Best Electric Grills in 2021

Beste elektrische grills in 2021

Wat zijn de beste elektrische grills voor het jaar 2021?

Beste elektrische grills in 2021

Wat is een elektrische grill precies?

In de zomer zijn elektrische grills de grootste manier om buiten te koken, maar kunnen ze een gezondheidsrisico vertegenwoordigen? Aluminiumfolie kan op een elektrische grill worden gebruikt zonder brandwonden te veroorzaken. Hoewel de elektrische grill een goed ontworpen gadget is, was ik bang dat het mijn familie het huis uit zou roken. Als u geen toegang hebt tot een barbecue of houtskoolgrill, of als het te koud is om buiten te koken, is een elektrische grill het ideale antwoord. Wanneer een griller wordt gedwongen om ergens te reizen waar gas of houtskool wordt verboden, is de elektrische grill de meest praktische draagbare optie.

De elektrische grill zal veel ruimte innemen in uw keuken of in een nabijgelegen voorraadkast, maar het zal zichzelf betalen in termen van grillresultaten. Hoewel elektrische grills meestal veiliger zijn dan houtskool- of gasgrills, kan het gebruik van een verlengsnoer dat niet is bedoeld voor extern gebruik, brand veroorzaken. Olie is vereist bij het gebruik van een elektrische grill, zo licht - zeer licht - spuit kookolie op de grill. Als je niet veel ruimte hebt, kan een binnenbarbecue voldoende zijn als je gewoon voor een korte periode kookt.

George Foreman 25800 Small Fit Grill - veelzijdige bakplaat

George Foreman 25800 Small Fit Grill - veelzijdige bakplaat

De grote fit grill van George Foreman is verkrijgbaar in een glanzende zwarte afwerking met matte afwerkingen en een afgeschuind bovenbehuizing. Je kunt je favoriete maaltijden in minder tijd bereiden dan ooit tevoren. In vergelijking met een typische elektrische ovenrooster ingesteld op 230 graden, duurt het minder dan 6 minuten om van te schakelen naar schotel. 30 procent ruimtebesparing en verticale opslagoplossing - Het gestroomlijnde ontwerp is ontworpen om u ruimte te besparen in vergelijking met de totale hoogte van ons 23400 -model. Het product wordt geleverd met een garantie van 2 jaar fabrikant, plus een extra jaar als u het apparaat online registreert.

 • Bijgewerkte premium look and feel - De grote fitgrill is nu verkrijgbaar in glanzend zwart met matte afwerkingen.
 • De afgeschuind bovenbehuizing van uw keuken valt op.
 • Snelle opwarming - Kook uw favoriete maaltijden in recordtijd.
 • In vergelijking met een 230 ° elektrische ovengrill duurt dit minder dan 6 minuten.
 • Reinigt met 1 vegen met een papieren handdoek terwijl gerechten nog steeds warm zijn.
 • Je kunt ontspannen weten dat de clip-in druppel van George Foreman overtollig vet en ander puin zal verzamelen op één gemakkelijk te reinigen locatie.
 • Het gestroomlijnde ontwerp bespaart 30% ruimte in vergelijking met onze 23400 modellen totale hoogte.
 • 2 jaar fabrikanten garantie + 1 jaar extra wanneer online geregistreerd.
 • Consumentenapparatuur 2019, Categorie Elektrische grills.

Ninja Foodi Health Grill en Air Fryer

Ninja Foodi Health Grill en Air Fryer

5.7L kookpot, 3,8 lie scherpermand, grillplaat, reinigingsborstel en vaatwasserveilige componenten zijn inbegrepen in het pakket. Om uniform frituren en branden te bieden tijdens de maaltijd, circuleert cyclonische luchttechnologie temperaturen tot 260 ° C rond het voedsel. Met vijf aanpasbare kookmodi - Air Fry, Bake, Roast, Dehydrate en Grill - zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

 • Binnen grillen voor echte chargrilled smaken
 • Kook je favoriete verse of bevroren maaltijden
 • Grill, luchtkruis, gebraden, bakken, uitdrogen
 • Voegt weinig of geen olie toe. Air Fry - Tot 75% minder vet dan frituren*
 • Kookpot 5.7L, scherper mand 3.8L, grillplaat, reinigingsborstel gemakkelijk-reinige componenten.

