Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — tiles

Hoe kies ik badkamertegels?

badkamer badkamer verbouwing badkamertegels slim toilet tegels

Hoe kies ik badkamertegels?

De tegels die u in uw badkamer kiest, zullen de toon zetten voor het algehele uiterlijk en het gevoel van de voltooide ruimte. De negen ideeën die ik vandaag met je ga delen, zullen het eenvoudiger dan ooit maken om te beperken wat je echt wilt gebruiken in je ideale badkamer en van je visie een realiteit om te zetten.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een muur te tegels?

badkamer badkamertegels gids hoe hoe te gebruiken tegels

Wat is de beste manier om een muur te tegels?

Wij zijn hier om u te helpen de best mogelijke afwerking voor uw wandtegel installatie. De volgende ideeën zullen u helpen een badkamer, een douchecabine, een keuken backsplash, of gewoon een kleine ruimte eromheen. Het is belangrijk om je voor te bereiden op de tijd en schat de hoeveelheid tegels en lijm die je nodig hebt. Teken een niveau lijn één tegel hoog over alle vier de muren van de hoogste schuine hoek. Om uw ogen en gezicht te beschermen tegen vliegende tegels en scherpe randen, gebruik de veiligheidsbril en een stofmasker.

Lees verder →


Wat is de beste manier om vloertegels uit te leggen?

badkamertegels gids thuis verbouwing hoe tegels

Wat is de beste manier om vloertegels uit te leggen?

De eerste stap bij het leggen van een nieuwe tegelvloer is het meten van de ruimte. Reinig de vloer met een zeep- en wateroplossing en niveau vervolgens indien nodig. Zorg ervoor dat het beton droog, stofvrij is en wordt geprimed met acrylprimer. Koop altijd 10% extra tegels om breuken en bezuinigingen mogelijk te maken. Om uw tegelpatroon te garanderen is symmetrisch, markeert u de middelpunten van elke muur met krijtlijnen op de vloer.

Lees verder →