Beoordelingen van non-fictieboeken om te lezen — Personal Finance

Geld door Laura Whateley

Bedrijf Zakenleven Financiën Laura Whateley Geld Persoonlijke financiën

Geld door Laura Whateley

Vindt u zich ooit in een situatie waarin u niet genoeg geld heeft? Heb je ooit het gevoel dat geld zo snel door je vingers glijdt als een zeepbalk? Voelt u zich comfortabeler om uw hoofd in het zand te begraven in plaats van uw uitgaven aan te pakken of uw bankafschriften te doorlopen? Als dit je beschrijft, ben je niet de enige die je op deze manier voelt. Financieel geletterd zijn is niet iets dat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Deze aantekeningen zijn bedoeld om u te helpen controle over uw financiën te verkrijgen door u de informatie en vaardigheden te geven die u nodig hebt om in de toekomst goed opgeleide financiële beslissingen te nemen. Dus, waar hou je nu voor? Het is voorbij tijd om te beginnen met studeren, te beginnen met sparen en uit te kijken naar een meer vreedzame en veilige toekomst.

Lees verder →


Rich Dad's Cashflow Quadrant door Robert T. Kiyosaki met Sharon L. Lechter

Bedrijf Financieel Financiële boekhouding Geldbeheer Persoonlijke financiën Rich Dads Cashflow Quadrant Robert T. Kiyosaki Sharon L. Lechter

Rich Dad's Cashflow Quadrant door Robert T. Kiyosaki met Sharon L. Lechter

Zou het niet geweldig zijn als je je op uw werk zou kunnen doen en zich terugtrekken in een idyllische levensstijl omringd door overvloed? Je bent niet de enige die zich zo voelt. Voor velen van ons zullen die ambities echter precies dat blijven: ambities. Voor auteur Robert T. Kiyosaki is dit niet het geval. Uiteindelijk was hij in staat om zijn dromen te transformeren in de rijkdom en vrijheid die hij nu leuk vindt. Zijn eigen vader was een overwerkte medewerker van de overheid geweest die daardoor dankbaar was en in financiële ramp was als gevolg van zijn acties. Nadat hij dit met zijn vader had zien gebeuren, zwoer Kiyosaki dat hij het hem nooit zou laten overkomen in zijn eigen leven. Als gevolg hiervan leerde hij geld te genereren, ongeacht waar hij was.

Lees verder →