What Tools and Equipment Do I Need in My Toolbox?

Welke tools en apparatuur heb ik nodig in mijn gereedschapskist?

Lees meer over de tools en apparatuur die u nodig hebt in uw gereedschapskist.

Verschillende tools voor apparatuur

Wat bevat mijn toolbox?

Elke basistoolkit moet verschillende schroevendraaiers en nagels bevatten. Kwaliteitstools moeten op een droge plaats worden opgeslagen en zullen een leven lang meegaan. Verlies je geduld niet en gebruik de apparatuur die beschikbaar is om de taak te doen; Dit is hoe ongelukken gebeuren en eigendom is beschadigd. Een schroevendraaier is een handbediend instrument, dat aandacht vereist. Platte schroevendraaiertips worden gebruikt om schroeven aan te sturen met een enkele symmetrische groef over hun kop gesneden. Zorg er eerst voor dat je een eenvoudige klauwhamer hebt met een gebogen gezicht en een opvallend gezicht aan de ene kant en een klauw voor het verwijderen van nagels aan de andere kant. Een nagelset is een gereedschap dat wordt gebruikt om een ​​spijker in hout te hameren zonder de afwerking te schaden. Wrikbars worden vaak gebruikt om spijkers eruit te halen, vloeren op te heffen en afzonderlijke items. Kattennagellers kunnen een nuttig alternatief zijn voor klauwhammers. Geen vloeren maar trappen vereist; Anders is het een persoonlijke keuze.

Een wrikbar is een gesmede legeringsstaalinstrument, meestal met een of met veel botte uiteinden. Utility -messen worden vaak gebruikt om dingen te doen zoals snijden, snijden/schrapen, schrapen, doden van dieren, het reinigen van visschubben en het vormen van hout. Met de hardheid van diamanten kunnen ze meer moeilijke materialen doorsnijden. Kleinere vlees en groenten kunnen in kleinere stukken worden gesneden met behulp van hulpprogramma's. Een mes voor nutsbedrijf is dikker en robuuster dan een scheermesmes. Power Shear: een elektrisch of pneumatisch instrument dat wordt gebruikt om grote hoeveelheden plaatmetaal te elimineren. Metalen schaar worden soms aangeduid als Tin Snips en Aircraft Shears. Een sleutel is een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het aangrijpen, vasten, draaien, aanscherpen en vrijgeven. Een sleutel is een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het vasthouden, draaien of draaien. Verstelbare sleutels hebben koppen met kaken die kunnen worden aangepast door een schroefwiel te roteren.

Een ratel socket sleutel vereenvoudigt en vereenvoudigt het proces van het losmaken en aanscherpen van bouten. Verschillende sleutels kunnen nodig zijn. Een socketsleutel is een handgereedschap met een ratelmechanisme dat in de kop van het gereedschap is opgenomen. De vierkante nub dient als een aansluitende pen voor een verscheidenheid aan stopcontacten. Een ratel kan worden gebruikt om noten zo nodig te lossen of aan te spannen. Combinatiesleutels hebben open-end sleutels aan de ene kant en doossleutels aan de andere kant. Zoals elektrische linemen elke dag doen, gebruiken elektrische linemen lineman -tang. Needlenose-tang heeft een puntige punt die nuttig is voor het grijpen van kleine items, zoals draad, of toegang tot moeilijk te bereiken objecten. Schrapers worden gebruikt om glas uit een enkele geglazuurde ramen te verwijderen. Tijdens het werken met stopverf rond de marges van elk ruit van glas, wordt een stopverf mes gebruikt.

Het verdient de voorkeur om een ​​stopverf te gebruiken wanneer samengestelde toepassingen vereist zijn. Het kan worden gebruikt als een verfschraper, maar het kan ook worden gebruikt om houtvuller, gipsplaten tape -verbindingen en andere materialen aan te brengen. Buttermes, verf roerder of liniaal zal het doen als u geen ander gereedschap hebt. Houd altijd een kwaliteitsset meethulpmiddelen in uw toolbox. Tools die worden gebruikt om dingen te meten of te evalueren, kunnen meetinstrumenten worden genoemd. Dit spreekwoord is van toepassing op zowel professionals als amateurs. Een flexibele liniaal wordt gebruikt om de lengte van een stuk tape te meten.

Het merendeel van de reguliere onderhoud en reparaties die u zult doen rond het huis zal alleen het gebruik van een paar basisgereedschappen nodig. Als je een kit samenstelt met deze essentials, ben je bereid om vrijwel elke taak op je te nemen, met uitzondering van de meest gespecialiseerde. Investeer in hoogwaardige gereedschappen en sla ze op in een droge omgeving, en ze gaan een leven lang mee. Hou ze allemaal bij elkaar zodat je altijd weet waar je ze hebt geplaatst. Houd uw kalmte wanneer verleid om welk gereedschap dan ook te gebruiken beschikbaar om het werk voor u te voltooien; dit is hoe mensen gewond raken en objecten worden vernietigd. Zo is een schroevendraaier niet bedoeld om te worden gebruikt om nagels te verwijderen. Maak gebruik van het meest geschikte instrument voor de taak.

Wat zijn nieuwsgierige gereedschappen en hoe werken ze?

Met een brede platte schroevendraaier-achtige uiteinde dat uitzet als een wig, wordt het gebruikt om druk-fit kunststof onderdelen los te wrikken zonder schade toe te brengen in het proces van het scheiden van de componenten. Een schroevendraaier, je sleutels, een mes, of iets anders dat je toevallig hebt liggen over moet allemaal worden vervangen door dit gereedschap in plaats van de anderen.

