What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Wat is een Japans toilet of slimme wc -bril?

Wat is precies een Japans toilet en hoe werken deze douchetoiletten?

Wat is precies een Japans toilet en hoe werken deze douchetoiletten?

Wat is een Japans toilet?

Japanse toiletten staan ​​bekend als 's werelds meest technologisch geavanceerde toiletten. Europese reizigers die Japan bezoeken, brengen accounts terug over hun ontmoetingen met de badkamers van de toekomst. De Japanse toiletbeoordeling is zeer goed vanwege hoge functionaliteit en verbeterd comfort en hygiëne. Maar waarom zijn Japanse toiletten zoveel geavanceerder dan conventionele toiletten en zijn ze inherent superieur aan niet-elektrische toiletten? De stoel is de ware innovatie van hedendaagse Japanse toiletten. Deze waterspuitende elektrische toiletstoelen reinigen de onderste of vrouwelijke genitale regio. Een externe bedieningspaneel in de buurt van of aangesloten op de stoel activeert de waterspray. Verder, verwarmde stoelen en spray, druksensoren om alleen te werken als iemand erop zit, drogers, bewegingssensoren om het deksel te openen wanneer iemand in de kamer komt, de mogelijkheid om te praten en geborstelde stalen luxe externe controllers zijn er maar een paar van De functies die deze wc -bril kan hebben.

 • Japanse toiletten worden erkend als de meest geavanceerde toiletten ter wereld.
 • Europese bezoekers aan Japan keren terug met verhalen over hun ervaringen met de toiletten van de toekomst.
 • Vanwege zijn grote functionaliteit, toegenomen comfort en netheid heeft het Japanse toilet lovende recensies gekregen.

Wat zijn de functies van Japanse douchetoiletten?

Douchetoiletten in Japan hebben een breed scala aan functies die gericht zijn op het maken van uw reizen naar de badkamer een beetje gemakkelijker. Een Japans douchetoilet, in zijn meest basale vorm, combineert een bidetdouchetjet met het toilet, waardoor een twee-in-één toilet en bidet wordt gecreëerd. De basis Japans toiletfuncties, zal echter nooit voldoende zijn in Japan. Veel Japanse douchetoiletten omvatten temperatuur-verstelbare waterdouchen, luchtdrogen, verwarmde toiletstoelen, deodoriserende technologie, zelfreinigende kenmerken, nachtlichten en andere voorzieningen. Ingebouwde bedieningselementen, afstandsbedieningen en zelfs een smartphone-app kunnen worden gebruikt om deze functies aan te passen en te bedienen. De spraywash -functie zorgt ervoor dat u zich schoon voelt na het gebruik van het toilet. Velen hebben een functie die na gebruik 1 minuut een mooie geur uitzendt. Veel slimme douches toiletten hebben zelfreinigende technologie en geautomatiseerde schoonmaakhulp. Een nachtlampje om u te helpen uw weg naar de badkamer te vinden in het midden van de nacht. Met een druk op de knop kan het wassen en de luchtdrogen worden uitgeschakeld.

Wat zijn de voor- en nadelen van Japanse douchetoiletten?

 • In Japan worden douchetoiletten geleverd met een verscheidenheid aan functies die gericht zijn op het een beetje eenvoudiger om uw bezoek aan de badkamer te maken.
 • In zijn meest elementaire vorm combineert een Japans douchetoilet een bidetdouchejet met het toilet, wat resulteert in een twee-in-één toilet en bidet.
 • De meest eenvoudige Japanse toiletfuncties zullen daarentegen nooit genoeg zijn in Japan.
 • Temperatuur-verstelbare waterdouchen, luchtdrogen, verwarmde wc-stoelen, deodoriserende technologie, zelfreinigende kenmerken, nachtverlichting en andere functies komen veel voor in Japanse douchetoiletten.
 • Deze mogelijkheden kunnen worden aangepast en beheerd via ingebouwde bedieningselementen, externe controllers en zelfs een smartphone-app.

Hoe heet een Japans toilet?

