Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — history

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

badkamer badkamerontwerp bidet ontwerp gids geschiedenis wc vitra

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

VitrA is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, heeft het bedrijf opgericht. Het VitrA Essentials range is een kosteneffectieve manier om een eigentijds, fris huis te creëren. De Designer collectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aravena en Michel Charlot. VitrA is een van ' s werelds toonaangevende badkamer fabrikanten, opgericht in de jaren 1970.

Lees verder →


Is Geberit een bekend badkamermerk?

badkamer bidet bidettoilet encoder gids geschiedenis

Is Geberit een bekend badkamermerk?

Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen. Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit. Cessna maakt ook Villeroy & Boch Cisterns, die gebruik maken van de badoverloop om het bad te vullen in plaats van kranen of tuiten. Geberit Aquaclean is een toilet en bidet in één.

Lees verder →


Is Roca een goed toiletmerk?

badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën badkamer verbouwing gids geschiedenis Roca

Is Roca een goed toiletmerk?

ROCA -toiletten en bidets zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua ontwerp als in productie, en omvatten de moderne klassieke vormen. Met de Heima -serie kunt u uw badkamer aanpassen door te selecteren uit drie afwerkingen en vier maten. Het verbluffende ontwerp van de Roca -kranen en mixers maakt ze geschikt voor stijlvolle, eigentijdse woonruimtes. Om de langetermijnfunctionaliteit te garanderen, zijn de koperen lichamen en keramische cartridges ontworpen met degelijke technologische principes in gedachten. Kies uit een aantal lay -outs, waaronder enkele of dubbele baden, verzonken of vrijstaande modellen en in verschillende maatcategorieën. De hele verzameling fijngemaakte meubels is te zien in Roca. Gap is een van hun meest succesvolle series en een van de meest populaire. Hun Victoria-N en Dama-N-collecties gebruiken strakke lijnen en frisheid om de badkamerruimte te moderniseren. Roca maakt een volledige selectie van aantrekkelijke, praktische badkamerproducten, die allemaal zijn ontworpen en geproduceerd in Europa. ROCA biedt een uitgebreid bereik met grote en kleine versterkte acrylbadbaden in veel verschillende vormen en maten.

Lees verder →


Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

bidet bidettoilet geschiedenis moderne badkamer Modern badkamerontwerp klein toilet wc Villeroy & Boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal eerder als smeden hadden gewerkt. Het bedrijf begon in het Lorraine -dorp Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf ontwikkelde met de hulp van zijn leerlingen. Het bedrijf creëerde 's werelds eerste tegelproductie-fabriek die alleen gewijd was aan architecturale tegels in 1869. Villeroy en Boch hebben een lange en onderscheiden geschiedenis van het produceren van keramische en sanitaire goederen van hoge kwaliteit. Deze expertise is gebruikt voor het creëren van een breed scala aan aantrekkelijke, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis.

Lees verder →


Grohe toilet, tik en douchereview, is het een goed merk?

bidettoilet groot geschiedenis Japans toilet douche slim toilet upgraden toilet

Grohe toilet, tik en douchereview, is het een goed merk?

Grohe is 's werelds eerste merk dat zich toelegt op het leveren van puur genot in water door technologie, kwaliteit, ontwerp en duurzaamheid te combineren. Grohe heeft meer dan 6.000 personen in dienst, van wie 2.400 zich in Duitsland bevinden. Het bedrijf maakt sinds 2014 deel uit van de Lixil Group Corporation. GROHE werd uitgeroepen tot een van de 50 multinationale bedrijven wiens strategieën een gunstige invloed hebben op de samenleving in Fortune's Change the World Ranking. Het doel van het bedrijf is om producten te ontwerpen die consumenten verrassen en voldoen aan de eisen van duurzaamheid op lange termijn.

Lees verder →