Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bidet toilet

Het kopen van een toilet en een wc -bril: een koopgids

badkamer bidettoilet gids hoe hoe installeren wc Toiletten

Het kopen van een toilet en een wc -bril: een koopgids

Het toilet is het tweede meest gebruikte badkameritem na de gootsteen. De diameter van uw spigot en bodempijp helpt u de juiste te kiezen. Toiletten met dichtbij gekoppelde zijn er in twee stijlen: back-to-muur en achter, voor- en zijkant. Voordat u een nieuw toilet koopt, meet je de hoogte, diameter (van de bodem en de bodempijp) en de plaatsing van de bodemleidingen. Omdat je niet onder of rond de pijpen kunt kruipen, zijn back-to-muur toiletten moeilijker te reinigen dan toiletten met open back.

Lees verder →


Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

badkamer bidettoilet gids keuken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc ontstoken

Wat is de beste manier om verstopte pijpen te ontstoppen?

Als uw toilet is geblokkeerd, spoel het door en gebruik het dan een chemische afvoerreiniger. Draag handschoenen en bril om uw handen en ogen tegen de reinigingsmiddel te beschermen. Als de afvalval niets moet worden verwijderd, gebruikt u een afvoerboorder om de afvallijn te onderzoeken. De afvalbuizen en -vallen in het afvoersysteem van uw huis zijn kritische componenten van het systeem. Plastic pijpen en fittingen worden gebruikt in de meeste hedendaagse systemen. Als uw gootsteen, bassin of bad langzaam leegloopt, probeer dan het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet, kan het moeilijker worden om de situatie te corrigeren.

Lees verder →


Is Geberit een bekend badkamermerk?

badkamer bidet bidettoilet encoder gids geschiedenis

Is Geberit een bekend badkamermerk?

Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen. Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit. Cessna maakt ook Villeroy & Boch Cisterns, die gebruik maken van de badoverloop om het bad te vullen in plaats van kranen of tuiten. Geberit Aquaclean is een toilet en bidet in één.

Lees verder →


Hoe u een toilet kunt ontstoppen

bidettoilet gids hoe hoe te gebruiken loodgieter loodgieter nodig loodgieter wc toiletborstel ontstoken

Hoe u een toilet kunt ontstoppen

Toiletstokken gebeuren meestal als je dat niet wilt. Sommige obstakels kunnen worden afgehandeld door een amateur -loodgieter. Een goede plunjer of doe -het -zelf -afvoerreiniger moet typisch klompen wissen. Overweldigend zal een aangesloten toilet vanzelf loskomen. Gemiemen verstoppen zich misschien in elk toilet, maar een goed paar rubberreinigingshandschoenen houdt je veilig.

Lees verder →


Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

bidet bidettoilet geschiedenis moderne badkamer Modern badkamerontwerp klein toilet wc Villeroy & Boch

Is Villeroy en Boch Good Quality, Brand Review.

Villeroy & Boch werd opgericht in 1748 door Iron Master François Boch en zijn drie zonen, die allemaal eerder als smeden hadden gewerkt. Het bedrijf begon in het Lorraine -dorp Audun Le Tiche, waar de Iron Master een aardewerkbedrijf ontwikkelde met de hulp van zijn leerlingen. Het bedrijf creëerde 's werelds eerste tegelproductie-fabriek die alleen gewijd was aan architecturale tegels in 1869. Villeroy en Boch hebben een lange en onderscheiden geschiedenis van het produceren van keramische en sanitaire goederen van hoge kwaliteit. Deze expertise is gebruikt voor het creëren van een breed scala aan aantrekkelijke, eigentijdse en comfortabele WC -eenheden en bidets voor het huis.

Lees verder →