Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — plumber

Wat moet u doen als u een sanitair probleem heeft?

badkamer gids hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc

Wat moet u doen als u een sanitair probleem heeft?

Een duwfitpijpreparatiekit of een flexibele slangaansluiting kan nodig zijn om een ​​beschadigde pijp te herstellen. Zo niet, dan moet u een nieuwe pijp installeren. Push-fit pijpreparatiesets zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen op koper- of plastic pijpen worden geplaatst. De beste aanpak is om de pijp te verwijderen door elke zijde te snijden met behulp van een kleine pijpnijder. Gebruik reparatie -stopverf om het lek permanent te stoppen en tijd te besparen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

badkamer hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc toilet doorspoelen

Wat is de beste manier om een ​​toiletspoeling te repareren?

Toiletspoelen is goed voor 20% van het gebruik van huishoudelijk water. U moet het handvat duwen om een ​​hendel in het reservoir te activeren om te spoelen. Op deze manier kan de tank zo snel mogelijk in de kom lopen. Het is van vitaal belang om het waterniveau van de tank in de gaten te houden. Als uw toilet lekt, moet u onmiddellijk handelen.

Lees verder →


Koopgids voor sanitairapparatuur.

gids verbouwing loodgieter loodgieter nodig loodgieter gereedschapskist gereedschap

Koopgids voor sanitairapparatuur.

Sanitair vereist veel gespecialiseerde apparatuur. Afhankelijk van de omstandigheden kan een bassin -sleutel de tapverbindingen aanscherpen of losmaken. Polyurethaan Putty wordt gebruikt om lekkende pijpen op te lossen. Als u een kraan moet vervangen, zorg er dan voor dat u de juiste apparatuur hebt. Een half metaalbestand wordt gebruikt om de snij-uiteinden van de koperen buis op te ruimen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

badkamer bidettoilet gids keuken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc ontstoken

Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

Als uw toilet is geblokkeerd, spoel het door en gebruik het dan een chemische afvoerreiniger. Draag handschoenen en bril om uw handen en ogen tegen de reinigingsmiddel te beschermen. Als de afvalval niets moet worden verwijderd, gebruikt u een afvoerboorder om de afvallijn te onderzoeken. De afvalbuizen en -vallen in het afvoersysteem van uw huis zijn kritische componenten van het systeem. Plastic pijpen en fittingen worden gebruikt in de meeste hedendaagse systemen. Als uw gootsteen, bassin of bad langzaam leegloopt, probeer dan het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet, kan het moeilijker worden om de situatie te corrigeren.

Lees verder →


Hoe u een toilet kunt ontstoppen

bidettoilet gids hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc toiletborstel ontstoken

Hoe u een toilet kunt ontstoppen

Toiletstokken gebeuren meestal als je dat niet wilt. Sommige obstakels kunnen worden afgehandeld door een amateur -loodgieter. Een goede plunjer of doe -het -zelf -afvoerreiniger moet typisch klompen wissen. Overweldigend zal een aangesloten toilet vanzelf loskomen. Gemiemen verstoppen zich misschien in elk toilet, maar een goed paar rubberreinigingshandschoenen houdt je veilig.

Lees verder →