Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — villeroy boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

bidet bidettoilet geschiedenis moderne badkamer Modern badkamerontwerp klein toilet wc Villeroy & Boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal eerder als smeden hadden gewerkt. Het bedrijf begon in het Lorraine -dorp Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf ontwikkelde met de hulp van zijn leerlingen. Het bedrijf creëerde 's werelds eerste tegelproductie-fabriek die alleen gewijd was aan architecturale tegels in 1869. Villeroy en Boch hebben een lange en onderscheiden geschiedenis van het produceren van keramische en sanitaire goederen van hoge kwaliteit. Deze expertise is gebruikt voor het creëren van een breed scala aan aantrekkelijke, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis.

Lees verder →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Amerikaanse standaard Cersaniet duravit encoder groot Ideale standaard Houtskoolbrander laufen Rak -keramiek Roca slimme toiletbril Toiletten toto Villeroy & Boch vitra

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Japanse toiletten hebben verschillende functies die bedoeld zijn om de reizen naar de badkamer te helpen soepeler te verlopen. Grohe toiletontwerpen zijn praktisch en stijlvol, maar ze zijn nog steeds duurzaam, waardoor een weelderige en langdurige impact achterblijft. BrookPad SplashLet Slimme toiletstoelen zijn gebouwd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

Lees verder →


Merkoverzicht: Villeroy & Boch.

Schik een badkamer badkamer bidettoilet geschiedenis wc toiletbidet Toiletten Villeroy & Boch

Merkoverzicht: Villeroy & Boch.

Het produceert servies, toiletartikelen en gezondheidsartikelen in Duitsland. Phanolith Porselein, geïntroduceerd tijdens de Universal Exposition van 1900 Parijs, is populair gebleven. Villeroy Boch onderhoudt eisen van zeer hoge kwaliteit en zelfs kleine fouten kunnen leiden tot afwijzing. Deze toiletten zijn een eigentijdse draai aan klassieke WC -panvormen. De Avento -serie heeft bijvoorbeeld randloze wc -stoelen en ergonomische kommen met hellende randen.

Lees verder →