Schroevendraaiers

Elke basisgereedschap kit moet een paar gereedschappen voor het aandrijven van schroeven of spijkers, evenals apparatuur voor het verwijderen van hen wanneer de situatie vereist. Handheld schroevendraaiers zijn verkrijgbaar met een verscheidenheid aan tip types die bedoeld zijn om te verbinden met de groeven in de kop van de schroef en draai de schroef. Flat-head Schroevendraaiers (ook bekend als standaard of sleufkop schroevendraaiers) en Phillips-head Schroevendraaiers zullen nodig zijn voor dit project. De Phillips-head heeft een kruisvormige punt bij het uiteinde van de schroevendraaier. Een platte kop is precies wat het klinkt: een mes dat plat of recht is, zoals de naam al doet vermoeden. Een minimum van twee platkop en twee Phillips-kop schroevendraaiers zijn nodig vanwege de grote verscheidenheid aan maten beschikbaar.

 • 1/8 punt platte kop
 • 3/16 punt platkop
 • #0 Phillips-head
 • #2 kruiskop

Slechts vier Schroevendraaiers zullen u toelaten om te werken met een verscheidenheid aan schroefmaten, maar de aankoop van een set van ten minste 10 Schroevendraaiers zal u voorzien van een goed assortiment van tip types, tip maten, as lengtes en handvat stijlen zodat u schroeven van verschillende maten te rijden op moeilijk bereikbare plaatsen. Soms zijn de punten van schroevendraaiers magnetisch, waardoor het veel gemakkelijker is om de schroef in positie te houden terwijl u hem vastschroeft. Er zijn schroevendraaiers die de functionaliteit van twee combineren gereedschap in één. Deze omvatten schroevendraaiers die een handvat met een bijgevoegde metalen schacht die een Phillips kop aan het ene uiteinde en een gleuf mes aan de andere; als u wilt de tip die niet is blootgesteld gebruiken, gewoon trek de schacht en flip het rond voordat opnieuw invoegen in het handvat. Een soortgelijk idee kan worden gevonden in een multibit schroevendraaier. Welke kant ga je op? Gewoon herinneren aan de volgende ezelsbruggetje apparaat: Lefty is loosey, terwijl righty is tighty.

Wat is het doel van een schroevendraaier?

Voor het draaien van schroeven met sleufkoppen die meestal van staal zijn gemaakt, is een schroevendraaier een handbediend gereedschap dat met zorg moet worden gehanteerd. Standaard schroevendraaiers met platte bladpunten, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, worden gebruikt om schroeven die een enkele rechte diametrale sleuf gesneden over hun hoofden te rijden. Iemand zal een schroevendraaier beschrijven als een hulpmiddel voor het losmaken en aandraaien van schroeven, of als een drankje bereid uit sinaasappelsap en wodka, als je hen vraagt om het te definiëren. Elke tool die heeft een plat einde dat past in een sleuf in een schroef kan worden geclassificeerd als een schroevendraaier als het gaat om het bevestigen van iets met schroeven. Naar het voorbeeld van een schroevendraaier, dat is een populaire drank die kan worden besteld aan de bar. Een schroevendraaier is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om schroeven te draaien in een verscheidenheid van toepassingen. Als een kanttekening, veel van de taken die voorheen werden voltooid met handheld schroevendraaiers zijn nu eenvoudiger te doen met een boormachine of een gespecialiseerde power Schroevendraaier. Zorg er bij het werken met deze elektrische tools voor dat u een verscheidenheid aan stuurprogramma's bij de hand hebt. Samen met sleuf en phillips-head bits zijn er talloze gespecialiseerde vormen beschikbaar voor rijschroeven met vierkante of stervormige koppen, evenals een verscheidenheid aan andere maten en vormen.

Hamers

Zorg ervoor dat je op zijn minst een eenvoudige klauwhamer hebt, de klassieke hamer met een gebogen gezicht met een opvallend gezicht aan de ene kant en een klauw voor het verwijderen van nagels aan de andere kant. Klauwhamers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, die worden onderscheiden door het gewicht van het hoofd. Een klauwhamer met een gewicht van 16 gram is een uitstekende optie voor een starterset. Naarmate uw toolcollectie uitbreidt, wilt u misschien meer hamers opnemen, zoals de volgende:

 • Een framinghamer is vergelijkbaar met een klauwhamer, behalve dat de klauw op het hoofd minder kromming heeft dan de klauw op een klauwhamer. Wanneer u veel bouw- of dakwerk doet, is dit het hulpmiddel dat u gebruikt.
 • Een metselwerkhamer is een hulpmiddel dat lijkt op een kleine voorhamer en wordt gebruikt voor het besturen van inzet en het kraken van baksteen of metselwerk in de bouwsector.
 • Een tack -hamer is een kleine, lichtgewicht hamer die wordt gebruikt voor het hameren van tacks of fotohangers op hun plaats.

Wat is het doel van die hamer?

Typische toepassingen zijn onder meer algemene timmerwerk, framing, nagel trekken, kastconstructie, meubels, stoffering en afwerking, klinken, buigen of vormen, slaande metselwerkoefeningen en stalen beitels, enzovoort. Hammers worden gemaakt in overeenstemming met de functie waarvoor ze zijn bedoeld. Als het gaat om handgereedschap, is een hamer er een die bestaat uit een gewogen "kop" bevestigd aan een lange handgreep die wordt gezwaaid om een ​​impact te produceren op een beperkt gebied van een item is de meest voorkomende soort. Dit kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals als het rijden van nagels in hout, het vormgeven van metaal of verpletterende rots.

Nagelset

Een nagelset is een gereedschap waarmee u een spijker in hout onder het oppervlak kunt hameren zonder de afwerking te beschadigen. Als je houten vloeren of trappen hebt, is het een must, maar anders is het een persoonlijke voorkeur. Dit is een hulpmiddel dat wordt gebruikt met afwerkingspijkers of behuizingspijkers, geen frame (gewone) nagels, die platte koppen op het uiteinde van de nagel hebben. In houtbewerking is een nagelset, soms bekend als een nagelstoot, een handgereedschap dat wordt gebruikt om de blootgestelde kop van een spijker of pin in het oppervlak van een stuk hout te drijven, zoals bij het installeren van sierlijsten of gezichtsfles vloeren.

