Teruggavebeleid

Retouren (W)ithdrawal)

Ons terugkeerbeleid duurt 14 dagen. Dit is een terugtrekking uit het contract. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw item ongebruikt zijn en in dezelfde voorwaarde dat u deze hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking. Als het geretourneerde item materieel anders is dan de oorspronkelijke verzending naar de koper, kan een herbezettingsfee (afhankelijk van de voorwaarde van het item bij terugkeer) van toepassing zijn. U moet ons informeren door een e-mail te sturen naar het serviceteam. Om uw terugkeer te voltooien, vereisen wij orderdetails, ontvangst of bewijs van aankoop.Als 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, helaas kunnen wij u geen terugbetaling of uitwisseling bieden.
Verschillende soorten goederen en diensten zijn vrijgesteld van terugkeer (terugtrekking). Alle diensten inbegrepen in de orde prijs als voor de voorwaarden van de dienst zijn niet-returnable en zal worden afgetrokken van het bedrag van de restitutie, waaronder: verzending, retourlabel, heruitzetting vergoeding, uitgebreide garantie, product sourcing, betaling verwerking service of terugkeer extensie.
Aanvullende niet-retourbare items:
-Cadeaubonnen
-Downloadbare producten
Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing):
-Elk item niet in zijn oorspronkelijke staat, is beschadigd of ontbrekende onderdelen voor redenen niet te wijten aan onze fout
-Eventuele ontbrekende of niet geleverde delen van de order worden afgetrokken van het restitutiebedrag bij de huidige detailhandelsprijs.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw terugkeer is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen om u te melden dat wij uw geretourneerde item hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Alle diensten die volgens de voorwaarden van de dienst in de aankoopprijs zijn begrepen, worden niet terugbetaald en worden van het restitutiebedrag afgetrokken. Deze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot verzendkosten, retourlabel,visrechten,Douanedienst, 

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)

serviceteam.

Gedisconteerd en gratis items (indien van toepassing)

Als een korting werd gebruikt in elk type: automatische korting, coupon code of gratis item, dan zijn alle delen van de bestelling integraal onderdeel van die bestelling. U kunt de gehele bestelling alleen retourneren of annuleren, inclusief alle gedisconteerd en gratis items.

Annulering(indien van toepassing)

Geautoriseerd servicecentrum  U moet ons informeren door een e-mail te sturen naarserviceteam 

Uitwisselingen (indien van toepassing)

We vervangen alleen items als ze defect of beschadigd zijn. Als u nodig hebt om het uit te wisselen voor het soortgelijke item, stuur ons een e-mail naarserviceteamen stuur uw item. U kunt items uitwisselen door een retourzending te maken en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Geschenken

Als het item is gemarkeerd als een geschenk bij aankoop en verzonden direct aan u, ontvangt u een geschenk krediet voor de waarde van uw terugkeer. Zodra het geretourneerde item is ontvangen, zal een cadeaubon naar u worden verzonden. Als het item niet was gemarkeerd als een geschenk bij de aankoop, of de gift gever had de bestelling verzonden naar zichzelf om u later te geven, zullen wij een terugbetaling aan de gift gever sturen en hij zal te weten komen over uw terugkeer.

Verzending

Geautoriseerd servicecentrum Retourlabels worden geleverd door DHL en zijn alleen beschikbaar in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De kosten van het retourlabel zijn gemaximeerd tot 50EUR per retourlabel voor een perceel met een gewicht van ten hoogste 30 kg en wordt afgetrokken van het restitutiebedrag.Als het product is verzonden zonder gebruik van het retourlabel dat we hebben verstrekt, gelieve te verstrekken ondertekend bewijs van levering aan uw geretourneerde pakket te identificeren. Als u een terugbetaling ontvangt, zullen de eventuele kosten van retourzending, douanerechten, retourlabel die wij hebben geleverd of andere kosten worden afgetrokken van uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is voor uw product om u te bereiken variëren. Als u de scheepvaart iets duur, moet u overwegen met behulp van een trackable verzending service of de aankoop van de rederij verzekering. We garanderen niet dat we uw terug te ontvangen item ontvangen.