Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — bathroom radiator

Hoe bedenk je de badkamervernieuwingsideeën?

Schik een badkamer badkamer badkameraccessoires badkamerontwerp badkamerideeën badkamerverlichting badkamer radiator badkamer verbouwing wastafel in de badkamer badkamers badkamertegels Modern badkamerontwerp modern ontwerp Klein badkamerontwerp slim ontwerp toiletontwerp

Hoe bedenk je de badkamervernieuwingsideeën?

Door de kaarsen lijken uw badkamer eleganter. Overweeg het upgraden van uw badmat, zeepdispensers en tandenborstelhouders. Uw badkamer versieren is eenvoudig, voeg gewoon wat licht en kleur toe. U moet de mogelijkheid hebben om uw badkamer te renoveren om dit te doen. Elke badkamer verbouwt omvat ijdelheden.

Lees verder →


Hoe kies je een radiator van de badkamer?

badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamer radiator moderne badkamer Modern badkamerontwerp

Hoe kies je een radiator van de badkamer?

Een badkamerradiator functioneert op dezelfde manier als een radiator in elke andere kamer in het huis. Het maakt gebruik van convectie om warmte over te dragen van radiatoren naar de omringende lucht. De maat moet altijd geschikt zijn voor de beschikbare ruimte in uw badkamer. Een handdoekradiator die te groot is, zal niet op zijn plaats lijken en zal u op de lange termijn meer geld kosten. Elektrische badkamerradiatoren zijn ontworpen om het vocht, spattende water en hoge luchtvochtigheid te weerstaan ​​in badkamers en garderobe.

Lees verder →


Wat is de beste manier om een ​​radiator te vervangen?

badkamer radiator gids thuis verbouwing hoe loodgieter loodgieter nodig loodgieter

Wat is de beste manier om een ​​radiator te vervangen?

Radiatoren die niet goed werken, moeten worden verwijderd en vervangen door nieuwe. Dit kan u geld besparen op energie, terwijl u er ook voor zorgen dat uw huis zo efficiënt wordt verwarmd als het mogelijk kan zijn! Het is mogelijk voor een ongetrainde persoon zoals uzelf om een ​​radiator te verwijderen, maar eventuele installaties en leidingen moeten worden uitgevoerd door professionals met passende kwalificaties. Om een ​​nieuwe radiator correct te installeren, moet u mogelijk de toestand van uw bestaande muur onderzoeken. Schakel de verwarming uit en sluit de kleppen aan beide uiteinden van de radiator als de pijp aan beide uiteinden van de radiator centraal staat.

Lees verder →