What is the best way to run a new electrical cable?

Wat is de beste manier om een ​​nieuwe elektrische kabel te draaien?

Lees meer over hoe ik in dit artikel een nieuwe elektrische kabel uitvoert.

Wat is de beste manier om een ​​nieuwe elektrische kabel te draaien?

Hoe kan ik een nieuwe elektrische kabel uitvoeren?

Als een nieuwe elektrische uitlaat of verlichtingsarmatuur is geïnstalleerd, heeft deze vrijwel zeker bedrading van een stroombron nodig. Om uw persoonlijke veiligheid te garanderen, moeten elektrische apparaten worden geïnstalleerd in overeenstemming met lokale bouwcodes. De stappen om de kabel tussen niveaus in verschillende delen van uw huis te verlengen, worden hieronder beschreven. Het boren of snijden van balken moet met zorg worden gedaan om de structurele integriteit van het gebouw te voorkomen. Als u de ondervloer van de vloer kunt bereiken, klemt u de draden tussen de balken in plaats van erboven.

De beste methode om draad door een massieve muur te geven, is het gebruik van clips. Zelfklevende trunking installeren. Meet de afstand tussen elk item om de benodigde trunkinglengte te berekenen. Gebruik bevestigingsmiddelen die geschikt zijn met het oppervlak waarin u zich schroeft. Als het 40 mm of groter is, schroef het in de muur om te voorkomen dat het wegglijdt. Om de kabel in een bestaande muur te plaatsen, boor je door de kop of de enige plaat. Maar er kan een horizontale sterven zijn in de weg. Een oplossing is om een ​​gat in het gipsplaat te boren en de kabel aan te pakken.

Hoe statenwanden te bedraden zonder gipsplaat te verwijderen? Om te voorkomen dat je je route beschadigt, traceer je deze eerst met een spiritniveau of een glanslijn. Boor een gat in elke stud langs de muur waar de draad naartoe gaat. Maak een draadlus en geef deze door het gywall gat van 1/4-inch. De meeste grote energieleveranciers kunnen u binnen drie werkdagen verbinden. Neem contact op met uw winkel of bezoek hun website om een ​​elektrische verbinding tot stand te brengen. Draad moet ten minste 6 centimeter onder het grondoppervlak worden begraven. Indien gewenst, kan de kabel achter de noppen worden geleid. Bij het aansluiten van draden op blootgestelde horizontale oppervlakken, laat 300 mm tussen metalen bevestigingsmiddelen. Verticale draden, zoals stroom- of gegevenskabels, moeten elke 400 mm worden geknipt. Elke 400 m moet een metalen clip worden ingevoegd als de kabel niet horizontaal is.

Een nieuwe elektrische uitlaat of verlichtingsarmatuur heeft bijna waarschijnlijk de installatie van draad van een voeding nodig als deze wordt geïnstalleerd. Hoewel je gewoon draden naar het oppervlak van je muur kunt knippen, is het veiliger en esthetischer om ze te verbergen. De kabels kunnen worden gerouteerd boven uw plafond, onder uw vloer of achter uw muren. Maak een punt van het markeren van de locaties van nieuwe draden waar het mogelijk is voor toekomstige referentie.

Eerste en eerste, veiligheid is van het grootste belang.

Elektrische items moeten worden gemonteerd in overeenstemming met de lokale bouwvoorschriften om uw persoonlijke veiligheid te waarborgen. Wanneer er een vraag over is, of wanneer deze wettelijk vereist is, neemt u contact op met een gekwalificeerde professional die lid is van een elektrisch zelfcertificeringsprogramma. Aanvullende informatie is toegankelijk op internet of via uw lokale overheid. Neem nooit kansen als het gaat om elektrische veiligheid. Voordat u met een elektrisch werk begint, moet u de volgende veiligheidsmaatregelen nemen om uw veiligheid te waarborgen. Koppel het hoofdvermogen bij de consumenteneenheid/zekeringkast los om schade te voorkomen. Verwijder de circuitzekering uit het circuit waaraan u wilt werken om het te isoleren. Houd dit in uw zak om de mogelijkheid van een onbedoelde vervanging te voorkomen. U kunt ook de breker uitschakelen en vergrendelen deze indien mogelijk. Bevestig een bericht op het apparaat om aan te geven dat u op het circuit werkt. Controleer of het circuit dood is met behulp van een socket -tester of spanningstester/meter voor verlichtingscircuits.

