What are the different types of toilets?

Wat zijn de verschillende soorten toiletten?

Wat doe je voordat je een toilet koopt?

Wat doe je voordat je een toilet koopt?

Een toilet kopen?

Wat zijn de verschillende soorten toiletten? Is geen toilet gewoon een bad? Dat is onjuist! Er zijn verschillende stijlen toiletten op de markt, en het is van vitaal belang om naar al uw keuzes te kijken, omdat het soort dat u kiest, het uiterlijk van uw badkamer drastisch zal veranderen. Dus om u te helpen bij het maken van uw keuze, BrookPad Ga door alle verschillende facetten van toiletten. Hoe kun je een toilet op zijn plaats zetten? Denk bij het kopen van een toilet na over hoe en waar het zou werken, vooral als het in een suite of garderobe zou worden gebruikt. Meet de beschikbare ruimte in uw badkamer om de volledige afmetingen van een toilet te bepalen, rekening houdend met hoeveel het zich van de muur kan uitstrekken en hoeveel ruimte het nodig heeft. Voordat u een koopje doet, is het vaak een goed idee om een ​​geschaald plan van uw badkamer op te stellen en spullen te regelen.

Een ander ding om aan te bedenken is het soort sanitaire link die je zou moeten monteren om je toilet te monteren, dat zal variëren, afhankelijk van het toilet dat je wilt. Als u een back-to-muur toilet heeft, moet u een verborgen cistern afzonderlijk kopen, en als u een aan de muur gemonteerd toilet hebt, moet u ook een muurbevestigingsapparaat kopen. Wat zou het kosten om een ​​toilet te installeren? Toiletconstructiekosten zouden ongeveer 35-50 procent van de kosten van de wc-tank moeten zijn, hoewel deze variëren op basis van de grootte van het werk, het toilet dat u wilt en uw locatie. Het kan tussen de 2 en 3 uur duren om af te maken.

Op zoek naar muurhangen toiletten?

Op zoek naar muurhangen toiletten?

Muur opgehangen toiletten

Wandhangende toiletten, met hun elegante, gestroomlijnde ontwerpen, zijn de fantasie van een Space Saver en kunnen, afhankelijk van uw budget, slechts voldoende voordelen hebben om hun hoge prijs te rechtvaardigen. In tegenstelling tot traditionele toiletten, elimineert het wandframe van de muur de behoefte aan een opvallend stortbak, dat waardevolle ruimte in beperkte badkamers kan innemen. De leidingen zijn nu verborgen achter het gebouw. De muur moet worden geopend en naar de noppen worden getrokken om deze sjabloon toe te voegen om een ​​echt toilet te repareren, en de tegel waar de oude toiletstanden moeten worden vastgesteld.

muur opgehangen toilet
Een drijvend toilet is daarentegen extreem veelzijdig en kan redelijk snel volgens uw specificaties worden gebouwd in nieuwbouw of onder iedereen die een volledige upgrade wil doen. Bijvoorbeeld, een wandpan kan worden gemonteerd op elke hoogte die u kiest. Omdat het toilet niet direct in contact komt met de vloer, is het reinigen eenvoudig, omdat mops en bezems alle delen van de vloer kunnen bedekken. In wezen voegen muurhangende toiletten een element van schoonheid aan je nieuwe badkamer toe, waardoor het een ruimte is die je zou willen laten zien. Toiletten die aan de muur hangen in plaats van op een voetstuk staan ​​bekend als wandhangende toiletten. De schoonheid van muurhange toiletten is dat je ze kunt laten monteren op elke hoogte die je kiest (en niet bang zijn, de frames zijn erg duurzaam, dus je toilet zou niet van de muur instorten)!

 

In nood voor terug naar wandtoiletoplossing?

In nood voor terug naar wandtoiletoplossing?

Terug naar wandtoiletten

Terug naar wandtoiletten, zoals wandhangende toiletten, doen een merkbaar stortbord weg voor een meer minimalistisch uiterlijk in tegenstelling tot standaard, in de buurt van gekoppelde toiletten. Dit geavanceerde concept is niet alleen voor weergave. Toiletten moeten voldoen aan strenge bouwcodes in de meeste delen van de wereld, die onder andere de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is bij het toilet US Rand naar voren regelen. Omdat het verborgen reservoir in de muur is opgenomen, biedt het extra capaciteit om deze vereisten beter te bevredigen, wat met name nuttig is in kleine ruimtes.

