Nieuwste badkamer, wellness & lifestyle nieuws — basin taps

Wat is de beste manier om een ​​bassin te kiezen?

Schik een badkamer bekken Bassin -kranen badkamer badkamerontwerp badkamerideeën gids hoe

Wat is de beste manier om een ​​bassin te kiezen?

Kies het bassin van de juiste maat voor uw garderobe of badkamer. Als u uw badkamer renoveert, wilt u misschien overwegen uw gootsteen te verplaatsen. Informeer naar het soort muur waar uw bassin op zal worden verbonden en de verwijderingstijd. Gebruik onze sanitaire artikelen om te zien of ze u kunnen helpen. Ze zullen u niet alleen laten zien hoe u taken moet uitvoeren, maar helpen u ook uw watersysteem te begrijpen.

Lees verder →


Wat is de beste manier om te winkelen voor badkamers?

Bassin -kranen badkamer badkameraccessoires badkamerideeën gids hoe hoe te gebruiken

Wat is de beste manier om te winkelen voor badkamers?

Bijpassende bekken en badklikken veranderen onmiddellijk een badkamer. Functies die helpen uw bassin schoon te houden en de levensduur van uw kraan te verlengen, zijn een bonus in drukke badkamers. Dit artikel kan u helpen om moeilijke keuzes te maken, zoals het kiezen van de beste kranen voor de waterdruk van uw huis. Als je maar twee gaten hebt, heb je pilaarkaarten nodig. Een lagere uitloop is ideaal voor een garderobe met beperkte ruimte.

Lees verder →


Hoe kies je badkamers?

Bassin -kranen badkuip badkamer badkamerontwerp badkamerideeën badkamers douche kranen

Hoe kies je badkamers?

Er is een brede verscheidenheid aan alternatieven voor badkamerkranen en kraanselecties. De ideale methode om bassin -kranen te gebruiken is om tegen de klok in te draaien, waardoor water kan stromen zodra de handvat tegen de klok in draait. Traditionele kranen passen misschien geweldig bij je Edwardiaanse suite, maar wat dacht je van een ultramoderne ontwerper? Mixer Basin -tikken zijn vóór installatie verbonden met het bassin. De tapgaten op de bodem van sommige bassins worden hieronder gedeeltelijk uitgeroeid.

Lees verder →