Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — toilet

Wat moet u doen als u een sanitair probleem heeft?

badkamer gids hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc

Wat moet u doen als u een sanitair probleem heeft?

Een duwfitpijpreparatiekit of een flexibele slangaansluiting kan nodig zijn om een ​​beschadigde pijp te herstellen. Zo niet, dan moet u een nieuwe pijp installeren. Push-fit pijpreparatiesets zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen op koper- of plastic pijpen worden geplaatst. De beste aanpak is om de pijp te verwijderen door elke zijde te snijden met behulp van een kleine pijpnijder. Gebruik reparatie -stopverf om het lek permanent te stoppen en tijd te besparen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

badkamer hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc toilet doorspoelen

Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

Toiletspoelen is goed voor 20% van het gebruik van huishoudelijk water. U moet het handvat duwen om een ​​hendel in het reservoir te activeren om te spoelen. Op deze manier kan de tank zo snel mogelijk in de kom lopen. Het is van vitaal belang om het waterniveau van de tank in de gaten te houden. Als uw toilet lekt, moet u onmiddellijk handelen.

Lees verder →


Het kopen van een toilet en een wc -bril: een koopgids

badkamer bidettoilet gids hoe hoe installeren wc Toiletten

Het kopen van een toilet en een wc -bril: een koopgids

Het toilet is het tweede meest gebruikte badkameritem na de gootsteen. De diameter van uw spigot en bodempijp helpt u de juiste te kiezen. Toiletten met dichtbij gekoppelde zijn er in twee stijlen: back-to-muur en achter, voor- en zijkant. Voordat u een nieuw toilet koopt, meet je de hoogte, diameter (van de bodem en de bodempijp) en de plaatsing van de bodemleidingen. Omdat je niet onder of rond de pijpen kunt kruipen, zijn back-to-muur toiletten moeilijker te reinigen dan toiletten met open back.

Lees verder →


Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

badkamer bidettoilet gids keuken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc ontstoken

Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

Als uw toilet is geblokkeerd, spoel het door en gebruik het dan een chemische afvoerreiniger. Draag handschoenen en bril om uw handen en ogen tegen de reinigingsmiddel te beschermen. Als de afvalval niets moet worden verwijderd, gebruikt u een afvoerboorder om de afvallijn te onderzoeken. De afvalbuizen en -vallen in het afvoersysteem van uw huis zijn kritische componenten van het systeem. Plastic pijpen en fittingen worden gebruikt in de meeste hedendaagse systemen. Als uw gootsteen, bassin of bad langzaam leegloopt, probeer dan het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet, kan het moeilijker worden om de situatie te corrigeren.

Lees verder →


Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

badkamer badkamerontwerp bidet ontwerp gids geschiedenis wc vitra

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

VitrA is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, heeft het bedrijf opgericht. Het VitrA Essentials range is een kosteneffectieve manier om een eigentijds, fris huis te creëren. De Designer collectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aravena en Michel Charlot. VitrA is een van ' s werelds toonaangevende badkamer fabrikanten, opgericht in de jaren 1970.

Lees verder →