Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter

Instructions on how to construct a greenhouse.

Diy trädgård trädgårdsarbete växthus hur växter

Instructions on how to construct a greenhouse.

Lägg grus eller träflis mellan fästbrädorna. Det finns tre sätt att uppnå detta. Ett inomhus växthusets huvudsakliga syfte är att förstora solens ljus medan du skyddar växter från kylan. Att köpa ett standardstorlekssats som inte behöver några ändringar kan vara billigare än att montera allt själv. Trots att du kommer att behöva investera pengar kommer resultaten att vara väl värda det.

Läs mer →


Gardening tasks for September.

blommig design trädgård trädgårdsarbete renovering hur hur man installerar hur man använder

Gardening tasks for September.

Tips och idéer i september. Gör det mesta av månaderna med trädgårdsarbete du har lagt in. Om det är kyligt ute, ta med bräckliga växter in. Det är dags att så vinterbäddsväxter och vårlökor. Klippa gräsmattan igen för att eliminera alla rakande inducerade krypande gräs och ogräs.

Läs mer →


Du ombygger ditt badrum.

ordna ett badrum badrum badrumsdesign badrumsidéer badrumsrenovering guide hur idéer

Du ombygger ditt badrum.

Ett nytt badrum kan byggas i åtta enkla steg med förtroende. Gör golvritningar för både dina befintliga och framtida badrum för att se vilka elektriska och VVS -förändringar som behövs. Ritningarna kommer att indikera positionerna för den nya sanitetsvaran och möblerna, liksom de varma och kalla vattenrören. Ta bort toaletten, duschen, badet och sjunka från rummet. Stäng av vattnet vid huvudet och alla individuella tillförselpunkter.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att handla ett bad?

bad badrumsdesign badrumsidéer design designidéer guide hur hur man använder

Vad är det bästa sättet att handla ett bad?

Att renovera ett badrum eller bara byta ut badet kräver exakta mätningar för att garantera att det nya badet passar. Om du har utrymme kan du överväga att lägga ditt bad längre i rummet för ett mer lyxigt utseende. Bad- och duschblandare är mekaniska eller termostatiska. Överväg om du behöver ett bad- och duschblandare om du använder badet som en dusch. Raka bad är de vanligaste och kan passa in i alla områden.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att välja ett bassäng?

ordna ett badrum handfat bassängkranar badrum badrumsdesign badrumsidéer guide hur

Vad är det bästa sättet att välja ett bassäng?

Välj rätt bassäng för din garderob eller badrum. Om du renoverar ditt badrum kanske du vill överväga att flytta diskbänken. Fråga om vilken typ av vägg som din bassäng kommer att vara ansluten till och borttagningstiden. Använd våra VVS -artiklar för att se om de kan hjälpa dig. De kommer inte bara att visa dig hur du gör uppgifter, utan hjälper dig också att förstå ditt vattensystem.

Läs mer →