga snart.

Brookpad Ecosplash - Icke -elektrisk dusch WC Sprayer

EcoSplash är ett icke-elektriskt dusch badrumssprayalternativ oavsett om du väljer att använda en bidé eller bakre tvättfunktion direkt på din nuvarande toalett. Uppgradera ditt bad och personlig vård till nästa nivå. Lägg bara tillEkosplash Duschbidfästning till din nuvarande toalett. WC -sprutfästet drivs endast med vatten. System för både singel och Dubbel varmt och kallt vatten anslutningar finns tillgängliga. Temperaturen kan justeras med en sidopanelvred. Genom att vrida omkopplaren kommer de valda munstyckena att förlängas och vattenstrålen flyter under kontrollerat tryck. Utdragbara munstycksmekanism för både Bidet och bakre rengöring, gömmer sig under skyddsskydd när de inte är i drift. Den ytterligare funktionen gör det möjligt att bli självutsläppt och bevaras med vatten efter användning. Snabbt gör-det-själv-installation under den befintliga toalettstolen. Paketet med mest relevanta delar ingår i monteringspaketet. Det passar bra med de flesta moderna toalettskålar. Förbättra starkt personlig hygien med duschvatten och minimera behovet av toalettpapper.