Wat is het doel van een nagelset?

Nagelsets zijn kort, taps toelopende staalstaven die worden gebruikt in combinatie met een hamer om nagels op hun plaats te bevestigen. Met behulp van deze kunt u de laatste paar stakingen geven aan de blootgestelde hoofden van afwerkingsnagels, waardoor ze onder het oppervlak kunnen zinken zonder onderpandschade aan het omringende hout te veroorzaken. Nagelsets worden vaak nagelpunchgereedschap genoemd, wat een andere term is voor nagelsets.

Wrikbars

Als het gaat om het trekken van nagels en andere bevestigingsmiddelen, zijn klauwhammers nuttig, maar je moet ook minstens één bar -balk bij de hand hebben. Naast het hebben van één rechte uiteinde met een gevorkte punt, hebben de beste algemene wrikbars ook het ene uiteinde met een gebogen klauw aan de andere kant. Wrikbars worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het uittrekken van nagels, het optillen van vloeren en het uit elkaar brengen van objecten. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar, met een langere handgreep waardoor u meer hefboomwerking en kracht kunt aanbrengen dan een kortere greep. Prov -staven van verschillende lengtes, zoals de poot- of nageltrekkracht van een kat, kunnen worden gebruikt als een nuttig alternatief. Het bezit vlijmscherpe klauwen die nuttig zijn om in de onderkant van nagelkoppen te graven om toegang te krijgen. Een koevoet, ook bekend als een sloopbar, een bar of prybar, pinch-bar, of, in zeldzame gevallen, een prijsbar of prisebar, is een hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt in Groot-Brittannië en Australië. Het wordt soms een Jemmy of een zwanenhals genoemd.

Wat kan ik gebruiken in plaats van een barbalk om de klus te klaren?

Een gewone klauwhamer is bijna net zo effectief als een wrikbar als het gaat om het trekken van spijkers. Het belangrijkste onderscheid is dat de Pry Bar kan worden gebruikt in combinatie met een hamer, terwijl de klauwhamer geen hiel heeft om te slaan en alleen met een hamer kan worden getroffen als je er twee hebt! Een barbalk is een gereedschap dat meestal is gebouwd uit gesmede legeringsstaal en heeft een of meer uiteinden die zijn afgevlakt, klauw of puntig.


Snijgereedschappen

Een huiseigenaar heeft niet langer een groot aantal handzagen nodig in zijn of haar thuisworkshop, omdat veel van deze taken zijn overgenomen door handhulpmiddelen, waarvan er veel op batterijen zijn. Desondanks zijn er een paar handmatige snijinstrumenten die zeer noodzakelijk zijn om door het huis te blijven. Als u op zoek bent naar een snijgereedschap of een snijder in de context van bewerking, is het een hulpmiddel dat wordt gebruikt om materiaal uit een werkstuk te verwijderen door het werkstuk te vervormen. Gereedschap voor snijden kan worden gedaan met een enkel punt of veel punten.

Wat zijn precies snijgereedschap?

Een snijgereedschap is een puntig gereedschap dat in een machine -gereedschap wordt geplaatst en dat wordt gebruikt om materialen met een scherpe rand te snijden. Snijdgereedschap voor draaibanken en freesmachines zijn verschillend in hun ontwerp. Diamanten worden soms gebruikt als snijgereedschap vanwege hun hardheid, waardoor ze moeilijker materiaal kunnen doorsnijden. Telgereedschap, saaie gereedschappen, vliegsnijders, sleufgereedschap en andere vergelijkbare tools zijn voorbeelden. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben dubbele puntsnijgereedschappen twee snijbladen die samenwerken om materiaal tegelijkertijd te snijden tijdens elke snijpas. Boren is zo'n voorbeeld (gemeenschappelijke metalen snijboor met slechts twee fluiten).

Mes

Een mes voor nut is nuttig voor het doorsnijden van een verscheidenheid aan materialen, waaronder gipsplaten en karton. Vervanging van het mes is noodzakelijk wanneer het saai wordt - tenzij je werkt met een wegwerpbox Cutter, in welk geval je het gewoon van het einde kunt blijven breken om een ​​nieuwe snijkant te onthullen. Over het algemeen is een mes voor nutsvoorzieningen elk soort mes dat wordt gebruikt voor brede handarbeidtaken. Het waren aanvankelijk vaste mesmessen met sterke snijranden die werden gebruikt voor zware arbeid, zoals snijdende snoer, snijden/schrapen, slachtende dieren, het reinigen van visschubben en het vormen van hout.

Wat is het doel van een nutsmes?

Wat is het doel van een nutsmes? Een mes voor nut is handig voor het snijden van kleiner vlees en groenten, zoals sjalotten, in kleinere stukken. Veel van de kenmerken zijn vergelijkbaar met die van een chef -kokmes, maar het kan met name handig zijn bij het omgaan met kleinere voedingsmiddelen, omdat het nutsmes meer nauwkeurige snijbewerkingen mogelijk maakt. Er zijn verschillende tools die worden gebruikt in bijna alle bouwberoepen. Het mes van het nut staat bovenaan onze lijst met must-haves. Het wordt ook wel een scheermes genoemd, en wat een nuttig instrument is het. In tegenstelling tot een scheermesje, dat ultradunne en ultra-sharp is, is een mes voor utiliteit sterker en duurzamer; Het is ontworpen om zware snijstaken aan te kunnen.

