Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — kitchen

Het installeren van een gootsteen is een eenvoudig proces.

badkamer gids hoe hoe installeren idee keuken wasbak

Het installeren van een gootsteen is een eenvoudig proces.

Je hebt een groot bassin of emmer nodig om lekkende verbindingen te verzamelen. Maak foto's terwijl je gaat, zodat je je stappen kunt terughalen. Als u een kraan vervangt of repareert, fotografeert u de leidingen voordat u ze ontmantelt. U kunt een puzzel gebruiken met een down-cut houtblad om de vorm van een uitsparing in uw aanrecht te vergroten of te wijzigen. Als u nieuwe kranen installeert, volgt u de bijbehorende aanwijzingen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

badkamer bidettoilet gids keuken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc ontstoken

Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

Als uw toilet is geblokkeerd, spoel het door en gebruik het dan een chemische afvoerreiniger. Draag handschoenen en bril om uw handen en ogen tegen de reinigingsmiddel te beschermen. Als de afvalval niets moet worden verwijderd, gebruikt u een afvoerboorder om de afvallijn te onderzoeken. De afvalbuizen en -vallen in het afvoersysteem van uw huis zijn kritische componenten van het systeem. Plastic pijpen en fittingen worden gebruikt in de meeste hedendaagse systemen. Als uw gootsteen, bassin of bad langzaam leegloopt, probeer dan het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet, kan het moeilijker worden om de situatie te corrigeren.

Lees verder →


Een slimme keuken kopen: een kopershandleiding

gids keuken modern modern ontwerp slim slim ontwerp slimme woning slimme toiletten

Een slimme keuken kopen: een kopershandleiding

Slimme keukens omvatten nieuwe apparaten en armaturen die reageren op spraakopdrachten en worden beheerd via een app-gebaseerde afstandsbediening. SMART verwijst naar zelfcontrole-, analyse- en rapportagetechnologie. Smart-gadgets met energiester-gecertificeerde gadgets kunnen u helpen geld te besparen op uw stroomrekening. Een goed uitgeruste keuken heeft de apparatuur die voor u "denkt". Pas elke taak aan met behulp van verschillende sensoren en parameters, toegankelijk vanaf deze apparaten. WiFi en Bluetooth-compatibele apparaten verbinden uw hele keuken met elkaar.

Lees verder →