Shipping policy

Bedankt voor uw bezoek en winkelen bij BrookPad. Hieronder volgen de algemene voorwaarden die ons verzendbeleid vormen voor door BrookPad verkochte producten.

Verwerkingstijd van de zending

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen. Als we een groot aantal bestellingen ervaren, kunnen verzendingen een paar dagen worden vertraagd. Houd rekening met extra transitdagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.

Verzendprovider

Levering wordt gedaan door logistiek bedrijf DPD, DHL, Amazon Logistic of lokale post, afhankelijk van het product en de regio waar de bestelling naartoe wordt verzonden. Door verzenddiensten te bestellen, stemt u ermee in dat de verzending door ons namens u (ontvanger) wordt besteld en accepteert u de algemene voorwaarden van de vervoerder. U gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van verzenddiensten door de vervoerder. U hebt het recht om de vervoerder aansprakelijk te stellen voor het verlenen van verzenddiensten in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de vervoerder.

Verzendkosten &geschatte levertijd

Dit zijn de standaard verzendkosten en geschatte levertijden. Tenzij op de productpagina een preciezere levertijd wordt gegeven, is de verwachte tijd zoals in de onderstaande tabel. Voor producten van het merk BrookPad:

Regio Verzendmethode

Geschatte levertijd
(werkdagen)

Verzendkosten
Europese Unie

Standaard

1 - 5 vanaf €3 | berekend bij het afrekenen
Europese Unie Economisch 2 - 10 VRIJ
Europa Standaard 3 - 12 vanaf €12 | berekend bij het afrekenen
Europa Economisch 4 - 24 GRATIS voor bestellingen boven €500 | vanaf €6
Internationaal

Standaard

5 - 30 vanaf €29 | berekend bij het afrekenen
Internationaal Economisch 6 - 60 vanaf €19 | berekend bij het afrekenen
EU / Europa / Internationaal Pre-order 15-150 + geschatte levertijd hetzelfde als verzendmethode


Verzendverzekering

Standaard levering is verzekerd tegen eventuele verloren of beschadigde pakketten. Mocht uw pakket beschadigd zijn, stel dan direct een pakketschaderapport op. Informeer ons en de verzendprovider over het evenement en stuur pakketschaderapport door. Dien een claim rechtstreeks in bij de verzendprovider of vraag ons om dit namens u te doen. Een vervanging of terugbetaling wordt alleen uitgegeven na succesvol onderzoek van de ingediende claim van verloren of beschadigde pakketten door de verzendprovider. Economische levering is niet verzekerd, dus klanten dragen alle risico in het geval pakketten verloren gaan of beschadigd raken.

Melding van pakketschade

Teken het ontvangstbewijs niet voordat u het hebt geïnspecteerd op schade. Als u schade aan het pakket ziet, vraag dan dat de chauffeur wacht terwijl u de producten opent en controleert. Maak een melding van eventuele pakketschade en beschrijf de schade nauwkeurig. Vermeld in het rapport alle componenten die tijdens de verzending zijn beschadigd. De ontvangende persoon is verantwoordelijk voor het verzoek aan de vervoerder om de beschadigde goederen en verpakking te inspecteren die tijdens de verzending zijn beschadigd. Het formele verzoek moet onmiddellijk na ontdekking van enig verlies of schade worden gedaan, uiterlijk 24 uur na ontvangst van het pakket. Bewaar een kopie van uw verzoekbrief. Schrijf je bevindingen op in een rapport. Maak indien mogelijk foto's om uw inspectierapport te bevestigen.

Verzendbevestiging en ordertracering

Zodra uw bestelling is verzonden of verwerkt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de zending met uw trackingnummer(s), indien beschikbaar (voor standaardlevering). Het trackingnummer is binnen 24-72 uur actief. Economische levering heeft mogelijk geen trackingnummers.

Pre-order verzending

Als het artikel als pre-order is besteld, wordt het rechtstreeks voor u gekocht bij de fabrikant en verzonden zodra uw pre-order beschikbaar is. De verwachte sourcingtijd van pre-orders is van 15 tot 150 dagen. Als het product beschikbaar is voor pre-order dan zal er in de winkelwagen aanvullende informatie zijn: "Pre-order". Vanwege lagere voorraadkosten en directe inkoop kan eenextra pre-orderkorting in de prijs worden opgenomen.

Retourzending

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het verzenden van uw object. Als het product wordt geretourneerd of geruild, moet het worden geretourneerd aan het logistieke bedrijf Authorized Service Center. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Retouretiketten worden geleverd door DHL en zijn alleen beschikbaar in de Europese Unie, het VK en Zwitserland. De kosten van het retouretiket zijn beperkt tot 50 EUR per retouretiket voor een pakket met een gewicht tot 30 kg en worden in mindering gebracht op het restitutiebedrag. Als het product is verzonden zonder gebruik te maken van het retouretiket dat we hebben verstrekt, verstrek dan een ondertekend bewijs van levering om uw geretourneerde pakket te identificeren.

Internationaal verzendbeleid

We verzenden momenteel naar de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, Turkije, Canada, de Verenigde Staten, Australië, India en andere landen over de hele wereld.

Niet BrookPad producten - Verzendkosten & geschatte levering

Dit zijn de standaard verzendkosten en geschatte levertijden. Tenzij op de productpagina een preciezere levertijd wordt gegeven, is de verwachte tijd zoals in de onderstaande tabel. Voor partner- en partnerproducten, anders dan producten van het merk BrookPad, besteld via brookpad online winkel:

Regio Verzendmethode

Geschatte levertijd
(werkdagen)

Verzendkosten
Internationaal Standaard 10 - 270 berekend bij het afrekenen
Internationaal Economisch 270 - 720 berekend bij het afrekenen

 

Bijlagen

Algemene voorwaarden van logistiek bedrijf Inclusief maar niet beperkt tot DPD, DHL, Amazon Logistic of lokale post worden hieronder vermeld.