Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — minimalist bathrooms

Traditionele of moderne badkamer

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën Japans toilet minimalistische badkamers moderne badkamer Modern badkamerontwerp Moderne stijl badkamer

Traditionele of moderne badkamer

Zit het in de gebruikte instrumenten, configuraties, kleuren of goederen? Is het universeel, klassiek of in lijn met recente trends? De badkamers hebben veel ruimte en licht, zijn hygiënisch, comfortabel en laten gebruikers ontspannen. Bent u op zoek naar een moderne, trendy badkamer? Hoe denk je dat je badkamer eruit zal zien?

Lees verder →


Minimalistisch badkamerontwerp

badkamerontwerp badkamerideeën Japan badkamers minimalistische badkamers Moderne stijl badkamer slim toilet

Minimalistisch badkamerontwerp

Minimalisme is een ontwerpbenadering die wordt gekenmerkt door soberheid en decoratie laconisme. Het wordt meestal bereikt door het gebruik van praktische meubels en interieurartikelen en abstracte vormen. Minimalistische architectuurontwerpers richten zich op het koppelen van twee ideale vliegtuigen, slanke verlichting en lege ruimtes. Het belangrijkste punt van de minimalistische badkamer is het volgen van het belangrijkste idee - minder betekent meer. Het concept van eenvoud verschijnt in veel culturen, met name de traditionele Japanse cultuur van de zen -filosofie.

Lees verder →