Tefal Optigrill Elite GC750D40 Intelligent Health Grill

Tefal Optigrill Elite GC750D40 Intelligent Health Grill

De Optigrill Elite is een geautomatiseerd grillapparaat dat de minuten aftelt totdat uw vlees naar wens wordt gedaan: zeldzaam, medium of goed gedaan. Neem het bevel over uw persoonlijke kookervaring met een enkele aanraking van uw vinger op het prachtige touchscreen en kies intuïtief het kookprogramma dat u nodig hebt. Er zijn 12 geautomatiseerde kookprogramma's beschikbaar, zowel voor vlees- als groenteliefhebbers: rood vlees; Burger; Worst; Panini; Vis; Kipfilet; Zeevruchten; Spek; Aardappelen; Aubergine; Peper; Tomaten; en rood vlees en hamburger. Met de vulfunctie kunt u steeds opnieuw dezelfde maaltijd koken, terwijl de brandende boost -modus een meer intense schroei produceert en de optie Frozen Food het voedsel ontdooit voordat u het kookt.

 • Sensor koken die de temperatuur en duur aan de dikte van het vlees aanpast
 • 12 Auto-programma's voor vegetariërs en vleeseter
 • Countdown digitaal scherm vertelt je wanneer je vlees zeldzaam, medium of goed gedaan is
 • Handmatige modus voor controverses
 • Ziemende boostoptie voor snellere brandende en dooi -modus voor bevroren voedsel

George Foreman Small Gray Steel Grill 25031

George Foreman Small Gray Steel Grill 25031

De George Foreman Electric Health Grill is een compacte 3-Portion Contact Grill, Panini en Sandwich Beeraster met niet-aanbodborden en opslag. Met de George Foreman Compact Steel Grill kun je in een kleine ruimte koken en toch optimale prestaties krijgen. Het is mogelijk om tot 42 procent van het vet* uit uw maaltijd te verwijderen met behulp van een perfect gepaste druppelbak en een verstelbare achterste voet voor schuine koken.

 • Deze George Foreman Grill is ideaal voor kleine keukens en levert maximale prestaties.
 • Een precieze pasvorm, clip in druppel en achteruit verstelbare voet voor schuine keuken kunt u tot 42% van het vet* uit uw maaltijd verwijderen terwijl u uw keuken schoon houdt.
 • Non-stick platen die sneller in warmt worden verbonden dan afneembare platen en gemakkelijk te reinigen zijn.
 • Verticale opslag van grill en druppel met kabelopslag 2 - plus 1 extra jaar wanneer online geregistreerd.

George Foreman Grote variabele temperatuurgrill & bakplaat

George Foreman Grote variabele temperatuurgrill & bakplaat

Hoewel het bijna 15 jaar geleden is dat het oorspronkelijk werd geïntroduceerd, blijft de George Foreman 23450 Grill & Griddle 's werelds nummer 1 gezondheidsgrill. Het is snel en eenvoudig te bedienen, grillt een breed scala aan voedingsmiddelen en kan u helpen bij het opjagen van een gezond diner of snack in een korte tijd. Het 439cm2 -grilloppervlak kan 4 delen accepteren, terwijl het 613cm2 -roostergebied 6 secties op hetzelfde oppervlak kan toestaan. George Foreman heeft ook zijn anti-stick grillplaten geüpgraded, die nu een drievoudige langere levensduur hebben dan eerdere modellen. Het is 15 jaar geleden dat George Foreman zich heeft gevestigd als een van de beste gezondheidsgrillmerken in het Verenigd Koninkrijk. Een favoriete armatuur in miljoenen huizen, zelfstandige barbecues zijn een snelle, eenvoudige, handige en voedzame manier om je favoriete maaltijden en snacks te bereiden. Van hamburgers tot toasties, en van vis tot pizza, George Foreman heeft alle smaken die je zoekt.

