Refund policy

Returnerer (W(ithdrawal)

Vår returrett varer i 14 dager. Dette er et uttak fra kontrakten. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen. Hvis den returnerte varen er vesentlig annerledes enn hvordan den opprinnelig ble sendt til kjøperen, kan det påløpe et påfyllingsgebyr (avhengig av varens tilstand ved retur). Du må informere oss ved å sende en e-post til serviceteamet. For å fullføre returen trenger vi bestillingsdetaljer, kvittering eller kjøpsbevis.Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.
Flere typer varer og tjenester er unntatt fra å bli returnert (uttak). Eventuelle tjenester som er inkludert i bestillingsprisen som for vilkårene for bruk, kan ikke returneres og vil bli trukket fra refusjonsbeløpet, dette inkluderer: frakt, returetikett, påfyllingsgebyr, utvidet garanti, produktinnkjøp, betalingsbehandlingstjeneste eller returforlengelse.
Flere ikke-returnerbare varer:
- Gavekort
- Nedlastbare produkter
Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon gis (hvis aktuelt):
- Ethvert element som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes feilen vår
- Eventuelle manglende eller ikke leverte deler av bestillingen vil bli trukket fra refusjonsbeløpet til gjeldende utsalgspris.

Refusjoner (hvis aktuelt)

Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen din. Eventuelle tjenester som inngår i kjøpesummen i henhold til vilkårene for bruk, refunderes ikke og vil bli trukket fra refusjonsbeløpet. Disse tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til, fraktkostnader, returetikett,restocking avgift,tollplikt, utvidet garanti, produktinnkjøp, betalingsbehandlingstjeneste og returforlengelse. Hvis refusjonsbeløpet etter alle fradrag er negativt, vil det oppstå en gjeld som du må betale. Hvis du er godkjent, vil refusjonen din bli behandlet opp til 14 dager etter at bekreftelsen er mottatt, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten, innen et visst antall dager.

Forsinket eller manglende refusjon (hvis aktuelt)

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din igjen. Det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt lagt ut. Det er ofte litt behandlingstid før refusjon blir lagt ut. Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt tilbakebetalingen ennå, kan du kontakte service team.

Rabatterte og gratis varer (hvis aktuelt)

Hvis en rabatt ble brukt i en hvilken som helst type: automatisk rabatt, kupongkode eller gratis vare, er alle deler av bestillingen integrerte deler av den bestillingen. Du kan bare returnere eller kansellere hele bestillingen, inkludert alle rabatterte og gratis varer.

Avbestilling(hvis aktuelt)

Våre avbestillingsregler varer til den fysiske varen er merket som oppfylt. Dette er et uttak fra kontrakten. Hvis bestillingen din er merket som oppfylt, er vi redd vi ikke kan tilby deg en kansellering. For å være kvalifisert for refusjon, må du informere oss om kanselleringen før bestillingen sendes. Hvis bestillingen er i transitt, vil en returforespørsel bli gjort direkte til logistikkfirmaet på dine vegne. Hvis logistikkselskapet tillater retur av et produkt i transitt, vil produktet bli sendt tilbake til Autorisert Servicesenter på dine vegne. En refusjon kan bare behandles etter at produktet er returnert. Returkostnad vil bli trukket fra refusjonsbeløpet. Du må informere oss ved å sende en e-post tilserviceteam med bestillingsdetaljene dine. Eventuelle tjenester, inkludert frakt, garanti, produktinnkjøp, betalingsbehandlingstjeneste eller returforlengelse, refunderes ikke.

Utveksling (hvis aktuelt)

Vi erstatter bare varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den mot lignende vare, send oss en e-post tilserviceteamog send varen din. Du kan bytte varer ved å returnere og legge inn en ny bestilling.

Gave

Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Når den returnerte varen er mottatt, et gavekort vil bli sendt til deg. Hvis varen ikke var merket som en gave da den ble kjøpt, eller gavegiveren fikk bestillingen sendt til seg selv for å gi deg senere, vi sender refusjon til gavegiveren, og han vil finne ut om returen din.

Shipping

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for frakt av varen din. Hvis du returnerer eller bytter produktet, bør du sende produktet tilbake til Autorisert Servicesenter. Fraktkostnader refunderes ikke. I tillegg bør eventuelle toll eller andre kostnader som kan oppstå på grunn av frakt fra utenfor Eu dekkes av kunder, hvis de oppstår. Returetiketter leveres AV DHL OG er kun tilgjengelig I Eu, STORBRITANNIA og Sveits. Kostnaden for returetiketten er begrenset til 50EUR per returetikett for en pakke som veier opp til 30 kg og vil bli trukket fra refusjonsbeløpet.Hvis produktet ble sendt uten bruk av returetikett som vi har gitt, vennligst oppgi signert leveringsbevis for å identifisere den returnerte pakken. Hvis du mottar refusjon, vil eventuelle kostnader for returfrakt, toll, returetikett som vi har oppgitt eller andre kostnader bli trukket fra refusjonen din. Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for produktet å nå deg, variere. Hvis du sender noe dyrt, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøper fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta din returnerte vare.