Wat is de beste manier om kabel tussen vloeren te lopen?

Hieronder worden de stappen vermeld die u nodig hebt in verschillende delen van uw huis als u de kabel tussen niveaus wilt laten draaien.

Vloeren gemaakt van beton?

Als u een betonnen vloer hebt met een houten ondervloer bovenop, kunt u kabels op het oppervlak van het beton plaatsen om de twee verdiepingen op elkaar te verbinden. Ze mogen echter alleen door een betonnen vloer worden gestuurd als de leiding werd geïnstalleerd toen de vloer werd gebouwd, niet via kanalen die in het beton zijn gesneden nadat de vloer was ingesteld.

Gebruik van kabelclips om een ​​balk te bevestigen

Loop de kabel langs het midden van een kant van de balk en leg de clips vervolgens op ongeveer 300 mm -intervallen langs de lengte van de kabel. Doe een poging om clips te krijgen die even groot zijn als uw kabel.

Door de rechter boren is een voorbeeld van dit soort boren.

Gebruik altijd voorzichtig tijdens het boren of snijden van balken, omdat het van cruciaal belang is om de structurele integriteit van het gebouw niet in gevaar te brengen. Verwijder de kabel en boor een gat dat zorgt voor een 25 procent luchtruimte eromheen - maar niet groter dan dat. Houd uw boren naar het midden van de lengte van de balk en boor in het midden van de diepte (of ten minste 50 mm vanaf de bovenkant of onderkant) om de verzwakking te minimaliseren en om ervoor te zorgen dat u geen nagels of fixes langs de manier.

Vloeren op het grondniveau.

Als u toegang hebt tot de onderkant van de vloer, heeft het de voorkeur om de draden tussen de balken daar te knippen in plaats van erboven. Hiaten tussen tussenliggende niveaus en plafonds? Als alternatief kunnen draden worden bevestigd aan de zijkanten van balken, op het plafond worden gelegd of worden gerouteerd via gaten die zich door de balken hebben verveeld.

Lofts

U kunt kabels over de toppen van de balken die rond de omtrek van uw hok lopen, uit de weg van alle gebieden waar mensen waarschijnlijk op de draden lopen. Een andere optie zou zijn om ze aan de zijkanten van de balken te knippen - maar zorg ervoor dat je ze minstens drie voet boven elke thermische isolatie houdt, waardoor ze oververhit kunnen worden. Isolatie gemaakt van polystyreen kan ook reageren met kabelhaling.

De beste manier om kabel door een stevige muur te lopen

Het installeren van kabels op het oppervlak van uw muur met behulp van clips is een eenvoudige oplossing. Als alternatief kunt u ze door plastic trunking lopen die u kunt pakken of aan de muur kunnen bevestigen (sommige soorten zijn zelfs zelfklevend). Zodat ze niet merkbaar zijn, is het een goed idee om ze langs plirteborden en rond deur- en raamframes te routeren. Als u echter een echt professionele afwerking wilt, moet u ze verbergen. Het creëren van een groef (of "achtervolging") in het gips en de kabel door een ovale plastic buis routeren of, voor langere runs, "top-hat" -capping zijn de twee meest voorkomende methoden voor het installeren van kabel in vaste wanden.

1. Verbind waar mogelijk de kabel verticaal op een aanpassing in een massieve muur, zodat u de geschatte locatie kunt bepalen nadat de taak is voltooid. Plan het verloop van het kanaal met behulp van een spiritniveau of een loodlijn en markeer het met een potlood om aan te geven waar het zal zijn. Gebruik een kabeldetector om uw werk onbedoeld te beschadigen om onbedoeld een bestaande kabel of pijp te beschadigen. Dikke handschoenen en veiligheidsbril zijn vereist voor het snijden van het kanaal met een bolster en clubhamer, die minstens 6 mm breder moet zijn dan de leiding of het afdekken. Verwijder materiaal tot de diepte van de leiding plus ongeveer 3 mm.

2. Snijd met een ijzerzaag de plastic afdekking of leiding op de juiste lengte en steek de kabel in. Afdagen is aan de muur bevestigd met behulp van metselwerknagels, en de leiding wordt ofwel in clips gebroken die ook aan de muur worden bevestigd of eenvoudig op hun plaats worden gehouden met metselwerknagels die in elke kant van de leiding worden gehamerd. Wanneer u het kanaal met water vult, wordt de kabel in beide gevallen op zijn plaats gehouden door het gips.

