Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — japanese toilet

Wat is toilet met bidet?

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Bidet -installatie Japans toilet slim toilet

Wat is toilet met bidet?

Een bidet is een kom of bak die is ontworpen om op te zitten en te worden gebruikt om je handen te wassen na het gebruik van het toilet. Verschillende landen hebben verschillende soorten bidets; Anderen hebben spuitbidets en sommige hebben bidets met verwarmde stoelen, verwarmd water en luchtdrogers. De meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om alle functies te laten uitvoeren. Een bidettoiletcombinatie combineert een toilet en een bidet in één eenheid. Er is ook een verwarmde wc -bril, een toiletavondlicht en een optie Auto Flush.

Lees verder →


Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Japan badkamers Japans toilet slim toilet Slimme toiletfuncties slimme toiletbril

Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

Er zijn verschillende stijlen van slimme toiletten op de markt. Het kiezen van het soort dat je wilt, zou een enorm effect hebben op de esthetiek van je badkamer. Overweeg hoe en wanneer het toilet zou worden gebruikt bij het kopen van een, vooral als het in een suite of garderobe zou zijn.

Lees verder →


Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

bidet Bidetgeschiedenis Bidet -mythen Japans toilet slim toilet wassen of veeg

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

Een bidet is een laag bestaande kom die naast het toilet wordt geplaatst. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn niet groot genoeg om tegemoet te komen aan een extra bidet. Het toilet kan een rijke gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u op de hoogte te stellen wanneer iets onjuist is.

Lees verder →


Wat is het verschil tussen elektrische en niet-elektrische bidettoiletten?

badkamer bidet bidetspray gids Japans toilet slimme toiletbril

Wat is het verschil tussen elektrische en niet-elektrische bidettoiletten?

U hebt de beslissing genomen om een ​​bidet te kopen, maar er zijn zoveel versies op de markt dat de opties eindeloos lijken. Zoek de voor- en nadelen van een elektronisch of een niet-elektrisch bidet voordat u zelfs een nieuwe overweegt. Een "elektrisch" bidet is eerder geneigd zijn sap te gebruiken om een ​​ingebouwde kachel van stroom te voorzien die het water verwarmt totdat het uw huid bereikt. Elektrische bidets kunnen ook extra functies bieden, zoals waterverwarming, mondstukplaatsing en een nachtlampje.

Lees verder →


Wat is een Japans toilet of slimme wc -bril?

Japan badkamers Japans toilet Japanse toiletten slim toilet slimme toiletbril slimme toiletten

Wat is een Japans toilet of slimme wc -bril?

Het Japanse toilet kan ook verwijzen naar elektronisch toilet, slim toilet, Japanse wc -bril of slim toilet. Modern Toilet werd geboren toen TOTO in 1980 zijn Washlet G -serie introduceerde, een Japans toilet TOTO. Japanse toiletten staan ​​bekend om hun netheid, dankzij een waterspray die beweert u schoon te maken zonder het gebruik van toiletpapier.

Lees verder →