Metalen schaar

Deze tools worden op de markt gebracht door verschillende namen, waaronder tin snips en _aviation -schaar, en ze hebben een breed scala aan applicaties in de thuisworkshop. Ze zijn bedoeld voor het snijden van plaatmetalen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor een verscheidenheid aan andere taken, zoals het snijden van draad, het snijden van raam screening en een verscheidenheid aan andere taken. Over het algemeen is een power shear een handgereedschap dat wordt aangedreven door elektriciteit of pneumatiek en wordt gebruikt om enorme hoeveelheden plaatmetaal leeg te maken. In het bijzonder zijn ze bedoeld om rechte lijnen te snijden.

Wat zijn metalen handschaar en hoe werken ze?

Over het algemeen is een power shear een handgereedschap dat wordt aangedreven door elektriciteit of pneumatiek en wordt gebruikt om enorme hoeveelheden plaatmetaal leeg te maken. Ze zijn bedoeld voor het snijden van rechte lijnen en bochten met vrij grote straal. Ze hebben een voordeel ten opzichte van een bandzaag omdat er geen beperking is op de grootte van de snede. Grotere modellen kunnen plaatmetaal tot 12 gauge snijden. Het is de techniek om plaatmetaal in twee of meer stukken te delen door langs een lijn te snijden, wat meestal wordt gedaan door het plaatwerk te buigen. Het wordt meestal gebruikt om rechthoekige vormen te snijden, hoewel het ook kan worden gebruikt om verschillende gevormde componenten te maken.

Sleutel

Grapping -tools zijn er in verschillende soorten en maten, en ze worden gebruikt om objecten op hun plaats te houden, hetzij om een ​​koppel te bieden of om te voorkomen dat ze roteren. Het losschroeven of verwijderen van een moer of bout met een sleutel of sleutel biedt grip en mechanisch voordeel bij het aanbrengen van koppel om objecten te draaien - meestal roterende bevestigingsmiddelen zoals moeren en bouten - of om te voorkomen dat ze draaien. Het woord "sleutel" wordt vaak gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw -Zeeland.

Wat is het doel van een sleutel?

Sleutels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en ze worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, waaronder grijpen, bevestigen, draaien, aanscherpen en losmaken van items zoals pijpen, pijpfittingen, moeren en bouten, onder andere. Wrench wordt beschreven als het draaien of schokken met grote kracht. Een stoeptrek afstappen en een enkel draaien is een voorbeeld van een sleutelsituatie. Over het algemeen wordt een sleutel gedefinieerd als een hulpmiddel met kaken die wordt gebruikt voor het vasthouden, draaien of draaien. Een sleutel is alles dat zou worden gebruikt om een ​​bout los te maken en los te schakelen, als een voorbeeld.

Verstelbare sleutel

Een verstelbare sleutel, die het meest wordt gebruikt in de sanitairindustrie, heeft een kop met kaken die kunnen worden aangepast door een schroefwiel te draaien. Een enkele sleutel tussen 10 en 14 inch lang is het absolute minimum; Desalniettemin merkt u misschien dat u ook grotere en kleinere sleutels nodig heeft. In de fundamentele toolkit is dit een van de meest flexibele en belangrijke items om bij de hand te hebben. Met een verstelbare sleutel of verstelbare sleutel kunt u een enkele bevestigingskop gebruiken om verschillende maten bevestigingskoppen te beveiligen, in tegenstelling tot het gebruik van een enkele bevestigingskop om een ​​enkel soort bevestigingskop te bevestigen, zoals bij een typische vaste sleutel.

Wat is het doel van een verstelbare sleutel?

Met behulp van een verstelbare pijpsleutel, ook bekend als een Stillson -sleutel, kunt u pijpen of cirkelvormige staven grijpen of draaien. Deze sleutel heeft gekartelde kaken, waarvan er één op het handvat draait, waardoor het het werk kan begrijpen met een krachtige aangrijpende beweging. Het losschroeven of vasten van een moer of bout met behulp van een verstelbare sleutel (ook bekend als een verstelbare sleutel of een verstelbare halve maan) is een gemakkelijke en effectieve methode om dit te doen. Bovendien beschikt het over een verstelbare "kaak" (het gedeelte waarin de moer of bout wordt geplaatst).

Ratel/socket sleutel
Het gebruik van een ratel socket sleutel maakt het proces van het losmaken en aanschikken van bouten heel eenvoudig en snel. Aan het ene uiteinde van het gereedschap staat een handvat, die is verbonden met een ratelmechanisme. U plaatst een verscheidenheid aan stopcontacten in de ratel, die elk over een andere grootte van bouten en schroeven passen. Uw basistoolkit moet een ratelsleutel en een kleine set sockets bevatten als een absoluut minimum. Een socket -sleutel is een soort sleutel die wordt gebruikt om een ​​bevestigingsmiddel te draaien, die meestal in de vorm van een moer of bout is, door deze in een aansluiting in te voegen. De ratel -socket -sleutel, vaak bekend als een ratel, is de meest voorkomende soort socket -sleutel die tegenwoordig wordt gebruikt.

Wat is het doel van een ratelsleutel?

Het is mogelijk om tegelijkertijd een socketsleutel en een ratel te gebruiken, waardoor de noodzaak om de positie van het gereedschap ten opzichte van de bevestigingsmiddel constant aan te passen, elimineert. Dit is vooral handig als er niet genoeg ruimte is om het gereedschap in een complete cirkel te draaien. Dit heeft het potentieel om het werk sneller te laten gaan. Een socketsleutel is een handgereedschap met een ratelmechanisme ingebouwd in de kop van het gereedschap. De drive, een vierkante knol, wordt gebruikt om de ratelcomponent aan te sluiten op een verscheidenheid aan stopcontacten op het ratelmechanisme. De ratel kan worden aangepast om een ​​moer los te maken of aan te scherpen, afhankelijk van de situatie. Terwijl u de sleutelhendel draait, houdt de ratel de socket in positie terwijl u de sleutelhendel draait.