3. Vul het kanaal met patching gips of vulstof tot een diepte van ongeveer 3 mm onder het oppervlak van de muur. Wanneer de eerste laag is opgedroogd, brengt u een tweede laag gelijk aan met het wandoppervlak. Nadat de vulstof is opgedroogd, schuur je het oppervlak voorzichtig om een ​​gladde afwerking te krijgen.

Hoe u zelfklevende trunking goed kunt installeren

Maak een ruwe schets van uw arrangement voordat u begint. Bepaal waar uw inlaat-/uitlaatstukken en andere accessoires worden geïnstalleerd en gebruik ze vervolgens als een sjabloon om rond het gebied op de juiste locaties te schetsen. Toptip: probeer je op te gaan in je omgeving? Plastic trunking kan worden geverfd met glanzend of emulsievach om ervoor te zorgen dat het past bij de rest van de inrichting van uw huis. Om de grootste effecten te krijgen, schuif je je trunking met fijn schuurpapier voordat je het schildert om het oppervlak te combineren.

 1. Meet de afstanden tussen elk accessoire om te bepalen hoe lang uw trunkinglengtes moeten zijn om ze te huisvesten. Vervolgens snijd je je lengte met behulp van een verstekblok en een fijne meszaag en snijd je je lengte en zorg je ervoor dat je een rechte snit door het hele proces creëert.
 2. Zodra u ervoor hebt gezorgd dat uw oppervlakken schoon en droog zijn, verbindt u uw trunking met behulp van de zelfklevende tape die vooraf is aangebracht. Controleer of de lengtes overeenkomen met de posities gemarkeerd met het potlood.
 3. Als je trunking gebruikt die 40 mm breed of breder is, moet je het ook in de muur schroeven om te voorkomen dat het eruit valt. Zorg ervoor dat de bevestigingsmiddelen die u gebruikt compatibel zijn met het soort oppervlak waarin u zich verpest.
 4. Leg uw kabels in het trunking, plaats de accessoires over de kabels en sluit vervolgens het deksel in de straking om de installatie te voltooien.
 5. Het is van cruciaal belang dat beide lengtes van trunking -kont tot elkaar tot op elkaar staan, maar niet overlappen, wanneer u hoekaccessoires op kwadrantprofielen installeert. Voordat u uw hoekbevestigingen installeert, controleert u het dubbele dat ze op zijn plaats zijn.

Hoe bekabeling in studwanden te installeren door gaten erin te boren.

Een muur van een stud de partitiemuur is ideaal voor het verbergen van draden vanwege de rigide constructie. Desalniettemin maakt het installeren van een terwijl de muur wordt geconstrueerd, het veel eenvoudiger, omdat je gaten eenvoudig door de verschillende delen van de structuur kunt boren. Om de kabel in een bestaande muur te installeren, kunt u mogelijk door de kop of de enige plaat boren en de kabel doorvoeren, vervolgens op de juiste locatie vissen met sterke draad. Er kan echter een horizontale zog worden (bakstenen die de gaten tussen studs in een muur vullen) in het pad dat voorkomt dat u doorkomt. Om dit probleem op te lossen, is een optie om een ​​gat door het gipsplaat te boren en voor de kabel te zakken. De kernen van de draad zullen worden beschadigd als u deze te veel buigt. Om dit te voorkomen, zorgt u ervoor dat het gebogen gedeelte wordt verwijderd voordat u de verbindingen maakt.