Terug naar wandtoilet
Hoewel deze back-to-muur pannen visueel aantrekkelijk zijn en weinig ruimte in beslag nemen, hebben ze een prijs. Terug naar wandtoiletten hebben vaak een randloos systeem dat niet alleen gemakkelijker te reinigen is, maar vaak de hoeveelheid water die nodig is tijdens het spoelen vermindert. Vanwege de locatie van het sanitair achter de muur zijn huiseigenaren vaak verplicht om hun muren te openen of hun pijpen te vervangen om het te monteren.

 

 

Op zoek naar dichtbij gekoppelde toiletten?

Op zoek naar dichtbij gekoppelde toiletten?

Dicht gekoppelde toiletten

Een strak partnertoilet heeft de toiletpan en de stortbak dichtbij, zoals de term impliceert. En als je er nog nooit van hebt gehoord, is de kans groot dat je er een hebt gebruikt omdat het het meest populaire toilet op de markt is en al meer dan een eeuw is geweest. Waar gaat het aan dat het zo'n tijdloos model maakt? Dichte gekoppelde toiletten werken daarentegen goed in middelgrote tot brede badkamers en hebben dezelfde veelzijdigheid als de meeste andere klassieke stijlen. Toiletten met dichtbij gekoppelde zijn goedkoop en eenvoudig te bouwen, en ze zijn eenvoudig te herstellen en te beheren vanwege onmiddellijke toegang tot de sanitaire onderdelen. Onderdelen zijn nog steeds heel eenvoudig te vinden vanwege hun succes, en kleine vervangingen zullen meer zeker worden uitgevoerd zonder de hulp van een loodgieter. Veel dicht gekoppelde prototypes zijn compact en nemen veel ruimte in beslag in kleine badkamers, maar het comfort en de lage kosten maken de afweging de moeite waard. Een ander voordeel van het dicht gekoppelde toilet is dat het al in de meeste huizen is geïnstalleerd. Van huishoudens tot kantoren tot hotels, of het toilet of het toilet breekt of moet worden vervangen, een regelmatig toilet met dichtbij gekoppeld zal meestal zonder problemen in een beperkte tijd zonder problemen worden gebouwd tegen lage kosten. Hoewel andere ontwerpen kunnen leiden tot een meer geavanceerde badkamer, zijn in de buurt van gekoppelde toiletten een standaard geworden in de westerse wereld vanwege hun betrouwbaarheid en universaliteit.

 Traditioneel toilet voor een klassieke badkamer?

 Traditioneel toilet voor van klassieke badkamer?

Traditionele toiletten

Hoewel de sanitaire technologie is gevorderd om effectiever en compacter te worden in zijn architectuur, heeft de ouderwetse nog steeds een plek. Traditionele naast elkaar gekoppelde toiletten hebben bijvoorbeeld charmante functies die scherp contrasteren met de elegante, gestroomlijnde lijnen van hedendaagse badkamerarmaturen. Traditionele Victoriaanse toiletten omvatten ook uitgebreide en sierlijke verfraaiingen, zoals koperen hardware of hardhoutstoelen en deksels, die karakter toevoegen aan uw badkamer en worden vaak beschouwd als een stijlvol, tijdloos alternatief voor meer eigentijdse dichtbij gekoppelde toiletten.

Dicht gekoppelde toiletten
Traditionele toiletten kunnen een dicht gekoppelde configuratie hebben die identiek is aan de huidige toiletten, maar ze zijn vaak in drie verschillende hoogten: kort, medium en zwaar. Ze helpen bij het bouwen van een chique tijdperk look en geluid in combinatie met andere armaturen, waaronder roll-top badkuipen. Een typisch toilet op laag niveau heeft een spoelbuis die deze verbindt met een stortbak dat direct boven de pan ligt. Zoals je zou verwachten, hebben toiletten op middelhoog niveau een marginaal hoger reservoir, terwijl toiletten op hoog niveau een stortbord hebben dat een paar voet over de pan wordt geplaatst en gespoeld met een trekkoord. De beschikbaarheid van de klassieke badkamer toont aan dat traditionele ontwerpen nog steeds in trek zijn, en het is gemakkelijk om te zien waarom. Trek kettinghandvatten, banken, deksels en zelfs de beugels die het reservoir monteren allemaal worden aangepast aan uw specificaties of om zo realistisch mogelijk te zijn in een periode-omgeving wanneer u een toilet in Victoriaanse stijl in uw badkamer installeert.

 

Slimme toiletbril voor uw badkamer?

Slimme toiletbril voor uw badkamer?

