Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — wash or wipe

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

bidet Bidetgeschiedenis Bidet -mythen Japans toilet slim toilet wassen of veeg

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

Een bidet is een laag bestaande kom die naast het toilet wordt geplaatst. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn niet groot genoeg om tegemoet te komen aan een extra bidet. Het toilet kan een rijke gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u op de hoogte te stellen wanneer iets onjuist is.

Lees verder →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidetstoelen voor toiletten hygiëne -verbetering hygine Japanse toiletten slim toilet toiletbidet toiletpapier wassen of veeg

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Met SplashLet, u kunt rechtstreeks op het toilet wassen, met het gebruik van elektronische bidettoiletbril net nadat u klaar bent. De SplashLet aangeboden ultieme waterstroom voor perfect was- en bidet, het vervangen van behoefte aan toiletpapier en het krijgen van hygiëne naar het volgende niveau. De zachte stroom van belucht water zal alles reinigen wat je nodig hebt om te reinigen met een zachte stroom van lucht en water. Het water kan ook worden gebruikt om autoververf, verf, platen, handen en zelfs de vloer te wassen.

Lees verder →