 1. Voordat u de kabel in de muur laat zakken, buigt u het uiteinde van de kabel zodat deze later gemakkelijker is om te herstellen. Als u een noggin tegenkomt, kunt u een studzoeker gebruiken om de precieze locatie te lokaliseren of op het gezicht van de muur te tikken met het handvat van een hamer om de locatie te bepalen (het geluid zal steviger zijn boven hout). Door een Bradawl door het gipsplaat te drukken, kunt u de marges van de Nogging bepalen. Vervolgens boor je, nadat er geen verborgen pijpen of draden zijn, een ondiepe hoek door het gipsplaat in de kust van zowel boven als onder met een bit van 20 mm. De gaten moeten worden uitgelijnd zodat u de draad met succes door hen kunt schuiven.
 2. Vorm een ​​haakvorm uit het uiteinde van een lengte van sterke draad (zoals een kleerhanger) door deze in de helft te buigen. Zoek daarna naar de kabel via het gat boven de kust en trek deze eruit. (Wees niet gealarmeerd; dit is lang niet zo moeilijk als het lijkt.) Sleep vervolgens het andere uiteinde van de kabel door het gat totdat het uitkomt.
 3. Een deel van het uiteinde van de kabel vervangen in het hogere gat en door de gaten die je in de kust hebt verveeld totdat het door het onderste gat komt, is een eenvoudig proces.
 4. Trek net genoeg kabel door het onderste gat om de pasvorm te bereiken, en zorg ervoor dat je de buitenste omhulling niet beschadigt. Haal de kabel uit het onderste gat. Snijd het beschadigde gedeelte uit en gooi het weg als dit gebeurt.) Voer de kabel daarna terug door het onderste gat en in de muur vanaf de bovenkant. Haal het uit het montagekastgat van de pasvorm door het uit te vissen. Eindelijk, nadat de gaten zijn opgedroogd, vul ze met schuurpapier om ze glad te maken.

Hoe je gipsplaat uit de noppenwanden verwijdert om draad te laten lopen

Een andere manier om een ​​kabel langs een kust te passeren, is door een vierkant gipsplaat uit het gezicht van de kust te verwijderen en vervolgens een ondiepe sleuf in het gezicht van de kamving te snijden om de kabel op zijn plaats te houden. Om te voorkomen dat u de kabel per ongeluk met een spijker of schroef snijdt, kunt u een platte stalen plaat erover bevestigen of hamer op een kabelveilige plaat die specifiek is ontworpen om dit te voorkomen.

 1. Voordat u uw draad van bovenaf in de muur laat zakken, volgt u zijn pad met een spiritniveau of een glanslijn om ervoor te zorgen dat deze niet wordt beschadigd. Onderzoek de muur op kust met het gebruik van een studiedetector of door de muur te tikken met een hamerhandgreep en naar een sterkere toon te luisteren. Als je een zog tegenkomt, markeer dan een 125 mm vierkant in het gebied eromheen. Controleer op verborgen pijpen of draden en boor vervolgens gaten op diagonaal tegenovergestelde hoeken van de kamer om ze te huisvesten. Plaats het mes van een padzaag of een gipsplaat in het gat in het gipsplaat en snijd het vierkant uit.
 2. Snijd een inkeping door het gezicht van het blootgestelde sterven met een beitel en hamer die ongeveer 13 mm diep en 20 mm breed is en zet het opzij. Plaats daarna de kabel in de muur. Het beschermen van het terwijl het door de inkeping gaat, kan worden bereikt door op een vierkante stalen plaat te schroeven of op een kabelveilige plaat te hameren.
 3. Snijd een gipsplaatreparatiepleister om in het gat te passen (of gebruik het originele stuk als het niet is beschadigd) en bevestig het aan de kust aan weerszijden van het gat met behulp van afwerkingspijkers. Vul de spaties rond de randen in met vulstof en schuur de vulstof glad nadat deze is opgedroogd.

Wat is de beste manier om een ​​draad door een studmuur te laten lopen?

Boor met een power boor en 1 1/4-inch bit door de muurstoppen van links naar rechts of van rechts naar links, werk door de toegangsgaten die u in de gipsplaten snijdt om de taak te voltooien. Boor een gat in elke stud over de lengte van de muur waar de draad wordt geïnstalleerd. Maak een draadlus en voer deze door het gat dat je hebt gemaakt in de eerste stud van de serie die je hebt geboord.

Is het mogelijk om een ​​elektrische kabel tussen studs te laten draaien?

Ja, je kunt de draad achter de studs uitvoeren als je ervoor kiest om dit te doen. Het is gebruikelijk om een ​​elektricien een gat in elke andere stud te zien boren en vervolgens in deze omstandigheden achter de stud tussen hen te rennen. U kunt er ook voor kiezen om de geboorde gaten naar de achterkant van de stud te compenseren om ze nog verder weg te houden van de mogelijkheid van nagelgerelateerde schade.

In een 2x4 hoe groot kan ik het boren?

Saai of boren van een stud is toegestaan, op voorwaarde dat de diameter van het resulterende gat niet groter is dan 60 procent van de studbreedte, de rand van het gat uitstrekt niet meer dan 5/8 inch (16 mm) voorbij de rand van de rand van de rand van de rand van de Stud en het gat komt niet voor in hetzelfde gedeelte als een snit of inkeping.