Toire is een afgekorte vorm van het Engelse woord 'toilet', en het verwijst naar zowel het toilet als de kamer waarin het zich bevindt. Benjo, plaats van gemak of uitwerpselen, afgeleid van het woord Ben, wat "gemak" of "uitwerpselen" betekent, is een veel voorkomende term voor toilet. Het wordt vaak gehoord op basisscholen, openbare zwembaden en andere openbare plaatsen, en het is niet bijzonder onbeleefd, hoewel sommige mensen de voorkeur geven aan een meer verfijnde term. Een kind dat in veel kinderspellen wordt getagd, wordt naar de Benjo gestuurd, wat een speciale locatie is, zoals het centrum van een cirkel. Andere woorden voor plaatsen waar uitscheidingsfuncties in het Japans zijn gereserveerd, zijn Kawaya en Habakari, maar de meeste zijn ongewoon of archaïsch. Het kan ook verwijzen naar elektronisch toilet, vaak Japans toilet genoemd, slim toilet, Japanse toiletbreker, slim bidet, Japans toiletbidet, bidetstoel of bidettoilet verwijzend naar dit apparaat.

Wie heeft het Japanse toilet uitgevonden?

De vader van Arnold Cohen, die in Brooklyn, New York woonde, had een medische aandoening die hem in de vroege jaren zestig pijn in het rectale gebied veroorzaakte. Arnold creëerde een bidetsysteem voor toiletstoelen met een mondstuk dat warm water spoot en hete lucht heeft geblazen. Arnold patenteerde zijn ontwerp in 1964, richtte het Amerikaanse bidetbedrijf op en begon het baanbrekende bidetproduct op de markt te brengen, de "American Sitzbath" genoemd, via grote advertenties en beurzen. Het was ontworpen voor patiënten die moeite hadden met het gebruik van toiletpapier of het reiken om zich in ziekenhuizen af ​​te vegen. Duizenden van deze stoelen werden geïnstalleerd in de buitenwijken van New York en het bedrijf van Arnold had kantoren in het hele land.

Hoe populair zijn slimme toiletten in Japan?

Moderne toiletten in bidetstijl zijn nu te vinden in 80 procent van de Japanse huizen. Het moderne toilet werd geboren toen TOTO - Japanse toiletmerken, introduceerde zijn Washlet G -serie in 1980 een Japans toilet toto. Hoewel de term wasbleet een geregistreerd handelsmerk van TOTO is, wordt het nu vaak gebruikt om te verwijzen naar een bidet-stijl toiletbril of Japans toilet met bidet . Toen deze auteur Japan bezocht, was het meest opvallende wat hij opmerkte de overvloed van deze toiletten. Je zou urenlang kunnen wandelen op een berg buiten Tokio, alleen om te ontdekken dat de Japanse toilettechnologie in de openbare badkamers mooier is dan de toiletten in het gemiddelde Europese huis.

Hoe gebruik ik Japans toilet?

Otohime, dat letterlijk 'geluidsprinses' betekent, is een apparaat dat vroeger werd gehuisvest in een aparte doos gemonteerd op de muren van openbare toiletten, maar nu wordt gevonden in nieuwere Japanse toiletten en wordt meestal geïdentificeerd door een muzieknoot. U begint met op de Otohime -knop te drukken of, in sommige gevallen, met uw hand voor het apparaat te zwaaien. Als je een verlegen blaas of dikke darm hebt, zal het een spoelgeluid produceren dat je badkamergeluiden maskeert, waardoor een comfortabelere toiletervaring mogelijk is. Nadat u uw bedrijf hebt voltooid, gebruikt u de Washlet Bidet -functie om op te ruimen. Veel supporters van bidets begroeten ze als een haalbaar alternatief voor toiletpapier, en ze worden veel gebruikt in Japan. De spuitsprayfunctie wordt gebruikt om het opruimen te voltooien. Het moeilijkste deel was om de hoek en temperatuur van het water precies goed te krijgen, omdat het moeilijk was om dergelijke persoonlijke informatie van klanten te verzamelen. Na wassen met water, kunt u vocht uit de huid verwijderen met toiletpapier of een droger.

 • Druk op de Otohime -knop of zwaait in bepaalde omstandigheden op de Otohime -knop of zwaait in bepaalde omstandigheden voor de gadget.
 • Gebruik de Washlet Bidet -functie om op te ruimen nadat u uw bedrijf hebt uitgevoerd.
 • Om de reiniging te voltooien, wordt de wassprayfunctie gebruikt.

Hoe werken Japanse toiletstoelen?

