Prøv Amazon Prime 30-dagers gratis prøveperiode

Er det verdt å betale for Amazon Prime?

Prøv Amazon Prime 30-dagers gratis prøveperiode

Med noen få ord, ja. I følge en analyse utført av JPMorgan, kommer verdien av Amazon Prime -medlemskapet til en årlig sum på $ 785.

Tilbud på Prime Day, Lightning Deals og et belønningskredittkort som gir deg 5 prosent kontant tilbake er bare eksempler på de spesielle fordelene og rabattene som er tilgjengelige for Prime -medlemmer.

På toppen av alt annet som ble sagt, gir et hovedmedlemskap deg rett til et bredt utvalg av bare rabatter på medlemmer, som fungerer som en metafor for prikken over i’en.

Tilgangen til Prime Day Bargains, som er Amazons årlige handleferie og fant sted tidligere i år, er den desidert mest betydningsfulle fordelen. Ikke bekymre deg hvis du ikke fanget det; I tillegg har du tilgang til følgende i sin helhet:

Tidlig tilgang til lynavtaler: Prime -medlemmer får tidlig tilgang til å handle lynavtaler (som normalt bare kjører i noen timer) tretti minutter før de blir gjort tilgjengelig for allmennheten. Bare hold øye med en etikett som sier "Prime Early Access" når du handler på nettstedet.

Hvis du er villig til å vente noen flere dager til at varen din kommer, vil du enten få besparelser øyeblikkelig eller tjene insentiver som kan brukes til fremtidige kjøp når du velger levering uten rush som din fraktmetode under kassen. Belønningene dine vil bli lagt ut på kontoen din øyeblikkelig så snart din gratis no-rush-ordre kommer, og de vil også bli brukt automatisk på eventuelle kvalifiserte bestillinger du legger etter det.

Et kredittkort som tilbyr belønning og ikke krever en årlig avgift eller gebyrer for utenlandske transaksjoner: Motta en kontantbackbonus på 5 prosent på kjøp gjort på Amazon.com og Whole Foods Market, en kontantbackbonus på 2 prosent på restauranter, bensin stasjoner og apotek, og en kontantbackbonus på 1 prosent på alle andre transaksjoner. Du kan innløse poengene dine for en rekke forskjellige ting, som kontant tilbake, gavekort og til og med ferie. Et av disse stedene er Amazon.

Amazon Prime -medlemskap kommer med utrolige fordeler og unike muligheter til å kjøpe, se innhold og spare penger:

  • Effektive og kostnadsfrie metoder for å legge inn bestillinger, inkludert levering av samme dag, en-dag og to-dagers levering, i tillegg til 24-timers dagligvarelevering.
  • On-demand streaming av hundrevis av filmer og TV-serier umiddelbart
  • Tilgang til over en million sanger og hundrevis av spillelister, alt uten avbrudd fra annonser.
  • Gratis videooppbevaringsplass på opptil 5 gigabyte og ubegrenset online bildelagring i full kvalitet

Prøv Amazon Prime 30-dagers gratis prøveperiode