Combinatie sleutels

Combinatiesleutels zijn ontworpen voor een open-end sleutel aan de ene kant en een doossleutel aan de andere kant van de sleutel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, die elk zijn ontworpen om een ​​bepaalde grootte van bout te passen, dus je hebt een set van deze sleutels nodig in verschillende maten. Sleutels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en ze worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, waaronder grijpen, bevestigen, draaien, aanscherpen en losmaken van items zoals pijpen, pijpfittingen, moeren en bouten, onder andere. Er zijn twee hoofdtypen sleutels: hex en halve maan. Pijpsleutels worden in de sanitair -industrie gebruikt om objecten te begrijpen die circulair zijn (cilindrisch).

Dus, wat is precies de functie van de combinatiesleutel?

Een combinatiesleutel bestaat uit twee uiteinden die elk een bepaalde taak uitvoeren. Als alternatief kan het ene uiteinde open zijn en het andere gesloten, kan het ene uiteinde worden gecompenseerd en het andere recht, of de twee uiteinden kunnen van iets verschillende diameters van elkaar zijn. Verstelbaar. Een verstelbare sleutel kan worden gebruikt op een breed scala van bevestigingsmaten vanwege de veelzijdigheid. Het nummer op de sleutel, of het nu 14 mm of 5/8 is, verwijst naar de afstand tussen de kaken aan het open uiteinde, wat overeenkomt met de afstand tussen parallelle flats op het hoofd van de bevestigingsmiddel. 14 mm is de afstand tussen de kaken aan het open uiteinde. Een advies van de winkel: dit kan nuttig zijn voor snelle benadering metingen.

Tang

Een tang is iets waar iedereen bekend mee is, maar je bent misschien niet bewust van hoeveel verschillende soorten er zijn, of hoe essentieel het is om er een verscheidenheid van te hebben. Als het gaat om het aanscherpen en losmaken van moeren en bouten, vervullen tang dezelfde functie als vele andere sleutels. Ze kunnen echter ook worden gebruikt voor het pakken en vasthouden van objecten. Tang is een handgereedschap dat wordt gebruikt om dingen veilig op hun plaats te houden. Er wordt gezegd dat ze zijn geëvolueerd uit tang, die werden gebruikt om verwarmd metaal in Europa in de bronstijd te hanteren. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het buigen en comprimeren van een brede verscheidenheid aan verschillende soorten materialen.

Wat is het doel van tang?

What are some of the most often used pliers and wire cutters? Pliers are available in a variety of forms and sizes, and they have a wide range of applications. Some are intended for grasping anything circular, such as a pipe or rod, while others are used for twisting wires, and still others are meant to be used for a variety of activities, such as cutting wire and bending wire. Almost every toolbox has at least one set of these useful instruments, but how did they come to be known by such an unusual name? Lineman pliers are so called because they are used by electrical linemen in their daily work. With the advent of the telegraph in the 1840s, the position of electrical linesman was established for the first time. Needlenose pliers feature a pointed tip that is helpful for gripping tiny objects, such as wire, or reaching objects that are difficult to reach in confined places. If you intend on doing any wire repairs, needlenose pliers are an essential instrument to have on hand. When you use slip-joint pliers (also known as channel-locks), the fulcrum of the tool rotates, enabling you to expand the jaw opening bigger or smaller, depending on the size of the item you're grabbing. The majority of homeowners find it beneficial to keep two sets of these pliers on hand. Locking pliers are distinguished by a unique handle that enables you to secure the pliers in a gripping position while not in use. When you're working alone and need both hands to be free, this may be very useful.

Knives and Scrapers

Even though they aren't very eye-catching, two or three putty knives and wallboard knives are absolutely necessary in any basic DIY kit. A putty knife is a specialized instrument that is used while glazing single-glazed windows. It is used to work putty around the edges of each pane of glass as the window is being installed. An skilled glazer will apply the putty by hand and smooth it out with a knife once it has dried. Modern insulated glazing may use a variety of different methods of attaching the glass to the window frame.

What is the purpose of a scraper?

Scrapers are tools that are used to move or remove dirt, gravel, or other materials from the surface of the ground. An instrument used in the kitchen that is constructed of metal, plastic (such as polyethylene, nylon, or polypropylene), wood, rubber or silicone rubber is called a kitchen scraper. In reality, one kind of scraper is often interchanged with another, or with a spatula (thus, scrapers are sometimes referred to as spatulas) for some of the many applications described above. The putty knife is one of the most useful hand tools you may have in your arsenal because of its many applications. It may be used as a scraper in the same way that a paint scrapper is, but it can also be used to apply wood filler, drywall tape compounds, and a variety of other materials.

Plamuurmes
A putty knife is the instrument of choice for tasks that need you to apply and distribute compounds, such as filling holes with spackle or wood filler. If you don't have any other tools, it may also be used as a makeshift paint scraper. Putty knives are available in a number of widths; one that is 1 1/4 inch or 1 1/2 inch broad will work for a wide range of applications. If you have a lot of compound to apply, choose a bigger one. It's a good idea to have two or three putty knives on hand; it's one of those items that always seems to vanish just when you need it. When glazing single-glazed windows, a putty knife is used to work putty around the margins of each pane of glass. A skilled glazer will apply the putty by hand and smooth it out with a knife. Other methods of attaching the glass to the window frame may be used in modern insulated glazing.

I don't have a putty knife, so what can I do?