Bidettoiletten - slimme elektronische stoel

Mensen over de hele wereld gebruiken BrookPad SplashLet En EcoSplash om op te ruimen na het gebruik van de badkamer, dus het is geen wonder dat er verschillende bidettoiletkeuzes zijn om uit te kiezen. Bidets zijn van oudsher een ander armatuur dan toiletten, soms direct naast hen geplaatst. Ze spuiten water en spoelen op een zachte en efficiënte manier. Bidettoiletten hebben aan de andere kant een opgenomen bidet dat rommel op dezelfde manier reinigt als een op zichzelf staand bidet. In deze situatie bespaart u echter ruimte in uw badkamer door twee armaturen samen te voegen en de noodzaak te elimineren om te schakelen tussen het toilet en het bidet. Bijv. De BrookPad SplashLet is een slim toilet dat veel van de beste kenmerken van moderne toiletten bevat en reinigt als een bidet. Veetventilatie, een hete luchtdroger, drukniveaus die kunnen worden aangepast, turbo wassen, geurwinning en een nachtlichtmodus zijn slechts enkele van de beschikbare functies. Naast bidettoiletten die het beste van twee werelden combineren, zijn aftermarket -bevestigingen voor gevestigde toiletten die als bidet kunnen worden gebruikt ook betaalbaar. Deze geavanceerde bidettoiletbril wordt geleverd met een slang en veeg je op wanneer je het nodig hebt. Hoewel niet zo spectaculair als BrookPadDe douchetoiletten, ze zijn toegankelijker en complianter met een breed scala aan toiletten, waardoor iedereen met gewone armaturen een voorproefje krijgt van het comfort dat een slim bidettoilet kan brengen.

Slimme toiletten verbeteren het comfort.

Verwarmde toiletstoelen worden al tientallen jaren in Azië en Japan gebruikt, maar ze zijn nieuw in Europa. Het bidet bestaat al sinds de 18e eeuw, en de functie die het dient is begrepen sinds de periode van de oude Romeinen. Europeanen aarzelen om het te overwegen, maar gelukkig vangen mensen elke maand en sneller en sneller. Het bidet kreeg geleidelijk een verwarmd water, een elektrisch verwarmde bank en andere gemakken. Veel later, vooral na de uitvinding van modern sanitair in de late jaren 1800, werd de methode meer geautomatiseerd. De vorm en opstelling van de modellen van vandaag zijn vergelijkbaar met die van AD 1750, maar de antieke modellen functioneerden anders. Elke dag worden tonnen toiletpapier in het milieu gedumpt en het gebruik van een bidet vermindert dit afval aanzienlijk. Water, aan de andere kant, is het universele oplosmiddel, zodat het gebieden kan bereiken waar toiletpapier dat niet kan. Het reinigen van uw anus met water is rustiger, vooral als uw weefsels zacht zijn. Als je ouder wordt, aambeien hebt of vele malen per dag moet elimineren, zal het gebruik van water veel zachter zijn.

Smart toilet en "zachtaardig" impliceert niet alleen meer gereserveerd, maar ook nog gezonder zijn. Het draait allemaal om uw lichamelijke gezondheid. Een stroom water, vooral verwarmd water, zal zeker beter presteren. Het schoon houden van het lichaam verwijdert stoffen die als fokplaats voor ziektekiemen dienen. Bidets komen, zoals men zou voorstellen, in verschillende maten. Elk van de apparaten is volledig op zichzelf staand. Anderen hebben toiletstoelen en deksels die bedoeld zijn om op het toilet te worden geplaatst. Sommige zijn technologische wonderen waarvan je nooit zou geloven dat het is gebeurd, tenzij je Japan bezoekt. Sommige omvatten heet water, luchtdrogen, geautomatiseerde aan/uit, onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers en een verscheidenheid aan andere functies. Slimme toiletstoelen komen vaak voor in Europese huishoudens. Bidetsprayers gebouwd voor Europese badkamers worden minder duur. Het mondstuk blijft in het bidet totdat u het opent door op de knop "Clean" op de afstandsbediening of de knop aan het einde van de bidetbesturing te drukken. De spuitkop kan volledig stationair zijn of uit het midden van de wasmachine worden gehaald. De spoelcyclus van de wasmachine wordt tijdelijk onderbroken wanneer het water opwarmt totdat de spincyclus begint. Slimme toiletten kunnen niet alleen uw welzijn en comfort verbeteren, maar ook uw gemeenschap en de wereld als geheel. BrookPad is gewijd aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen door zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken. Het gebruik van een slimme toiletapparaat kan helpen bij het verminderen van wereldwijde ontbossing, terwijl ook het verbruik van het toiletpapier wordt verminderd. Wees niet bang om iets fris te proberen.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.