Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — washing toilet

Toiletpapier het hele jaar door of douchetoiletten

Bidet -voordelen bidetspray douche bidet douchetoiletten slim toilet toiletpapier Was toilet

Toiletpapier het hele jaar door of douchetoiletten

De Verenigde Staten zijn de wereldleider in het gebruik van toiletpapier, volgens Statista. De typische Amerikaan gebruikt 141 rollen toiletweefsel per jaar, wat zich vertaalt naar 12,7 kilo gebruikte papier. Het jaarlijkse toiletpapiergebruik van een familie met vier personen is naar verwachting 564 rollen of 50,8 kilo. Het kan $ 479,40 per jaar kosten voor een gezin van vier om van dit inkomen te leven. BrookPad Splash kan mogelijk uw gebruik van toiletpapier verminderen.

Lees verder →


Slim toilet, kernfuncties

elektronisch toilet Japanse toiletten slim toilet Slimme toiletfuncties slimme toiletbril slimme toiletten Was toilet

Slim toilet, kernfuncties

Een slim toilet is een toiletstoel met extra functies, waaronder een bidet, achterwas, turbo wassen, hete luchtdroger, verwarmde stoel, nachtlicht, slimme sensor, kindermodus, deodorisatie en zelfs een omgevingsmodus voor waterbehoud. Dit elimineert effectief de behoefte aan regelmatig toiletpapier en wordt ook de netheid verbeterd. Dit soort toilet is het populairst in Japan, waar meer dan 82 procent van de huizen ze gebruikt. Ze worden ook steeds populairder in Europa, vanwege de BrookPad zaken en verbeteren de dagelijkse toiletervaring.

Lees verder →


Vaderdagverrassing, misschien elektronisch toilet

elektronisch toilet Geschenkidee vakantie slimme toiletbril Was toilet wastafel

Vaderdagverrassing, misschien elektronisch toilet

Vaderdag is een dag gewijd aan vaders, ter ere van vaderschap, vaderlijke relaties en de belangrijke rol die vaders spelen in het leven van hun kinderen. Vaderdag werd aanvankelijk in 1909 gesuggereerd als een manier om de festiviteiten van Moederdag aan te vullen. De vakantie wordt gehouden in 91 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Argentinië en Japan. In Italië, Spanje en Portugal, werd deze dag opgericht in 1910 en werd op 21 juni gevierd. De Daily Mail heeft een lijst opgesteld van enkele van de grootste vaderdagcadeautjes.

Lees verder →


Toiletpapier is uitverkocht, raak niet in paniek, krijg toiletspuit!

bijlage bidet bidetspray toiletpapier toiletspuit Was toilet

Toiletpapier is uitverkocht, raak niet in paniek, krijg toiletspuit!

Verstoring van het toiletpapier werd aangedreven door een overmatige koop van de consument die een enorme vraag naar dit basisartikel creëerde. Fabrikanten van toiletpapier produceren, zoals we allemaal weten, hetzelfde bedrag als voorheen, maar de vraag is omhooggeschoten. De meeste winkeleigenaren waren het erover eens dat de piek van de vraag van korte duur zou zijn en daalde zodra de klant zag dat de planken nog een keer werden geladen.

Lees verder →