Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — smart toilet functions

Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Japan badkamers Japans toilet slim toilet Slimme toiletfuncties slimme toiletbril

Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

Er zijn verschillende stijlen van slimme toiletten op de markt. Het kiezen van het soort dat je wilt, zou een enorm effect hebben op de esthetiek van je badkamer. Overweeg hoe en wanneer het toilet zou worden gebruikt bij het kopen van een, vooral als het in een suite of garderobe zou zijn.

Lees verder →


Slim toilet, kernfuncties

elektronisch toilet Japanse toiletten slim toilet Slimme toiletfuncties slimme toiletbril slimme toiletten Was toilet

Slim toilet, kernfuncties

Een slim toilet is een toiletstoel met extra functies, waaronder een bidet, achterwas, turbo wassen, hete luchtdroger, verwarmde stoel, nachtlicht, slimme sensor, kindermodus, deodorisatie en zelfs een omgevingsmodus voor waterbehoud. Dit elimineert effectief de behoefte aan regelmatig toiletpapier en wordt ook de netheid verbeterd. Dit soort toilet is het populairst in Japan, waar meer dan 82 procent van de huizen ze gebruikt. Ze worden ook steeds populairder in Europa, vanwege de BrookPad zaken en verbeteren de dagelijkse toiletervaring.

Lees verder →


What is a smart bidet?

bidet Bidetgeschiedenis Japan badkamers Japans toilet Japanse toiletten slim slim ontwerp slimme woning slim toilet Slimme toiletfuncties

What is a smart bidet?

Een bidettoilet is een bassin of bak dat wordt gebruikt om handen te wassen na het gebruik van het toilet. Sommige landen hebben spuitbidets, terwijl andere stoelen, warm water en luchtdrogers hebben. Slimme toiletten kunnen het gebruik van het toiletpapier verminderen en tegelijkertijd de wereldwijde erosie verminderen. De BrookPad SplashLet Combineert toilet- en bidetreiniging. Om handen te wassen na het gebruik van het toilet, is een bidet een bassin of container.

Lees verder →