Als je geen stopverf mes hebt, is elk plat omricht object met ten minste één gladde kant - een botermes, een verfrappel of zelfs een liniaal zou voldoende zijn. Een spackle mes (soms bekend als een "stopverfmes" in Amerikaans Engels) is een hulpmiddel dat in de bouwsector wordt gebruikt voor het schrapen van oppervlakken en het verspreiden van materialen zoals gips. De beter gemaakte stopverf met stalen messen worden gebruikt voor het verspreiden en hebben een kenmerk dat bekend staat als 'holle grond'. Wanneer u schilders tape rond een plint plaatst voordat u een muur schildert, kunnen stopverfmessen ook worden gebruikt om een ​​schone verfrand te creëren.

Wallboard mes
Een wallboard mes is een ander instrument dat een mes heeft dat flexibel is en niet scherp is. Wanneer u eenvoudige wandreparaties uitvoert met behulp van patching gips of gipsplaten, is dit noodzakelijk. Het kan echter ook worden gebruikt voor een aantal andere taken, zoals het schrapen van verf of het optreden als een schilderschild bij het schilderen van houtwerk of andere oppervlakken. Het is beschikbaar in verschillende breedtes. Een 6-inch mes is een uitstekende, all-purpose optie, maar het toevoegen van een 8- of 12-inch mes is ook een slim idee.

Wat is een gipsplaatmes, en hoe werkt het?

Een tapmes, ook bekend als een gewrichtsmes, is een gipsplatengereedschap met een breed mes dat wordt gebruikt om gewrichtsmaat te verdelen, dat soms bekend staat als "modder". Als u een nieuwe gipsplaten installeert, kunt u deze gebruiken om modder over nagel en schroef inspringen te verspreiden. Het kan ook worden gebruikt om naden te verbergen wanneer u papier of glasvezel gipsplaten tape gebruikt om ze te bedekken.
Een multifunctioneel gereedschap met 7 functies (of 5 functies).

Wanneer huiseigenaren voor het eerst naar een nieuw huis verhuizen, zijn ze onbekend met dit vreemd genoemde item, maar het wordt al snel een van hun favoriete tools om bij de hand te hebben. Dit gereedschap, dat het uiterlijk heeft van een vervormd stopverf -mes, is op een zodanige manier gevormd dat het kan worden gebruikt als een verfschraper, een stopverf mes, een verf kan opener, een hamer, een schroevendraaier, een wrikbar, een doos opener en andere dingen.

Instrumenten voor het meten

Het spreekwoord van de oude timmerman "Meet Twice, Cut One" geldt voor zowel professionele als amateur -houtbewerkers. Een paar uitstekende meetinstrumenten moeten altijd in uw toolkit worden bewaard. Een meetinstrument is een apparaat dat wordt gebruikt om de hoeveelheid fysieke hoeveelheid te meten. Meting is de praktijk van het verzamelen en vergelijken van fysieke hoeveelheden real-world objecten en gebeurtenissen in de fysieke wetenschappen, kwaliteitsborging en engineering. Het is ook bekend als kwantitatieve analyse.

Wat is de betekenis van het meten van instrumenten?

Meetinstrumenten zijn apparaten die onderzoekers en beoefenaars gebruiken om te helpen bij de beoordeling of evaluatie van proefpersonen, cliënten of patiënten. Schalen, indices, enquêtes, interviews en informele observaties zijn allemaal voorbeelden van meetmethoden om te overwegen.
Rolmaat

De meetlint is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de lengte van een stuk tape te meten. Een meetlint is een flexibele liniaal die kan worden opgevouwen en opgeslagen in de container. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes; 16 voet of langer is ideaal voor gebruik rond het huis. Zorg er bij het kopen van een meetlint voor dat u een instrument van hoge kwaliteit kiest. Zoek er een die een gecoat mes heeft, omdat dit zal helpen om breuk en roest te voorkomen. Met een "opvallende" functie kunt u het mes in een open positie vergrendelen, zodat u kunt werken zonder uw handen te gebruiken om te snijden. Wees voorzichtig tijdens het gebruik van elektronische meetinstrumenten, wat nuttig kan zijn voor het berekenen van langere afstanden, maar niet altijd nauwkeurig genoeg zijn voor precieze metingen. Deze apparaten werken door een elektrische laserstraal uit te zenden, die vervolgens wordt "gelezen" door een sensor ingebouwd in het gereedschap. Ondanks het feit dat elektronische "tapemaatregelen" veel duurder kunnen zijn, zijn ze vaak minder nauwkeurig dan een gewone ouderwetse handmatige meetlint. Een voordeel is echter dat sommige van deze tools kunnen zijn uitgerust met ingebouwde rekenmachines.

In termen van meet, wat is het verschil tussen een gewone meetband en een meetlint.

Een meetlint is meestal een flexibele tape die wordt gebruikt om lengtes te meten, meestal tussen 2 meter of werven en 100 voet of 30 meter. Een meetlint, vaak bekend als een meetlint, is een flexibele liniaal die wordt gebruikt om de afstand te meten. Het is gemaakt van een lint van stof, plastic, vezelklas of metalen strip met lineaire metingstippen aan de ene kant en geen markeringen aan de andere.

Peil

Er zijn veel verschillende maten van niveauniveaus, maar ze worden allemaal gebruikt om te evalueren of een item of oppervlak horizontaal (niveau) of precies verticaal is (Plumb). Het merendeel van de conventionele niveaus is gemaakt van glazen flesjes waarin een bel die in vloeistof drijft, wordt "gelezen" om de oriëntatie van het niveau in relatie tot de horizontale en verticale bijlen van de aarde vast te stellen. Er zijn echter andere niveaus die werken op basis van elektrische sensoren. Een zakniveau, dat meestal 6 tot 9 centimeter lang is, moet op het minst op uw lijst met benodigdheden op uw lijst staan. Het kan u helpen om ervoor te zorgen dat items zoals vloeren precies op niveau worden geplaatst. De tool kan ook worden gebruikt als liniaal om korte, rechte lijnen te maken en ervoor te zorgen dat kunstwerken rechtstreeks worden opgehangen. Om de volgende stap te zetten, wilt u misschien investeren in een niveau van 2 of 4 voet, wat nuttiger zal zijn als u framewerkzaamheden uitvoert.

