Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — small toilet

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

bidet bidettoilet geschiedenis moderne badkamer Modern badkamerontwerp klein toilet wc Villeroy & Boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal eerder als smeden hadden gewerkt. Het bedrijf begon in het Lorraine -dorp Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf ontwikkelde met de hulp van zijn leerlingen. Het bedrijf creëerde 's werelds eerste tegelproductie-fabriek die alleen gewijd was aan architecturale tegels in 1869. Villeroy en Boch hebben een lange en onderscheiden geschiedenis van het produceren van keramische en sanitaire goederen van hoge kwaliteit. Deze expertise is gebruikt voor het creëren van een breed scala aan aantrekkelijke, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis.

Lees verder →


Is Laufen een goed toiletmerk?

bidet bidettoilet gids geschiedenis laufen klein toilet wc Toiletten

Is Laufen een goed toiletmerk?

Dit op Zwitsers gebaseerde bedrijf is al bijna een eeuw in gebruik. De producten van het bedrijf zijn bedoeld als kosteneffectief en ecologisch vriendelijk. Ze hebben door de jaren heen veel ontwerp onderscheidingen ontvangen, waaronder bekroond ontwerp. Innovatieve productietechnieken en strategie voor waterbesparing zijn ook iets waar Laufen om bekend staat. Omdat het is gemaakt met voordelen in gedachten, heeft Laufen Furniture een echt elegante en aantrekkelijke uitstraling. De Laufen Pro A Eenheden, met hun verschillende tabletvormen, bieden een subtiele Europese elegantie aan het decor. De Pro B- en Pro C-bekkens hebben een neutrale stijl met een gebogen front dat even goed geschikt is voor gezins-, zakelijke of openbare gebouwen. Bidets en toiletten zijn comfortabel, praktisch en mooi. Wall-hong, back-to-muur en toiletten met dichtbij gekoppelde bieden een duidelijk aspect van licht en ruimte naar de badkamer. Stefano Giovannoni creëerde de IL BAGNO ALESSI -serie badkuipen, wastafel, WCS, bidets en reservoirs.

Lees verder →


Klein badkamerontwerp

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamerverlichting moderne badkamer Klein badkamerontwerp klein toilet

Klein badkamerontwerp

De badkamer is een plek die u vele malen per dag nodig hebt. De manier waarop u de tegels in de badkamer regelt, heeft vaak invloed op het feit dat uw badkamer groter lijkt. Als u een ondiep toilet heeft, is een veiligere keuze voor een ruimtelijk effect om de tegel in de lengte te leggen. Om uw badkamer groter te laten lijken, gebruikt u felle kleuren specifiek voor de muren. Meubels op de benen is een andere manier om de badkamer groter te laten lijken.

Lees verder →