Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — geberit

Is Geberit een bekend badkamermerk?

badkamer bidet bidettoilet encoder gids geschiedenis

Is Geberit een bekend badkamermerk?

Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen. Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit. Cessna maakt ook Villeroy & Boch Cisterns, die gebruik maken van de badoverloop om het bad te vullen in plaats van kranen of tuiten. Geberit Aquaclean is een toilet en bidet in één.

Lees verder →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Amerikaanse standaard Cersaniet duravit encoder groot Ideale standaard Houtskoolbrander laufen Rak -keramiek Roca slimme toiletbril Toiletten toto Villeroy & Boch vitra

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Japanse toiletten hebben verschillende functies die bedoeld zijn om de reizen naar de badkamer te helpen soepeler te verlopen. Grohe toiletontwerpen zijn praktisch en stijlvol, maar ze zijn nog steeds duurzaam, waardoor een weelderige en langdurige impact achterblijft. BrookPad SplashLet Slimme toiletstoelen zijn gebouwd van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

Lees verder →