Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — hand-held bidet

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

badkamer badkameraccessoires bidet Bidet -voordelen gids handbidet handheld douches

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

Een van de gemakkelijkste bidets om te gebruiken, hoewel het moeilijk kan zijn voor de onervaren. Het gebruik van een badspuit om de delicate huid van de baby te wassen komt veel voor bij moslims gebruiken shattafs om hun wangen en haar te reinigen. Ze maken grote objecten, muren en zelfs huisdieren schoon. Controleer de spoelknop van uw toilet als u onzeker bent.

Lees verder →


How To Install and Use A Hand Held-Bidet Sprayer

Bidet -voordelen Bidet -installatie bidetspray handbidet handheld douches hygiëne -verbetering hygine

How To Install and Use A Hand Held-Bidet Sprayer

Een door de hand gehouden bidet is een van de meest elementaire soorten bidets, maar voor de onervaren, het gebruik van deze kleine "zwerverpistolen" kan verwarrend zijn. Een moslimdouche, ook bekend als een Shattaf, is een bidetspuit die individuen gebruiken om hun haar en gezichten met water te wassen. Voor vrouwen die de fijnere dingen in het leven waarderen, zijn de kenmerken van een handheld douchekop erg stimulerend. De kracht van water is een uitstekend afschrikmiddel als u iemand uit de badkamer wilt houden. Reinigt u uw handen na het gebruik van een bidet?

Lees verder →


Wat zijn soorten bidets?

bijlage bidet bidet bidettypen handbidet geïntegreerd toilet draagbaar bidet slim toilet Stand alleen bidets

Wat zijn soorten bidets?

Wat is een soort bidet voor toilet? Er zijn zes grote verschillende bidetstijlen: geïntegreerd bidettoilet, slimme toiletstoelen, draagbaar bidet, hulpstukken spuiter, op zichzelf staande en met de hand gehouden spuiter.

Lees verder →