Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bidet seats for toilets

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidetstoelen voor toiletten hygiëne -verbetering hygine Japanse toiletten slim toilet toiletbidet toiletpapier wassen of veeg

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Met SplashLet, u kunt rechtstreeks op het toilet wassen, met het gebruik van elektronische bidettoiletbril net nadat u klaar bent. De SplashLet aangeboden ultieme waterstroom voor perfect was- en bidet, het vervangen van behoefte aan toiletpapier en het krijgen van hygiëne naar het volgende niveau. De zachte stroom van belucht water zal alles reinigen wat je nodig hebt om te reinigen met een zachte stroom van lucht en water. Het water kan ook worden gebruikt om autoververf, verf, platen, handen en zelfs de vloer te wassen.

Lees verder →


U moet douchebidet gebruiken om het te voelen

Bidetstoelen voor toiletten elektronisch toilet geschiedenis douche bidet slim toilet

U moet douchebidet gebruiken om het te voelen

Heb je ooit iets nieuws geprobeerd, zoals parachutespringen, bergbeklimmen of prachtig ijs? Je bent je er goed van bewust dat er geen woorden zijn om een ​​ervaring die we nog nooit hebben geweest, te verklaren. Heb je ooit een bidettoiletbril gebruikt die zowel functioneel als aantrekkelijk is? U kunt nu de schoonmaakprocedure starten met een enkele klik op de knop. Een slim bidettoilet is geprogrammeerd om zichzelf op zichzelf schoon te maken.

Lees verder →


Krijg een echte stroom met douchebidet

Bidetstoelen voor toiletten Combinatie toiletbidet douche bidet toiletspuit

Krijg een echte stroom met douchebidet

Flow is de staat waarin een persoon volledig bezig is met een gevoel van focus waarmee hij zich in staat stelt zich te bereiken met volledige prestaties en genot in het proces van de activiteit. De term stroom werd bedacht door Mihaly Csikszentmihalyi, die in 1975 de positie van het hoofd van het ministerie van Psychologie aan de Universiteit van Chicago bekleedde. De Flow State is een staat van intense concentratie en focus waar actie en bewustzijn samenvoegen. In de stroomstatus is er een gevoel van persoonlijke keuzevrijheid of controle over een situatie of actie. Een tijdelijke ervaringsvervorming treedt op wanneer iemands subjectieve perceptie van tijd wordt beïnvloed. Autotelische ervaring verwijst naar de perceptie van een actie als inherent bevredigend.

Lees verder →