Een circuit van 20 ampien is geschikt voor een maximum van hoeveel verkooppunten?

Hoewel het niet onmiddellijk de mogelijkheid uitsluit om het aantal uitlaatinstallaties op uw circuit te beperken, is het van cruciaal belang om de beperkingen van het stroomverbruik te begrijpen. De vuistregel is dat u niet meer dan 10 verkooppunten op een 20A -circuit moet hebben.

Hoeveel verkooppunten kunnen worden aangesloten op een enkele stroomonderbreker?

Ondanks het feit dat er geen limiet is aan het aantal verkooppunten dat in een stroomonderbreker kan worden geïnstalleerd, wordt het aanbevolen alleen het aanbevolen aantal stopcontacten te installeren. Over het algemeen is 1,5 ampère per uitlaat de maximaal acceptabele stroombeoordeling. Bijgevolg, als u alleen van plan bent om 80 procent van de capaciteit van uw stroomonderbreker te gebruiken, wordt gesuggereerd dat u niet meer dan 8 houders hebt geïnstalleerd.

Wat is de beste manier om stroom met een nieuw huis aan te sluiten?

Om een ​​elektrische verbinding te regelen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw retailer of naar hun website te gaan. Uw energieleverancier heeft uw adres en de datum van uw verbinding nodig, maar zij zullen voor al het andere zorgen. De meerderheid van de grote energieleveranciers kan uw verbinding binnen drie werkdagen op gang brengen.

Wat is de aanbevolen diepte voor het begraven van elektrische draad?

Metalen leidingen moeten in de meeste gevallen ten minste 6 centimeter onder het grondoppervlak worden begraven. Als alternatief kunt u ze op een diepte van 4 centimeter onder een 4-inch betonnen plaat draaien. Het is noodzakelijk om leidinggevenden onder een diepte van 18 centimeter onder je oprit te begraven, en ze moeten worden begraven onder een diepte van 24 centimeter onder een openbare weg of steeg.

Is het nodig om de elektrische kabels te knippen?

Bij het bevestigen van kabels aan horizontale oppervlakken die worden blootgesteld aan de elementen, moet de ruimte tussen metalen bevestigingsmiddelen ongeveer elke 300 mm zijn. Elke 400 mm wordt een metalen clip voorgesteld voor verticale lopende draden die worden blootgesteld, zoals stroom- of gegevenskabels.

Hoe kan ik een nieuwe elektrische kabel uitvoeren?

 • Als een nieuwe elektrische uitlaat of verlichtingsarmatuur is geïnstalleerd, heeft deze vrijwel zeker bedrading van een stroombron nodig.
 • Om uw persoonlijke veiligheid te garanderen, moeten elektrische apparaten worden geïnstalleerd in overeenstemming met lokale bouwcodes.
 • De stappen om de kabel tussen niveaus in verschillende delen van uw huis te verlengen, worden hieronder beschreven.
 • Het boren of snijden van balken moet met zorg worden gedaan om de structurele integriteit van het gebouw te voorkomen.
 • Als u de ondervloer van de vloer kunt bereiken, klemt u de draden tussen de balken in plaats van erboven.
 • De beste methode om draad door een massieve muur te geven, is het gebruik van clips.
 • Meet de afstand tussen elk item om de benodigde trunkinglengte te berekenen.
 • Gebruik bevestigingsmiddelen die geschikt zijn met het oppervlak waarin u zich schroeft.
 • Als het 40 mm of groter is, schroef het in de muur om te voorkomen dat het wegglijdt.
 • Om de kabel in een bestaande muur te plaatsen, boor je door de kop of de enige plaat.
 • Maar er kan een horizontale sterven zijn in de weg.
 • Een oplossing is om een ​​gat in het gipsplaat te boren en de kabel aan te pakken.
 • Om te voorkomen dat je je route beschadigt, traceer je deze eerst met een spiritniveau of een glanslijn.
 • Boor een gat in elke stud langs de muur waar de draad naartoe gaat.
 • Maak een draadlus en geef deze door het gywall gat van 1/4-inch.
 • De meeste grote energieleveranciers kunnen u binnen drie werkdagen verbinden.
 • Neem contact op met uw winkel of bezoek hun website om een ​​elektrische verbinding tot stand te brengen.
 • Draad moet ten minste 6 centimeter onder het grondoppervlak worden begraven.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.