Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — ideas

U verbouwt uw badkamer.

Schik een badkamer badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamer verbouwing gids hoe idee

U verbouwt uw badkamer.

Een nieuwe badkamer kan met vertrouwen in acht eenvoudige stappen worden gebouwd. Maak vloertekeningen voor zowel uw bestaande als toekomstige badkamers om te zien welke elektrische en sanitaire veranderingen nodig zijn. De tekeningen zullen de posities van de nieuwe sanitaire ware en meubels aangeven, evenals de warme en koude waterleidingen. Verwijder het toilet, douche, bad en wastafel uit de kamer. Schakel het water bij de hoofd en alle individuele leveringspunten uit.

Lees verder →


Het installeren van een gootsteen is een eenvoudig proces.

badkamer gids hoe hoe installeren idee keuken wasbak

Het installeren van een gootsteen is een eenvoudig proces.

Je hebt een groot bassin of emmer nodig om lekkende verbindingen te verzamelen. Maak foto's terwijl je gaat, zodat je je stappen kunt terughalen. Als u een kraan vervangt of repareert, fotografeert u de leidingen voordat u ze ontmantelt. U kunt een puzzel gebruiken met een down-cut houtblad om de vorm van een uitsparing in uw aanrecht te vergroten of te wijzigen. Als u nieuwe kranen installeert, volgt u de bijbehorende aanwijzingen.

Lees verder →


Ideeën voor een kleine tuin.

ontwerp tuin tuinieren gids hoe hoe te gebruiken idee

Ideeën voor een kleine tuin.

Met een kleine planning kunnen kleine tuinen een grote impact hebben. Teken eerst de vorm en grenzen van de plot en experimenteer vervolgens met andere concepten om te ontdekken wat werkt. Maak verschillende zones in uw tuin om het groter en interessanter te maken. Als je tuin klein is, maak er dan het beste van door een zonnedek te bouwen. Het terras biedt een aangenaam platform om te dineren of te ontspannen in een kleine tuin.

Lees verder →


Gids voor het kopen van een badkuip

Schik een badkamer badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën bad badkuip of douche idee modern ontwerp

Gids voor het kopen van een badkuip

Bedenk voordat u uw badkamer hebt of een nieuw bad installeert, hoe groot u wilt dat uw bad is. Voel niet dat uw bad in een hoek moet worden verborgen. Plaats het in plaats daarvan verder in de kamer voor een meer luxueuze uitstraling. Een groter bad wordt aanbevolen als u de ruimte hebt, maar een kleiner bad kan geschikt zijn als u dat niet doet. Glasvezelbuizen zijn gemakkelijk bekrast en duren niet erg lang, met een leven lang ongeveer twaalf jaar. Ben je van plan om het bad te gebruiken als doucheruimte, en zo ja, heb je een bad- en douchemixer nodig, of gebruik je afzonderlijke mixers?

Lees verder →


Modern badkamerontwerp

badkamer badkamerideeën ontwerp idee moderne badkamer Modern badkamerontwerp toiletontwerp

Modern badkamerontwerp

We kunnen allemaal een beetje inspiratie gebruiken als het gaat om het ontwerpen van de ideale badkamer. De volgende moderne badkamerafbeeldingen kunnen u helpen om uw doelen en ambities voor uw nieuwe badkamer beter te begrijpen. Voor uw inspiratie hebben we 10 prachtige badkamerontwerpen verzameld die u kunnen helpen uw unieke stijl te creëren. Houtputten bieden een mooie touch aan elke badkamer die anders zou ontbreken. Het gebruik van verschillende texturen om een ​​snelle en schone look in deze badkamer te produceren is een goed idee.

Lees verder →