Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — water wash

Moederdag - 9 mei

beste cadeau vakantie Moederdag slimme toiletbril waterspoeling

Moederdag - 9 mei

Dapa begroeten en met hem aan tafel vieren is een prachtig concept, dus wat doe je als je hem iets extra's wilt schuldig zijn? Kies iets praktisch, zoals gezellige slippers, een elektrisch scheerapparaat en een smartwatch. Technische gadgets komen veel voor bij mannen, en ze kunnen ook helpen met hygiëne door hun handen met water te wassen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​bidettoiletbril te gebruiken

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Bidetgebruik hoe te gebruiken Hoe bidet te gebruiken Japans toilet slim toilet waterspoeling

Wat is de beste manier om een ​​bidettoiletbril te gebruiken

Bidets worden om schoonmaakredenen gebruikt in 85 procent van de Japanse huizen, volgens statistieken. Geavanceerde opties zijn onder andere geheugeninstellingen, verwarmers die onder andere interne of buitenwater of lucht, verwarmde stoelen en luchtdrogers circuleren.

Lees verder →


Top 10 Bidet Myths Dispelled

bijlage bidet badkamerideeën Bidet -mythen Japans toilet slim toilet waterspoeling

Top 10 Bidet Myths Dispelled

Slimme toiletten kunnen voordelen op lange termijn hebben, niet alleen voor uw gezondheid en comfort, maar ook voor gemeenschap en het milieu. Om CO2 -voetafdrukken te minimaliseren, BrookPad probeer zoveel mogelijk ecologische componenten te gebruiken. Het gebruik van een slim toiletsysteem kan de behoefte verminderen

Lees verder →


Earth Day - 22 april

dag van de Aarde elektronisch toilet vakantie toiletpapier waterspoeling

Earth Day - 22 april

In 2020 vierden meer dan 100 miljoen mensen over de hele wereld hun 50e verjaardag als 's werelds grootste online massabeweging ter wereld. In meer dan 193 landen trok het meer dan 1 miljard mensen.

Lees verder →