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe Japanse toiletfuncties werken, basisfunctionaliteit is watertoiletpapier vervangen dat direct beschikbaar is op het toilet of om nauwkeurig Japan toilet te zijn. De expatgemeenschap en de rest van de wereld hebben Japanse toiletten hoog intensief. Ze zijn beroemd om hun netheid, dankzij een waterspray die beweert u schoon te maken zonder het gebruik van toiletpapier. In de afgelopen jaren is er een toenemende vraag naar toiletten geweest om meer functies te hebben. Om de anus en het genitale gebied schoon te maken, hebben de meeste toiletten twee afzonderlijke sproeiers die warm water uitzenden. De Japanse toiletwaterstraal Druk kan worden aangepast door lucht ermee te mengen en de toiletbril kan worden verwarmd tot de temperatuur van uw voorkeur. Alle onzuiverheden in het water worden gefilterd door het waterfilter in het bidet -armatuur. Er is een automatisch verlagingsmechanisme dat zorgt voor een zachte sluiting van het toiletdeksel om te voorkomen dat het dichtgeslagen. Er zijn verschillende andere redenen waarom Japan de beste keuze is voor uw toiletbehoeften. De bidet-toilet heeft een energiebesparende functie ingebouwd om te voorkomen dat het elektriciteit verspilt. Een overbelastingsabsorber beschermt het elektrische systeem van het bidet tegen kortsluiting. De geur wordt aangetrokken door een kleine ventilator, die vervolgens wordt geneutraliseerd door een filter. Het Japanse bidet kan u zelfs helpen van geuren in uw badkamer af te komen. Nu weet je het Hoe gebruik het Japanse toilet.

Wat is het mechanisme achter Japanse toiletstoelen?

 • Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe Japanse toiletten werken; De fundamentele werking is dat water wordt gebruikt om toiletpapier te vervangen dat onmiddellijk toegankelijk is op het toilet, of in dit geval het Japanse toilet.
 • Japanse toiletten worden hoog aangeschreven door de expat -gemeenschap en de rest van de wereld.
 • Ze staan ​​bekend om hun netheid, vanwege een waterspray die beweert u schoon te maken zonder wc -papier te gebruiken.
 • Meer functionaliteiten op toiletten zijn de afgelopen jaren populairder geworden.
 • Om te voorkomen dat het vermogen verspilt, heeft het bidet-toilet een ingebouwde energiebesparende modus.

Wat zijn Japanse wc -brilfuncties en voordelen?

Wat zijn Japanse wc -brilfuncties en voordelen?

Waarom is het Japanse toiletpapier zo dun?

Weefsel is een dun, sterk papier gemaakt van plantaardige vezels in Japan. Typisch toiletpapier of Japans toiletpapier is slechts één of twee lagen dik, met een bloemengeur of patronen in Japanse stijl. Een waterscheur wordt gebruikt om een ​​strook weefsel van het hoofdplaat te scheiden. De vezels in deze gevederde randen geven het weefsel een stevige greep op het herstelde papier, terwijl het ook kan opgaan in eenmaal droog. De lange, sterke vezels van de Kzo -plant zijn de meest gebruikte vezels in de Japanse papiermaking (Washi). Het toiletpapier in Japan is erg dun, maar het is veel zachter dan het lijkt. Sommige mensen geloven dat het wc -papier van Japan van uitzonderlijke kwaliteit is.

 • Weefsel is een dun, sterk papier gemaakt van plantaardige vezels in Japan.
 • Typisch is toiletpapier of Japans toiletpapier slechts één of twee lagen dik, met een bloemengeur of patronen in Japanse stijl.

Hoe ziet een Japans toilet eruit?

Een Japans toilet, ook bekend als een slim toilet, is er een die is uitgerust Japanse toilet hightech. Slimme toiletten communiceren met hun gebruikers via een afstandsbedieningssysteem. U kunt spoelen, spuiten en drogen met een enkele druk op de knop. Wasbare of warmwaterreinigingstoiletstoelen zijn veel voorkomende namen voor Japanse toiletten, die zijn ontstaan ​​in Japan. Japanse toiletten, ook bekend als douchetoiletten of bidettoiletten, worden om verschillende redenen snel een populaire keuze. Spray wassen, luchtdrogen, temperatuur en stoelverwarming zijn allemaal kenmerken van Japanse toiletten. De water- en luchtdrogende instellingen op het Japanse toilet kunnen worden aangepast aan de voorkeurstemperaturen van de gebruiker. Alle aspecten van het Japanse toilet, inclusief spuitwassen, luchtdrogen en temperatuur, worden geregeld door de knoppen. Na een paar minuten oefenen, zul je in een mum van tijd een meester van het Japanse toilet zijn. Elk Japans toilet moet een uitgebreide gebruikershandleiding en een eenvoudig te gebruiken afstandsbediening bevatten. In de gids vindt u een scala aan knoppen die alle toilet -functies besturen.

