Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bidet history

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

bidet Bidetgeschiedenis Bidet -mythen Japans toilet slim toilet wassen of veeg

Renaissance van het bidet, eeuwen geleden ontwikkeld in populariteit

Een bidet is een laag bestaande kom die naast het toilet wordt geplaatst. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. De meeste badkamers in de Verenigde Staten zijn niet groot genoeg om tegemoet te komen aan een extra bidet. Het toilet kan een rijke gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om de gezondheidstests te verbeteren en u op de hoogte te stellen wanneer iets onjuist is.

Lees verder →


Voordelen van slim toilet en bidets

bidet Bidet -voordelen Bidetgeschiedenis bidettoilet geïntegreerd toilet slim toilet slimme toiletbril

Voordelen van slim toilet en bidets

Bepaalde bidettoiletstoelen kunnen hete luchtdrogers hebben om de stoel te drogen. mondstuk. Nozzle is zelfreinigend en kan worden teruggebracht naar de oorspronkelijke plaats in de bidetbank. Ontdek wat enkele voordelen zijn van slimme toiletten en bidets?

Lees verder →


Water wordt gebruikt om dagelijks over de hele wereld te douchen

bidet Bidet -voordelen Bidetgeschiedenis Bidet -mythen bidettoilet Bidetgebruik Gezondheidsverbetering slim toilet toiletpapier Water voor wassen

Water wordt gebruikt om dagelijks over de hele wereld te douchen

Het woord bidet kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen. Het eerste bidet, voor zover we erkennen, werd in de 17e eeuw ontwikkeld door Franse meubelfabrikanten. De Shattaf is zo populair in Oost -Aziatische landen dat het nu bekend staat als een oostelijke douche. Slimme toiletstoelen en bidetsprayers komen steeds vaker voor in Europese huizen.

Lees verder →


What is a smart bidet?

bidet Bidetgeschiedenis Japan badkamers Japans toilet Japanse toiletten slim slim ontwerp slimme woning slim toilet Slimme toiletfuncties

What is a smart bidet?

Een bidettoilet is een bassin of bak dat wordt gebruikt om handen te wassen na het gebruik van het toilet. Sommige landen hebben spuitbidets, terwijl andere stoelen, warm water en luchtdrogers hebben. Slimme toiletten kunnen het gebruik van het toiletpapier verminderen en tegelijkertijd de wereldwijde erosie verminderen. De BrookPad SplashLet Combineert toilet- en bidetreiniging. Om handen te wassen na het gebruik van het toilet, is een bidet een bassin of container.

Lees verder →