Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — design ideas

Wat is de beste manier om te winkelen voor een bad?

badkuip badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën gids hoe hoe te gebruiken

Wat is de beste manier om te winkelen voor een bad?

Het renoveren van een badkamer of het vervangen van het bad vereist nauwkeurige metingen om te garanderen dat het nieuwe bad past. Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je bad verder in de kamer te zetten voor een meer luxueuze uitstraling. Bad- en douchemixers zijn mechanisch of thermostatisch. Overweeg of je een bad- en douchemixer nodig hebt als je het bad als douche gebruikt. Rechte baden zijn de meest voorkomende en kunnen in elk gebied passen.

Lees verder →


Badkamerontwerpideeën die traditioneel zijn.

badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën toiletontwerp

Badkamerontwerpideeën die traditioneel zijn.

De tijdloze en prachtige kenmerken van traditionele badkamers. Ze zijn stijlvol, elegant en gaan mooi met oude structuren. Vintage geïnspireerde componenten kunnen een klassiek badkamerdecor creëren. Toiletten in een klassieke badkamer moeten eenvoudig worden gehouden. Een toilet op laag niveau is ideaal voor het maken van een traditioneel toilet.

Lees verder →


Buying guide for light bulbs.

ontwerp Ontwerpideeën gids thuis verbouwing hoe verlichting slimme woning

Buying guide for light bulbs.

De juiste lamp voor uw huis vereist de juiste dopaanpassing. Vergelijk Watts en Lumens om de kracht van een nieuwe lamp te bepalen. Het vervangen van een verouderde spiraal of stick-vormige CFL door een nieuwere LED-lamp kan u geld besparen. Wees niet bang om oude gloeilampen te vervangen. LED -lichten zijn minder duur om te rennen, minder warmte te produceren en aanzienlijk langer mee te doen.

Lees verder →


Koophandleiding voor badkamerverlichting.

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamerverlichting ontwerp Ontwerpideeën gids

Koophandleiding voor badkamerverlichting.

De badkamer is een van de meest gebruikte kamers in het huis. Met de hulp van een ontwerper kunt u een praktisch en aangenaam badkamerverlichtingssysteem creëren. Elke armatuur wordt beoordeeld voor nat, vochtig of droog gebruik. De meeste binnenverlichting is bedoeld voor droge omgevingen, maar toiletten bieden unieke moeilijkheden. Badkamers zijn meestal de kleinste kamers in het huis, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn.

Lees verder →


Een kleine badkamerideeën versieren.

Schik een badkamer badkamer badkamerontwerp badkamerideeën ontwerp Ontwerpideeën gids

Een kleine badkamerideeën versieren.

Hier zijn enkele badkamerontwerpideeën om u te helpen met uw nieuwe inrichting. Ideeën voor een kleine badkamer. Een krappe badkamer hoeft niet te zijn. Zelfs een kleine badkamer kan worden getransformeerd met slimme ruimtebesparende ideeën en een mooie inrichting. Kleur, patroon en zelfs opslag kunnen worden gebruikt om de ideale kleine badkamer te creëren. Overweeg om uw badkuip te laten gaan om aan de kleine ruimte te passen. Verf een oude badkamer of voeg houten lambrisering toe aan een kleine, saaie badkamer. Probeer in plaats van een badkuip een trailless -douche met intrekbare zijpanelen. Badkamerpanelen is populair omdat het er...

Lees verder →