Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bidet

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

badkamer badkameraccessoires bidet Bidet -voordelen gids handbidet handheld douches

Waarom een ​​handgehouden bidet sproeier gebruiken?

Een van de gemakkelijkste bidets om te gebruiken, hoewel het moeilijk kan zijn voor de onervaren. Het gebruik van een badspuit om de delicate huid van de baby te wassen komt veel voor bij moslims gebruiken shattafs om hun wangen en haar te reinigen. Ze maken grote objecten, muren en zelfs huisdieren schoon. Controleer de spoelknop van uw toilet als u onzeker bent.

Lees verder →


Wat zijn de verschillende soorten slimme Toiletten waterverwarmingssystemen?

Schik een badkamer badkamerontwerp bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Bidet -installatie verwarmingssystemen

Wat zijn de verschillende soorten slimme Toiletten waterverwarmingssystemen?

Japanse toiletten hebben een verscheidenheid aan functies die naar de badkamer gaan, comfortabeler. Verwarmde toiletstoelen, automatische spoelen en luchtdrogers zijn slechts enkele van de beschikbare keuzes. Elektrische of niet-elektrische, tank- of hybride opties zijn beschikbaar. Een bidettoiletcombinatie is een apparaat dat de functies van een toilet en een bidet in een enkel apparaat bevat. Sommige zijn bedoeld om rechtstreeks verbinding te maken met uw sanitairsysteem en op dezelfde manier warm water te bieden als uw badkamerkraan.

Lees verder →


Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

badkamer badkamerontwerp bidet ontwerp gids geschiedenis wc vitra

Is Vitra een bekende toiletfabrikant?

VitrA is een Turks bedrijf opgericht in de vroege jaren 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, een gerenommeerde Turkse apotheker, heeft het bedrijf opgericht. Het VitrA Essentials range is een kosteneffectieve manier om een eigentijds, fris huis te creëren. De Designer collectie bevat ontwerpers zoals Alejandro Aravena en Michel Charlot. VitrA is een van ' s werelds toonaangevende badkamer fabrikanten, opgericht in de jaren 1970.

Lees verder →


Wat is toilet met bidet?

bidet Bidet -voordelen Bidet -functiebeschrijving Bidet -installatie Japans toilet slim toilet

Wat is toilet met bidet?

Een bidet is een kom of bak die is ontworpen om op te zitten en te worden gebruikt om je handen te wassen na het gebruik van het toilet. Verschillende landen hebben verschillende soorten bidets; Anderen hebben spuitbidets en sommige hebben bidets met verwarmde stoelen, verwarmd water en luchtdrogers. De meeste bidettoiletcombinaties moeten worden aangesloten om alle functies te laten uitvoeren. Een bidettoiletcombinatie combineert een toilet en een bidet in één eenheid. Er is ook een verwarmde wc -bril, een toiletavondlicht en een optie Auto Flush.

Lees verder →


Is Geberit een bekend badkamermerk?

badkamer bidet bidettoilet encoder gids geschiedenis

Is Geberit een bekend badkamermerk?

Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen. Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit. Cessna maakt ook Villeroy & Boch Cisterns, die gebruik maken van de badoverloop om het bad te vullen in plaats van kranen of tuiten. Geberit Aquaclean is een toilet en bidet in één.

Lees verder →