Verzendingsovereenkomst

Dank u voor uw bezoek en winkelen in BrookPad. Hieronder volgen de voorwaarden die onze Scheepvaart Beleid voor BrookPad verkochte producten vormen.

Verwerkingstijd verzending

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen. Als we last hebben van een groot aantal orders, kunnen de zendingen worden vertraagd door een paar dagen. Geef extra dagen in doorvoer voor levering toe. Als er een aanzienlijke vertraging in de verzending van uw bestelling, zullen wij contact met u op via e-mail of telefoon.

Verzendprovider

Levering wordt gedaan door de logistiek bedrijf DPD, DHL, Amazon Logistic of lokale post afhankelijk van product en de regio bestelling wordt verzonden naar. Door het bestellen van verzendkosten, geeft u toestemming dat de scheepvaart wordt besteld door ons in uw naam (ontvanger) en u aanvaardt de voorwaarden van de vervoerder. U gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de prestaties van de scheepvaart door de vervoerder. U heeft het recht de vervoerder aansprakelijk te stellen voor de levering van zeevervoerdiensten overeenkomstig de voorwaarden en bepalingen van de vervoerder.

Verzendkosten & eLeveringstijd

Dit zijn de standaard verzendkosten en geschatte levertijden. Tenzij op de productpagina een nauwkeuriger levertijd wordt gegeven, is de verwachte tijd zoals in de onderstaande tabel. Voor BrookPad merk producten:

Regio Verzendmethode

Geschatte levertijd(werkdagen)

Verzendkosten
Europese Unie

Standaard

1 - 5 vanaf € 3 | berekend aan de kassa
Europese Unie Economisch 2 - 10 VRIJ
Europa Standaard 3 - 12 vanaf € 12 | berekend aan de kassa
Europa Economisch 4 - 24 GRATIS voor bestellingen meer dan € 500 | vanaf € 6
Internationaal

Standaard

5 - 30 vanaf € 29 | berekend aan de kassa
Internationaal Economisch 6 - 60 vanaf € 19 | berekend aan de kassa
EU/Europa/Internationale Voorbestelling 15-150 + geschatte levertijd zelfde als verzendmethode


Scheepvaartverzekering

Standaardlevering is verzekerd tegen mogelijke verloren of beschadigde percelen. Indien uw pakket beschadigd is, gelieve onmiddellijk een pakket schade verslag op te stellen. Informeer ons en de verzendaanbieder over het evenement en termijnschade verslag. Verzend een claim rechtstreeks naar de verzendprovider of vraag ons om het te doen namens u. Een vervanging of een restitutie zal pas worden afgegeven na een geslaagd onderzoek van de ingediende vordering van verloren of beschadigde percelen door de verzendaanbieder. Economische levering is niet verzekerd, dus klanten dragen alle risico's in het geval pakketten verloren gaan of beschadigd zijn.

Verslag over de schade aan

Teken de ontvangst van het pakket pas als u het hebt geïnspecteerd op schade. Als u enige schade van perceel, verzoek dat de bestuurder te wachten terwijl u opent en controleer de producten. Maak een melding van schade aan de percelen en beschrijp de schade precies. In het rapport vermelden van alle onderdelen beschadigd tijdens de scheepvaart. De ontvangende persoon is verantwoordelijk voor het aanvragen van de vervoerder om de beschadigde goederen en verpakkingen die tijdens de verzending zijn beschadigd, te inspecteren. Het formele verzoek moet onmiddellijk na de ontdekking van verlies of schade uiterlijk 24 uur na ontvangst van het perceel worden gedaan. Bewaar een kopie van uw opdrachtbrief. Schrijf uw bevindingen in een rapport op. Als u kunt, neem foto's om uw inspectieverslag te bevestigen.

Bevestiging van verzending en ordertracering

Zodra uw bestelling is verzonden of verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail met uw volgnummer (s), indien beschikbaar (voor standaard levering). Het tracking-nummer zal binnen 24-72 uur actief zijn. Economische levering kan geen tracking nummers.

Verzending vooraf

Als item is besteld als pre-order zal het direct afkomstig zijn van de fabrikant en worden verzonden zodra uw bestelling beschikbaar is. Verwachte sourcing-tijd van pre-orders is van 15 tot 150 dagen. Als product beschikbaar is voor pre-order dan in de winkelwagen zal er aanvullende informatie zijn: "Voorbestelling ". Als gevolg van lagere bezettingskosten en directe sourcing additional pre-order korting kan worden opgenomen in de prijs.

Retourverzending

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voorVerzendinguw item. Als het product wordt geretourneerd of geruild, moet het worden geretourneerd aan de logistieke onderneming Geautoriseerd servicecentrumVerzendkosten zijn niet terugbetaald. Retourlabels worden geleverd door DHL en zijn alleen beschikbaar in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De kosten van het retourlabel worden gemaximeerd op 50 EUR per retourlabel voor een perceel met een gewicht van ten hoogste 30 kg en worden afgetrokken van het restitutiebedrag.Als het productVerzondenzonder gebruik van retourlabel dat we hebben gegeven,Gelieve te verstrekken ondertekend bewijs van levering aan uw geretourneerde pakket te identificeren.

Internationaal scheepvaartbeleid

We hebben momenteel een schip naar de Europese Unie, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, Turkije, Canada, Verenigde Staten, Australië, India en andere landen over de hele wereld.

Niet-BrookPad-producten-Verzendingskosten & eDe belangrijkste

Dit zijn de standaard verzendkosten en geschatte levertijden. Tenzij op de productpagina een nauwkeuriger levertijd wordt gegeven, is de verwachte tijd zoals in de onderstaande tabel.Voor partner en affiliate producten, anders dan BrookPad merk producten, besteld via BrookPad online winkel:

Regio Verzendmethode

Geschatte levertijd(werkdagen)

Verzendkosten
Internationaal Standaard 10 - 270 berekend aan de kassa
Internationaal Economisch 270 - 720 berekend aan de kassa

 

Bijlagen

Voorwaarden en voorwaarden van logistiek bedrijf Inclusief, maar niet beperkt tot DPD, DHL, Amazon Logistic of lokale post worden hieronder vermeld.