 • Een slim toilet, vaak bekend als een Japans toilet, is er een die is uitgerust met hightech Japanse toiletfuncties.
 • Slimme toiletten maken gebruik van een afstandsbedieningsmechanisme om verbinding te maken met zijn gebruikers.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een Japans toilet?

Je kunt jezelf afvragen waarom Japans toilet? Wanneer het deksel wordt benaderd, wordt het automatisch geopend dankzij een bewegingssensor. Hetzelfde kan gezegd worden voor het spoelen, wat ook automatisch is, dat geen draaien of extra moeite vereist. Na elk gebruik zorgen de persoonlijke spuitarmen voor een rustgevende en grondig hygiënisch schoon, compleet met een "dame douche" voor vrouwen. Een antiaanbaklaag is gebruikelijk op Japanse toiletten, wat helpt om vlekken te voorkomen. Voor volledige aanpassing kan het externe bedieningspaneel ook worden gebruikt met een mobiele telefoon -app. Het combineert een toilet en een bidet in één eenheid, waardoor de behoefte aan beide wordt geëlimineerd - ideaal voor kleine badkamers.

 • Op Japanse toiletten komt een anti-aanbakcoating voor, wat helpt om vlekken te vermijden.
 • Het externe bedieningspaneel kan ook worden gebruikt met een mobiele telefoon -app voor totale aanpassing.

Hoe de Japanse toiletbril te installeren?

Weten hoe je een bidet in je normale toilet kunt passen, kan moeilijk zijn. Bijna alle bidets vereisen ze voor installatie. Elke badkamer is anders en heeft een ander buissysteem met 1/2 "of 3/8" waterklep of soms zelfs een ander type. De T-VALVE is een gewricht in de pijpfitting om de waterstroom naar het bidet te scheiden of samen te voegen. Een bidetslang van watervoorziening is een slang die kan worden bevestigd aan de watervoorzieningsleidingen. Met een slang bevestigd aan afsluitkleppen waar de hoofdsecties van de watervoorziening zijn geïnstalleerd. Dit water vloeit dan naar uw bidet om water te leveren aan het water om het te bereiken. De meeste benodigde onderdelen worden in de set verstrekt, maar het is belangrijk om uw watersysteem te begrijpen en om geschikte adapters te selecteren waarmee u het apparaat kunt aansluiten op het watersysteem. De opgenomen onderdelen zijn van cruciaal belang, omdat ze ook bijdragen aan het installatieproces.

Hoe moeilijk is het om een ​​Japanse wc -bril te installeren?

Andere functies kennen, zoals: intrekbare sproeiers, nachtlichtmodus, boiler, verwarmde stoel, splash -bewaker of opgenomen onderdelen. De belangrijkste waterklep is de klep waaruit al het water voor uw toilet komt. Als u een enkele waterklep heeft, moet u deze met de T-VALVE in twee richtingen splitsen. De eerste richting is voor het badkamerapparaat en de tweede is voor het voeden van het bidet met water. Sommige slangen werken gemakkelijk met slechts een beetje buiging. Voor draagbare bidets moet u het mondstuk op het handvat laten rusten en u bent klaar. Monteer het apparaat voor douchetoiletstoelen op de bovenkant van de toiletpot op een bevestigingsplaat. Zorg ervoor dat het mondstuk zich in het midden van het mondstuk bevindt en zorg ervoor dat de spuitbevestigingsspuit niet wordt geperst. De hier gegeven stappen zijn algemene richtlijnen. Let op de twee belangrijkste onderdelen, zoals het slangwaterventieltype en je zult nooit verloren gaan. Het is eenvoudig om een ​​bidet in uw bestaande toilet te installeren. De onderstaande instructies zijn algemeen. Het installeren van een bidettoiletbril is eenvoudig als u alle benodigde voorzieningen in de buurt van uw toilet hebt. Het duurt slechts een paar stappen en de vervanging van een oude stoel.

