Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — roca

Is Roca een goed toiletmerk?

badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën badkamer verbouwing gids geschiedenis Roca

Is Roca een goed toiletmerk?

ROCA -toiletten en bidets zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua ontwerp als in productie, en omvatten de moderne klassieke vormen. Met de Heima -serie kunt u uw badkamer aanpassen door te selecteren uit drie afwerkingen en vier maten. Het verbluffende ontwerp van de Roca -kranen en mixers maakt ze geschikt voor stijlvolle, eigentijdse woonruimtes. Om de langetermijnfunctionaliteit te garanderen, zijn de koperen lichamen en keramische cartridges ontworpen met degelijke technologische principes in gedachten. Kies uit een aantal lay -outs, waaronder enkele of dubbele baden, verzonken of vrijstaande modellen en in verschillende maatcategorieën. De hele verzameling fijngemaakte meubels is te zien in Roca. Gap is een van hun meest succesvolle series en een van de meest populaire. Hun Victoria-N en Dama-N-collecties gebruiken strakke lijnen en frisheid om de badkamerruimte te moderniseren. Roca maakt een volledige selectie van aantrekkelijke, praktische badkamerproducten, die allemaal zijn ontworpen en geproduceerd in Europa. ROCA biedt een uitgebreid bereik met grote en kleine versterkte acrylbadbaden in veel verschillende vormen en maten.

Lees verder →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Amerikaanse standaard Cersaniet duravit encoder groot Ideale standaard Houtskoolbrander laufen Rak -keramiek Roca slimme toiletbril Toiletten toto Villeroy & Boch vitra

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Japanse toiletten hebben verschillende functies die bedoeld zijn om de reizen naar de badkamer te helpen soepeler te verlopen. Grohe toiletontwerpen zijn praktisch en stijlvol, maar ze zijn nog steeds duurzaam, waardoor een weelderige en langdurige impact achterblijft. BrookPad SplashLet Slimme toiletstoelen zijn gebouwd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

Lees verder →