Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bathtub or shower

Wat is de beste manier om een ​​douche te installeren?

badkamer badkuip of douche Bidet -installatie gids hoe installeren douche douchekop

Wat is de beste manier om een ​​douche te installeren?

Een mixer douche met of zonder pomp, een elektrische douche of een elektrische douche zijn allemaal opties. Een verwarmingselement, vergelijkbaar met dat in een ketel, verwarmt het water terwijl het door een elektrische douche gaat. Voordat u kunt beginnen met het installeren van uw douche, moet u eerst de leidingen voorbereiden en een elektrische verbinding maken. Er is geen pomp nodig als u een combinatieketel hebt of als uw koude water rechtstreeks van de watervoorziening van de netwerk wordt afgeleverd. Een elektrische douche heeft zijn eigen speciale circuit van de consumenteneenheid nodig en de uiteindelijke verbinding moet door een elektricien worden voltooid voor uw eigen veiligheid.

Lees verder →


Hoe kies je een douche -behuizing?

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkuip of douche douche douchewand

Hoe kies je een douche -behuizing?

Douche -behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. De kwadrant douchebehuizing is het meest voorkomende type douche -behuizing omdat deze netjes in de hoek van een kamer past. Als u de nodige ruimte en fondsen heeft, is een inloopdouche of natte kamer een luxe toevoeging aan een nieuwe badkamer of renovatie die vrijwel zeker de waarde van uw huis zal verhogen. De meest geschikte soort douchebehuizing wordt hieronder beschreven. Kwadrant douchebehuizingen zijn de beste optie als u de hoeveelheid beschikbare ruimte in uw badkamer wilt maximaliseren.

Lees verder →


Hoe kies je je bad?

Schik een badkamer badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën bad badkuip of douche

Hoe kies je je bad?

Badontwerpopties worden meestal bepaald door de esthetiek die u wilt bereiken en uw eigen voorkeuren. Fabrikanten bieden nu een breed scala aan ontwerpopties, dus vertrouw op uw instincten als het gaat om het kiezen van een stijl. Als je een moderne, schone eigentijdse uitstraling wilt, een traditioneel gevoel dat bij een ouder huis past, of een combinatie van beide, kies dan het juiste bad voor jou.

Lees verder →


Gids voor het kopen van een badkuip

Schik een badkamer badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën bad badkuip of douche idee modern ontwerp

Gids voor het kopen van een badkuip

Bedenk voordat u uw badkamer hebt of een nieuw bad installeert, hoe groot u wilt dat uw bad is. Voel niet dat uw bad in een hoek moet worden verborgen. Plaats het in plaats daarvan verder in de kamer voor een meer luxueuze uitstraling. Een groter bad wordt aanbevolen als u de ruimte hebt, maar een kleiner bad kan geschikt zijn als u dat niet doet. Glasvezelbuizen zijn gemakkelijk bekrast en duren niet erg lang, met een leven lang ongeveer twaalf jaar. Ben je van plan om het bad te gebruiken als doucheruimte, en zo ja, heb je een bad- en douchemixer nodig, of gebruik je afzonderlijke mixers?

Lees verder →


Hoe een moderne badkamer te regelen?

Schik een badkamer badkamertegels badkuip of douche bidettoilet kleine badkamer slim toilet

Hoe een moderne badkamer te regelen?

Tot het beslissen van een badkamer om te versieren, zijn er veel dingen om te overwegen. Het is de moeite waard om te beginnen met een plan, wat u wilt aanpassen en wat het badkamerdecor zou kunnen zijn. De badkamer moet functioneel en aangepast zijn aan de behoeften van elke persoon.

Lees verder →