Is het moeilijk om een ​​Japanse wc -bril op zijn plaats te zetten?

 • Andere functies zoals intrekbare sproeiers, nachtlichtmodus, boiler, verwarmde stoel, spatbescherming of opgenomen componenten zijn ook belangrijk om te weten.
 • De belangrijkste waterklep is degene die al het water aan uw toilet levert.
 • Als je maar één waterklep hebt, gebruik dan de T-VALVE om deze in twee richtingen te verdelen.
 • Het bidet wordt aangedreven door water in de eerste richting en het badkamerapparaat in de tweede.
 • Monteer de gadget op een bevestigingsbord op de bovenkant van de toiletpot voor douchetoiletbranden.

Hoeveel kost een Japans toilet?

Het grootste deel van de Japanse toiletprijs ligt tussen £ 150 en £ 1900, afhankelijk van de bouwkwaliteit en het aantal functies. Toiletten in Japanse stijl zijn een van de laatste stukjes in de puzzel van luxe leven. Miljoenen eenheden zijn al buiten Japan verkocht en fabrikanten plaatsen zelfs hun toiletten in openbare gemakken en toiletten, vooral in Europa en de VS. De prijs van Japanse toiletten is gebaseerd op de enorme reeks functies en de geavanceerde technologie waar de Japanners bekend om zijn. BrookPad biedt een breed scala van SplashLet Bidettoiletten die een zeer goede prijs -kwaliteitverhouding bieden, maar prijzen zijn voornamelijk afhankelijk van de functionaliteit van het apparaat.

Waar Japans toilet kopen?

BrookPad Biedt een reeks slimme Japanse toiletstoelen. Beschikbaar zowel in een geïntegreerde versie met keramiek als als een slimme bidetstoel. BrookPad is een van de meest populaire slimme bidettoiletfabrikanten in Europa. Een top SplashLet Modellen kunnen zelfs veel meer functionaliteit hebben dan Japanse stoelen, wat nog beter comfort biedt. Er zijn verschillende toiletstijlen om uit te kiezen, en het is belangrijk om al uw opties te overwegen. Denk bij het kopen van een toilet na over hoe en wanneer het zal worden gebruikt, vooral als het in een suite of garderobe is. Houd er rekening mee dat deze machines meerdere functies hebben bij het winkelen voor een slim toilet of een toilet in Japanse stijl. Bijvoorbeeld de BrookPad SplashLet Combineert de beste kenmerken van hedendaagse toiletten met de mogelijkheid om als een bidet schoon te maken. Veetventilatie, een hete luchtdroger, variabele drukinstellingen, turbo -wasbeurt, geurwinning en een nachtlichtfunctie zijn slechts enkele van de opties.

Welke functies van een Japanse bidetstoel moet u kiezen?

Er zijn veel functionaliteiten van Japanse toiletbranden die kunnen worden gevonden in de SplashLet serie door BrookPad. De bidetstoelen hebben een waterstraal met verstelbare druk en temperatuurinstellingen op de wc -bril. Het kan zelfs een nachtlichtfunctie hebben om geuren uit de badkamer te houden. Door twee toiletten te combineren, kunt u de hoeveelheid beschikbare ruimte in uw badkamer vergroten. Slimme toiletten zijn goedkoper en werken met een breder scala aan toiletten. Heet water, luchtdrogen, automatische aan/uit en onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers zijn allemaal opgenomen in BrookPad slim toilet. Slimme toiletten zullen niet alleen profiteren van uw gezondheid en gemak, maar ook de algehele gezondheid en het welzijn van uw samenleving en het milieu. Hoewel het besparen van geld op toiletpapier, kan het gebruik van een slim toilet helpen om de wereldwijde ontbossing te verminderen. De term "slimme badkamer" sluit niet alleen een meer ontspannen gemoedstoestand aan, maar ook een gezonder lichaam en geest. Deze revolutionaire bidettoiletstoelen hebben een slang die u zo nodig schoonmaakt.

 • Er zijn veel functionaliteiten van Japanse toiletbranden die kunnen worden gevonden in de SplashLet serie door BrookPad.
 • De bidetstoelen hebben een waterstraal met verstelbare druk en temperatuurinstellingen op de wc -bril.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.