Stud Finder

Een studzoeker is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om frame -studs te vinden die verborgen zijn onder het oppervlak van gipsplaten. Wanneer u grote objecten zoals spiegels of televisies rechtstreeks aan studs moet bevestigen, kan weten waar ze zijn, zeer nuttig. Stud -vinders zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: die die magneten gebruiken om de aanwezigheid van nagels in framing -leden te detecteren, en die die de aanwezigheid van studs detecteren door de dichtheid van hout onder het oppervlak van de wand te detecteren. Deze dichtheidsgevoelige instrumenten zijn duurder, maar ze zijn ook veel nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker.

Bedradingstools

Basis elektrische reparaties hebben slechts een beperkt aantal tools nodig, die als volgt zijn: gereedschap om dingen samen te stellen. Deze tool kan worden gebruikt om draden te strippen, de kabel en krimpverbindingen te snijden, om een ​​paar applicaties te noemen. Het is de meest essentiële bedradingstool en moet worden opgenomen in de toolbox van elke beginners. Spanningstester die geen aanraking nodig heeft. Deze gadget-gadget van batterijen tjilpen snel (of gebruikt een knipperend neonlicht) om aan te geven of er al dan niet elektriciteit door een stopcontact of elektrische armatuur in uw huis stroomt. Het uitvoeren van ervoor zorgen dat de stroom is uitgeschakeld voordat reparaties of vervangingen worden uitgevoerd, is van cruciaal belang tijdens het testproces. Een bak tester is een klein, eenvoudig instrument dat u kan helpen bij het diagnosticeren van typische bedradingsproblemen bij verkooppunten in uw huis.

Beschermende uitrusting

Om te reageren op het adagium "veiligheid eerst," is het belangrijk om op te merken dat je niet bescherming nodig hebt voor elke activiteit die je doet; toch zijn er bepaalde taken die het gebruik van veiligheidsapparatuur vereisen. Of het nu gemaakt van leer of latex, tuinhandschoenen zijn een uitstekende investering voor het houden van uw handen vrij van vuil en schrammen tijdens het tuinieren, evenals voor het vermijden van chemicaliën uit het krijgen op uw huid en in uw ogen. Wegwerphandschoenen kunnen altijd van pas komen. Je moet houden meerdere paar handschoenen in verschillende stijlen bij de hand te allen tijde, voor het geval er iets gebeurt. Oogbescherming zoals een bril en een veiligheidsbril beschermen uw ogen tegen rondvliegend Vuil. Gelaatsschermen bieden nog meer bescherming omdat ze zijn gemaakt van een transparante kunststof barrière die het hele gezicht bedekt. Adembescherming zoals stofmaskers en ademhalingstoestellen houdt uw longen beschermd. Ondanks het feit dat stofmaskers voorkomen dat u het inademen van onschadelijke deeltjes zoals vuil, zaagsel en de kleine knipsels geschopt bij het maaien, ze zijn ineffectief tegen schadelijke gassen en schimmels. Hiervoor heb je ademhalingstoestellen nodig, die verontreinigende stoffen filteren met onder andere bussen, cartridges en filters. Gehoorbescherming wordt aanbevolen. Hoewel gehoorverlies onomkeerbaar is, is het vermijdbaar. Een verscheidenheid aan oordopjes en oorbeschermers zijn beschikbaar voor gebruik als oorbescherming. Hoewel moffen comfortabeler zijn, zijn pluggen effectiever in het beschermen van de trommels.

Essentiële Elektrische Gereedschappen

De meeste basisreparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen prima worden gedaan met gewone handgereedschappen, maar een kleine verzameling elektrisch gereedschap is een goede aanvulling op het arsenaal. Alle handgereedschappen zijn verkrijgbaar in snoermodellen die aansluiten op een stopcontact, maar tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in batterijmodellen die uitstekende service bieden en handiger in gebruik zijn.

Elektrisch Gereedschap Dat Absoluut Nodig Is

De meerderheid van de eenvoudige reparaties en onderhoudstaken kunnen worden voltooid met behulp van standaard Handgereedschap, maar een bescheiden collectie van elektrisch gereedschap is een nuttige aanvulling op elke huiseigenaar toolkit. Hoewel snoer versies die aansluiten op een stopcontact zijn nog steeds beschikbaar, batterij-aangedreven degenen die een goede service te bieden, terwijl ze meer eenvoudig te gebruiken worden steeds vaker deze dagen ook.

Boren

Het is noodzakelijk om een boormachine te hebben, niet alleen voor het boren van gaten, maar ook voor het aandrijven van schroeven van verschillende soorten. Een boor kan ook worden gebruikt met een verscheidenheid aan bijlagen zoals draadborstels, schuren trommels, polijsten motorkappen, en een verscheidenheid aan Andere gereedschappen. Veel huizen hebben nu meerdere boren, en ze kunnen een of twee van hen uitsluitend gebruiken voor schroef-rijden taken; bepaalde instrumenten worden speciaal op de markt gebracht voor dit doel en worden vaak aangeduid als "drill-drivers" (drill-drivers). Boor variërend in grootte van 1/16 inch tot 1/4 inch zal nodig zijn voor de meerderheid van de huishoudelijke taken, hoewel ze beschikbaar zijn in een breed scala van maten. In plaats van de aankoop van boor bits een voor een, kunt u een geval van boor bits die een array heeft te krijgen. Als de onderdelen saai worden, moeten ze worden vervangen. Daarnaast zijn er speciale bits bestemd voor het boren van metalen en keramische tegels, onder andere dingen.

