• BrookPad SplashLet - Beste slimme bidet

    Japans toilet kopen
  • Slim toilet met waterspoeling

    Slim toilet kopen
  • Elektronisch toilet met luchtontgeuring

    Elektronisch toilet kopen

BrookPad SplashLet - Beste slimme bidet

Japans toilet kopen

Slim toilet met waterspoeling

Slim toilet kopen

Elektronisch toilet met luchtontgeuring

Elektronisch toilet kopen

BrookPad SplashLet - Slim bidettoilet

SplashLet is een bidettoiletoplossing als je een slim toilet of bidet voor toiletbril wilt hebben. Upgrade uw toilet en hygiëne naar een hoger niveau. Bevestig gewoon een bidet aan het toilet met het nieuwe SplashLet elektronische toilet. Je kunt nu genieten van je bidettoilet met wash, bidetspray, turbo, verwarmde toiletbril, drogen, actieve ontgeuring, energiebesparing en slimme toiletfuncties in één. SpashLet slimme toiletten zijn verkrijgbaar met zowel een afstandsbediening, die je overal kunt plaatsen als een zijpaneel dat aan de zitting wordt bevestigd, waardoor het een moderne uitstraling krijgt. Verbeter de tevredenheid enorm met slimme functionaliteit en persoonlijke hygiëne met wassen met water. Nu vergeet je misschien de behoefte aan toiletpapier. Eenvoudige bidetinstallatie, doe-het-zelf!

Beste deal voor bidets

Beste aanbieding voor slimme toiletten in Japanse stijl, sproeiers en toiletopzetstukken. Bekijk producten van de maand die nu nog meer waar voor je geld geven. U kunt nu tegelijkertijd genieten van uw toilet met extra waterspoeling, bidet en slimme sanitaire voorzieningen. Voor jou hebben we deze maand een geweldige deal. Voor gekozen intelligente toiletbidets en bidetopzetstukken, tot 70% korting. De deal van de maand is geldig tot het einde van de maand of zolang de producten beschikbaar zijn. We hebben ook speciale pre-order deals die veel waar voor uw geld bieden voor producten die momenteel niet beschikbaar zijn, maar binnenkort beschikbaar zullen zijn.

BrookPad EcoSplash - Niet-elektrische douche-toiletsproeier

EcoSplash is een niet-elektrische douche-badkamerstraaloptie, of u nu kiest voor een bidet of een achterste wasfunctie direct op uw huidige toilet. Upgrade uw bad en persoonlijke verzorging naar een hoger niveau. Voeg gewoon de EcoSplash douchebidet-opzetstuk toe aan je huidige toilet. Het opzetstuk van de WC Sprayer wordt alleen door water bediend. Er zijn systemen beschikbaar voor zowel enkele als dubbele warm en koud water aansluitingen. De temperatuur kan worden aangepast door een knop op het zijpaneel. Door aan de schakelaar te draaien worden de gekozen nozzles uitgeschoven en gaat de waterstraal onder gecontroleerde druk stromen. Intrekbaar mondstukmechanisme voor zowel bidet- als achterreiniging, verborgen onder beschermkap wanneer niet in gebruik. Dankzij de extra functie kan het mondstuk na gebruik zelf worden gereinigd en met water worden bewaard. Snelle doe-het-zelf installatie onder de bestaande toiletbril. Het pakket met de meest relevante onderdelen zit in het montagepakket. Het past goed bij de meeste moderne toiletpotten. Verbeter de persoonlijke hygiëne sterk met douchewater en minimaliseer de behoefte aan toiletpapier aanzienlijk.