 • 10 -deel grill en bakplaat (vier grill en zes bakplaat) - grill en bakplaat tegelijkertijd
 • Verbeterde anti -aanbak platen duren 3x langer
 • Dubbele temperatuurregelaars
 • Verticaal druppellade en kabelopslag opslaan
 • De ideale fit druppellade slots. Merk op dat de grill niet open kan worden gebruikt.

Zijn elektrische grills een slimme investering?

Elektrische grills zijn de beste methode om voedsel buiten in de zomer te bereiden. Hun activiteiten omvatten niet de productie van carcinogenen of het gebruik van niet -duurzame gasbrandstoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Als uw gezondheid uw grootste zorg is, kan een elektrische grill de grootste keuze voor u zijn in vergelijking met een houtskool of een gasbarbecue.

Is het mogelijk om aluminiumfolie op een elektrische grill te gebruiken?

Ja, u kunt aluminiumfolie op een elektrische grill gebruiken zonder brandwonden te riskeren. Elektrische grills, zoals conventionele grills, gebruiken verwarmde oppervlakken om voedsel te koken, en u kunt aluminiumfolie erop gebruiken op dezelfde manier als u op een andere grill zou doen. Het gebruik van aluminiumfolie kan ook helpen om vloeistoffen te houden, waardoor het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt.

Is het mogelijk dat een elektrische grill nat wordt?

Wanneer u dit of een ander elektrisch apparaat gebruikt, is het belangrijk om basisveiligheidsmaatregelen te volgen. U mag nooit elektrische kabels of elektrische pluggen of verwarmingselementen in water of andere vloeistof onderdompelen of blootstellen. Gebruik je elektrische grill als het regent niet.

Zijn elektrische grills in staat om voldoende warmte te produceren?

Wat is de maximale temperatuur van een elektrische grill? In de meeste gevallen hebben elektrische grills een instelling op hoge temperatuur variërend van 500 tot 650 graden Fahrenheit. De warmte kan echter worden aangepast en sommige grills worden bestuurd door een touchpad, waarmee u van tevoren kookperioden kunt instellen.

Werken elektrische barbecue -grills goed?

Wanneer u op een plek woont waarmee u geen barbecue of houtskool kunt gebruiken, of wanneer het te koud is om buiten te koken, is een elektrische grill de perfecte oplossing. Een elektrische grill, in tegenstelling tot een gasgrill, zal geen grote hoeveelheden rook creëren en kan rechtstreeks worden verbonden in een elektrische uitlaat, in plaats van in een brandstofbron.

Produceert de Ninja Grill rook?

Ondanks het feit dat de Ninja Foodi duidelijk een goed doordacht apparaat is, was ik bezorgd dat het mijn familie uit huis zou roken. Dit vond niet plaats. Rook ontsnapte via het ventilatiesysteem van de grill en de Grease Guard, dus er was geen probleem, zelfs niet toen ik vlees op de roosters van de grill stapelde.

Is het de moeite waard om te investeren in rookloze grills?

In het kort, het antwoord is nee, niet helemaal. Voor het grootste deel zijn ze echter bijna rookloos! De meeste elektrische grills maken gebruik van infraroodwarmte in plaats van directe, open vlammen om een ​​rookloze ervaring te bieden die perfect is voor elk indoor grillscenario, vooral die in kleine beperkte gebieden zoals een stadsappartement of een condominium.

Is de Ninja Foodi Grill een waardevolle investering?

Hoewel het andere mogelijkheden heeft, zoals roosteren, bakken en uitdrogen, zouden we het niet alleen voor die functies kopen. Houd er rekening mee dat deze Foodi veel ruimte in je keuken of in een aangrenzende voorraadkast in beslag neemt, maar het is de ruimte -investering waard voor uitstekende grillresultaten.

