Home, persoonlijke verzorging en lifestyle gids — home appliance

Wat is de beste manier om een ​​drukringer te kiezen?

hulpmiddel tuin gids thuis huishoudapparatuur hoe hogedrukreiniger

Wat is de beste manier om een ​​drukringer te kiezen?

Drukringen zijn geweldig voor banen in de buitenruimte zoals het wassen van auto's en motorfietsen. Twee belangrijke factoren om te overwegen tijdens het selecteren van een wasmachine zijn waterdruk (hoe hoger de balk, hoe krachtiger de wasmachine) en waterstroom. Het is moeilijk om de beste power -wasmachine voor uw huis- en tuinbehoeften te kiezen met zoveel beschikbare opties. Elektrische drukringen of benzine zijn de twee stroombronnen. De meeste drukspoelingen zijn elektrisch, waardoor ze geschikt zijn voor lichte tot middelgrote laadtaken.

Lees verder →


Beste juicers in 2021

gids Gezondheid thuis huishoudapparatuur hoe kuien

Beste juicers in 2021

Juicing biedt een voedingsdichte drank met minder vloeistof dan andere voorbereidingstechnieken. Naast het produceren van meer voedzamer sap, maken het kampen van sapmakers mogelijk dat meer voedingsstoffen in het sap kunnen worden vrijgegeven. Sap is een gezonde traktatie voor jezelf en je gezin als je het vaak (meer dan twee keer per week) drinkt. Welke sapsmaak is het populairst in Amerika? Het wattage dat het beste voor u en uw keuken is, hangt af van hoe vaak u de saptreksel gebruikt. Een of twee keer per dag goed maken? Vitamines, eiwitten, omega-3 en omega-6 vetzuren evenals micronutriënten en andere noodzakelijke componenten zijn overvloedig aanwezig in dagelijks sap.

Lees verder →


Top 5 rijstkokers in 2021

Koken gids huishoudapparatuur hoe rijstkoker Tefal

Top 5 rijstkokers in 2021

Of het nu een rijstkoker of een rijststoomboot wordt genoemd, een automatisch keukenapparaat dat bedoeld is om te koken of stoomrijst is wat u zoekt. Het bestaat uit drie delen: een warmtebron, een kookschaal en een elektronische thermostaat. De thermostaat bewaakt de temperatuur van de kookkom en regelt de temperatuur van de kookkom.

Lees verder →


Best Electric Multi-Cookers in 2021

Koken voedsel gids huishoudapparatuur hoe multi-kookers

Best Electric Multi-Cookers in 2021

Een multi-cooker is een elektrisch keukenapparaat waarmee u maaltijden op aanvraag kunt maken. Multi-cookers besparen tijd door zeven of meer traditionele apparaten tegelijk te vervangen. Ze kunnen ook veel ruimte vrijmaken in uw keuken door verschillende apparaten te vervangen door één. Een multi-cooker is een aanrechtkeukenapparaat dat op verschillende manieren kan koken. Je kunt soep, stoomgroenten en schelpdieren, diepe boultry of fruit fruit en groenten (bekend als blancheren) koken. Een multi -fornuis bespaart je geld door minder energie te gebruiken dan een oven of een kookplaat.

Lees verder →


Beste home soda -makers in 2021

Koken voedsel gids huishoudapparatuur hoe soda -maker

Beste home soda -makers in 2021

Een soda -maker is een thuisapparaat dat koolstofdioxide gebruikt van een cartridge onder druk naar carbonaat kraanwater. Afhankelijk van het type kunnen sommige frisdrankfabrikanten ook bruisen aan sappen en theeën. Gedagideerd of sprankelend water is niet schadelijk voor uw gezondheid. Sprankelend water veroorzaakt iets meer tandglazuurerosie dan normaal water. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is CO2 geen gas dat wordt uitgeademd, maar eerder een vloeibaar gecomprimeerd gas dat wordt gegenereerd en getransporteerd of gebruikt als droogijs. In de meeste gevallen is sprankelend water even gezond als nog water.

Lees verder →