Jig Saw (ook bekend als een decoupeerzaag)

Het wordt aanbevolen dat elk huishouden een krachtzaag van een soort, en een malzaag is de meest flexibele keuze, omdat het kan snijden bijna elk materiaal en maken bezuinigingen van bijna elke vorm. Wanneer u een fatsoenlijke batterij-aangedreven jig zaag te combineren met een groot assortiment van bladen, kunt u vinden dat dit de enige zaag die je ooit nodig hebt.

Pad schuurmachine is een soort schuurmachine.

Een elektrische schuurmachine maakt het veel eenvoudiger om een tafelblad te refinishen of een houten dek te repareren dan met de hand te schuren. Als u een elektrische schuurmachine hebt, kunt u een tafelblad afwerken of een houten dek veel sneller en gemakkelijker herstellen. Met een kwart-vel schuurmachine, die bestaat uit vierkanten van schuurpapier verbonden met een bodempad dat trilt of oscilleert in een strak patroon wanneer de motor van het gereedschap draait, zal de meerderheid van de huiseigenaren OK zijn. In het geval dat u vaker moet schuren, een half vel schuurmachine of zelfs een bandschuurmachine zijn uitstekende opstapopties.

Cirkelzaag (ook bekend als een cirkeldecoupeerzaag)

Het is een van de meest populaire elektrische gereedschappen die DIY huiseigenaren bezitten, en het is een absoluut noodzakelijke apparatuur als u van plan bent om een ernstige timmerwerk of bouwwerkzaamheden uit te voeren op uw eigen huis. Zo niet, dan kan een malzaag het merendeel van uw snijvereisten aan.

Accessoire

Tot slot, een paar dingen, waarvan sommige helemaal geen gereedschap zijn, zijn handig om bij de hand te hebben, omdat je ze regelmatig gebruikt en ze gemakkelijk te vinden zijn. Zelfs als je gereedschapskist niet groot genoeg is om ze te kunnen huisvesten, heb je ze vroeg of laat nodig, dus bewaar ze op een handige locatie waar je ze gemakkelijk kunt krijgen. Een kitpistool is een soort kitpistool. Caulk seals rond ramen en deuren, evenals rond badkuipen en douches, moet ten minste eenmaal per jaar worden vervangen om ervoor te zorgen dat het huis is goed onderhouden. Een fatsoenlijke kalefateren pistool is een must-have apparatuur voor elk huis verbetering project. Verfborstels en rollers zijn beschikbaar. Een assortiment van verfborstels in verschillende maten, rolhandgrepen, en schilderij trays moet worden gehouden op een plank boven uw werkstation of opgehangen aan pegboard over de werkbank. Met behulp van siliconen smeermiddel spray te stoppen piepende scharnieren en te helpen laden die niet glijden soepel bewegen de manier waarop ze moeten is een goede investering. Grafietpoeder wordt gebruikt om te smeren sloten en om de levensduur van de sloten zelf te verlengen. Doe eenvoudig de punt van de buis in het sleutelgat en druk de buis voorzichtig samen om een kleine hoeveelheid poeder in het sleutelgat te puffen, zoals getoond. Daarna, voer en trek uw sleutel vele malen gelijkmatig te verspreiden het grafiet door het slot en de pennen van uw slot.

Apparatuur in je gereedschapskist?

 • Elke basis gereedschapskit moet meerdere schroevendraaiers en spijkers bevatten.
 • Hoogwaardige gereedschappen moeten op een droge plaats worden opgeslagen om ervoor te zorgen dat ze een leven lang meegaan.
 • Schroevendraaiers zijn handbediende gereedschappen die met voorzichtigheid moeten worden gebruikt.
 • Dit is de basis klauwhamer, met een gebogen gezicht en een opvallend gezicht aan de ene kant en een klauw voor het verwijderen van nagels aan de andere kant.
 • Een nagelset is een gereedschap dat wordt gebruikt om een spijker in hout te hameren, zonder de afwerking te schaden.
 • Kattennageltrekkers kunnen worden gebruikt als alternatief voor klauwhamers.
 • Een utility mes is elk type mes dat wordt gebruikt voor fysiek werk, zoals het snijden van koord, snijden of schrapen van huiden, het slachten van dieren, het verwijderen van visschubben, en het vormen van hout.
 • Kleinere vleeswaren en groenten kunnen in kleinere stukken worden gesneden met behulp van gebruiksmessen.
 • Terwijl een scheermesje ultra-dun en ultra-scherp is, is een gebruiksmes taaier en robuuster.
 • Shear, een handgereedschap aangedreven door elektriciteit of pneumatiek, wordt gebruikt om in wezen "blank" grote hoeveelheden plaatwerk.
 • Een ratelmoersleutel vereenvoudigt en versnelt het proces van het losmaken en vastdraaien van bouten.
 • Verschillende Moersleutels kunnen nodig zijn.
 • Een dopsleutel is een handgereedschap met een ratelmechanisme ingebouwd in de kop van het gereedschap.
 • Een vierkante Nob wordt gebruikt om de ratelcomponent aan verschillende stopcontacten te verbinden.
 • Schrapers worden gebruikt om glas te verwijderen uit ramen met één beglazing.
 • Tijdens het werken met stopverf rond de randen van elke ruit, een stopverf mes wordt gebruikt.
 • Het verdient de voorkeur om een stopverfmes te gebruiken wanneer samengestelde toepassingen nodig zijn.
 • Als je geen andere apparatuur hebt, zal een botermes, verfroerder of liniaal dienen.
 • Heb altijd een kwaliteitsset meetgereedschap in uw gereedschapskist.
 • Een flexibele liniaal wordt gebruikt om de lengte van een stuk tape te meten.

Geschreven door
BrookPad Team
   

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.