Is de Weber Electric Grill een behoorlijke keuze?

Ondanks het feit dat het een beperkt bereik van de hogere temperaturen heeft, hebben klanten gezegd dat deze grill een vrij goede schroei op het vlees produceert. Over het algemeen, wanneer een griller wordt gedwongen naar een locatie te gaan waar gas of houtskool verboden is, is de Weber Electric Grill 1400 de meest handige draagbare keuze om te gebruiken.

Is het oké om een ​​elektrische grill op mijn balkon te gebruiken?

Grills op het dak moeten op minstens 30 centimeter van de buitenkant van het gebouw liggen. Grills, inclusief gas en houtskool, moeten ten minste 15 voet afstand van alle structuren worden gehouden. Als het gaat om balkongrilling, zijn elektrische grills over het algemeen geschikt.

Smaakt eten mooi als het op een elektrische grill wordt gekookt?

Al onze gas- en houtskoolgrills produceren voedsel dat vergelijkbaar is met die geproduceerd door een elektrische Q. Vanwege het feit dat olie en vet van de maaltijden die u bereikt recht in het verwarmingselement vallen, is dit noodzakelijk. Hierdoor wordt rook geproduceerd, evenals de traditionele barbecue -smaak.

Moeten ze worden bedekt met aluminiumfolie bij het grillen van ribben?

Wrapping the meat with aluminum foil will reduce the amount of smoke that accumulates on the surface of the meat, resulting in a better color and taste in the final product as a result. It also adds moisture to the dish and shortens the cooking time. It is best to wrap the meat approximately halfway through the cooking period, or when the internal temperature of the meat is 150-160 degrees.

Is it possible to keep an electric grill outside?

After it has rained, the electric grill or smoker should be used as usual in the vast majority of instances. However, this should only be done on rare occasions. If you leave an electric smoker or grill outdoors in the rain on a regular basis, you run the risk of causing damage to the equipment.

Is it possible for an electric grill to catch fire?

Despite the fact that electric grills are generally safer than charcoal or gas grills, using an extension cable that is not designed for outdoor usage may result in a fire. While there is a danger of fire with all kinds of grills, the risk is significantly increased when they are used on a balcony or deck.

Is it possible to roast steak on an electric grill?

If you take into account the time required for electric grilling, you can easily cook a steak. First and foremost, make certain that your grill is hot before placing your meat on it. It's also worth noting that electric grills are available in two configurations: those with grill surfaces on both sides and those with just a single cooking surface.

What is the maximum temperature that an electric grill can reach?

330 degrees Fahrenheit is the medium-low temperature. 350 degrees Fahrenheit is the middle temperature setting. The medium-high temperature is between 400 and 450 degrees Fahrenheit. It is possible to reach temperatures of between 500 and 650 degrees Fahrenheit on the high setting.

Is it necessary to use oil on electric grills?

When using an electric grill, oil must be used, so gently – very lightly – spray cooking oil onto the grill. Avocado oil and olive oil are two healthy fats that are suggested for use in a spray formulation. Canola oil is less nutritious than olive oil, yet it is favored by traditional chefs. After that, it's time for you to start preheating your grill.

Is it possible to use charcoal with an electric grill?

Ja het is correct. Wood chips, in addition to electricity, may be used as fuel for the electric grill to cook on. In many electric grills, there is a designated area for chips, which is typically located underneath the source of heat. As a result, you may utilize charcoals even if the electric grill was not originally intended to be used with them.

Is grilling a better option than cooking in the kitchen?

What's the bottom line? When it's all said and done, both indoor and outdoor grills are excellent for preparing delectable dishes. A more cheap and flexible alternative if you're short on room is likely to be an indoor barbecue. Additionally, it will work great if you're cooking for a small group of people.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.