Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — washlet

Slimme toiletgeschiedenis, Japanse toiletten

hygiëne -verbetering Japan badkamers Japanse toiletten moderne badkamer slimme toiletbril toto wastafel

Slimme toiletgeschiedenis, Japanse toiletten

E-bidet of elektronische bidetstoel is systeem dat slimme elektronische wasfuncties in de toiletbril opneemt. Slimme toiletten zijn het meest populair in Japan, waar meer dan 80 procent van de huishoudens ze gebruiken.

Lees verder →


Kan het naar het toilet gaan anders zijn met Smart Toilet?

bidetspray Japanse toiletten slim toilet wastafel

Kan het naar het toilet gaan anders zijn met Smart Toilet?

BrookPad Splashlet is een slimme bidettoiletbril waarmee u uw toilet kunt reinigen met water in plaats van toiletpapier. De slimme stoel is uitgerust met een nachtlampje, stoelverwarming, een waterwassysteem met een roestvrijstalen mondstuk, een droger met warme lucht en een zacht-close deksel. De BrookPad Splashlet is nu beschikbaar in Japan. Een nieuw toiletsysteem is geïnstalleerd in de toiletten van een school in Londen. Het nieuwe toilet is ontworpen om er anders uit te zien en aan te voelen dan het vorige. Ze zullen het nieuwe toilet kunnen gebruiken wanneer ze maandag terug naar school gaan.

Lees verder →


Hoe Japanse toiletten de hygiëne verbeteren?

elektronisch toilet Japan badkamers Japanse toiletten slim toilet toto wastafel

Hoe Japanse toiletten de hygiëne verbeteren?

Elektronische slimme bidettoiletbril heeft een verwarmde stoel, automatisch water wassen en drogen met hete lucht. In Japan worden toiletten ingedeeld in drie grote categorieën: traditionele, westerse en multifunctionele. Japanse toiletten komen zo vaak voor, het is bijna zeker dat u er een zult vinden en gebruikt.

Lees verder →


Vaderdagverrassing, misschien elektronisch toilet

elektronisch toilet Geschenkidee vakantie slimme toiletbril Was toilet wastafel

Vaderdagverrassing, misschien elektronisch toilet

Vaderdag is een dag gewijd aan vaders, ter ere van vaderschap, vaderlijke relaties en de belangrijke rol die vaders spelen in het leven van hun kinderen. Vaderdag werd aanvankelijk in 1909 gesuggereerd als een manier om de festiviteiten van Moederdag aan te vullen. De vakantie wordt gehouden in 91 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Argentinië en Japan. In Italië, Spanje en Portugal, werd deze dag opgericht in 1910 en werd op 21 juni gevierd. De Daily Mail heeft een lijst opgesteld van enkele van de grootste vaderdagcadeautjes.

Lees verder →