Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — vitra

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

badkamer badkamerontwerp bidet ontwerp gids geschiedenis wc vitra

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

VitrA is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, heeft het bedrijf opgericht. Het VitrA Essentials range is een kosteneffectieve manier om een eigentijds, fris huis te creëren. De Designer collectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aravena en Michel Charlot. VitrA is een van ' s werelds toonaangevende badkamer fabrikanten, opgericht in de jaren 1970.

Lees verder →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Amerikaanse standaard Cersaniet duravit encoder groot Ideale standaard Houtskoolbrander laufen Rak -keramiek Roca slimme toiletbril Toiletten toto Villeroy & Boch vitra

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Japanse toiletten hebben verschillende functies die bedoeld zijn om de reizen naar de badkamer te helpen soepeler te verlopen. Grohe toiletontwerpen zijn praktisch en stijlvol, maar ze zijn nog steeds duurzaam, waardoor een weelderige en langdurige impact achterblijft. BrookPad SplashLet Slimme toiletstoelen zijn gebouwd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

Lees verder →


Is Vitra een bekende producent van badkamerarmaturen?

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën bidet bidettoilet wc vitra

Is Vitra een bekende producent van badkamerarmaturen?

Vitra, een Turks bedrijf opgericht na de Tweede Wereldoorlog, heeft een geschiedenis van het overwinnen van tegenspoed. De essentiële collectie wordt aangeboden als een praktisch alternatief voor iedereen die een frisse, moderne leefruimte wil vestigen zonder het budget te overnemen. De designercollectie richt zich op strakke lijnen, productprestaties en een gevoel van evenwicht. Vitra is een Turkse fabrikant van de badkameraccessoires. Ze werken nauw samen met ontwerpers van over de hele wereld om alleen producten te brengen waar ze trots op zijn om op de markt te komen.

Lees verder →


Is Vitra een gerenommeerde toiletmaker?

badkuip badkamer badkamerontwerp bidet gids geschiedenis wc vitra

Is Vitra een gerenommeerde toiletmaker?

De Vitra Essentials Collection is een budgetvriendelijke aanpak om uw huis bij te werken. De Designer Line werkt samen met hedendaagse ontwerpers, kunstenaars en architecten. Voor de Turkse apotheker üleyman Ferit Eczacibaşi produceert Vitra sinds 1900 Turkse badkameraccessoires. Vele malen toegekend, waaronder het Zwitserse ontwerp van het jaar in. Vitra is een prominente wereldwijde fabrikant van de badkamer die in de jaren 1970 is gevestigd.

Lees verder →