Beoordelingen van non-fictieboeken om te lezen — health

The Art of Rest door Claudia Hammond

Claudia Hammond Gezondheid Levensstijl Mentale gezondheid Motiverende zelfhulp Psychologie Sociale psychologie De kunst van rust

The Art of Rest door Claudia Hammond

Je bent niet alleen als je soms moeilijk vindt om moeilijk te zijn. Het leven is een constante bron van stress. Elk klein ding komt op, van druk op het werk tot thuis stress, ongeopende e -mails tot gerechten die ongewassen blijven - en de continue existentiële angst wordt niet eenvoudiger. Het goede nieuws is dat er een eenvoudige remedie is voor stress: slaap. Het was om deze reden dat de rusttest, de grootste studie van rust ooit, probeerde te identificeren precies die activiteiten die individuen beschouwen als de meest rustgevende. De quiz duurde 40 minuten om te voltooien en ontving antwoorden van meer dan 18.000 personen uit 135 landen in 2016. De top tien RESTful -activiteiten werden ook opgenomen in het boek The Art of Rest. Deze opmerkingen geven inzicht in vijf van de tien hierboven beschreven acties. Hun verklaringen van beide waarom deze activiteiten herstellend zijn en hoe het verkrijgen van het juiste type rust uw leven kan verbeteren, zijn in het hele boek met elkaar verweven.

Lees verder →


Voedseloplossing door Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Omgeving Familie Voedseloplossing Algemene medische problemen Gezondheid Zorgbeoefenaars Levensstijl

Voedseloplossing door Dr. Mark Hyman

Bekijk de ingrediënten van dichterbij de volgende keer dat u een pakket chips of een blikje cola koopt. Is het niet waar dat ze allemaal zo onschuldig klinken? Corn -siroop, tarwezetmeel en sojaolie worden allemaal gebruikt. Ze bevatten echter de sleutel tot veel lijden dat we om ons heen zien. Voedsel dat overdreven is verwerkt, schaadt onszelf en het milieu. Het is de drijvende kracht achter de vreselijke statistieken over hartaandoeningen, kanker en diabetes type 2. En het is de schuld van de enorme hoeveelheid CO2 die de afgelopen jaren in de atmosfeer is uitgestoten. Is er een daling van het aantal honingbijen? Is het mogelijk om een ​​zomer te hebben zonder vlinders? Je hebt het waarschijnlijk al geraden. Agro -industrialisatie, die nodig is om alle junkfood te creëren die we consumeren, vernietigt de natuurlijke omgeving en verstoort de versnelling van de klimaatverandering.

Lees verder →


When the Body Says No by Gabor Maté M.D.

Familie Gabor Maté M.D. Gezondheid Gezondheidsproblemen Levensstijl Spanning Als het lichaam nee zegt

When the Body Says No by Gabor Maté M.D.

Wat zou je doen als een vriend belde om je te informeren dat ze in vreselijke pijn was en niet kon lopen vanwege het ongemak? Zou je haar beschrijven als "zwak" en haar adviseren om "haar schouders gewoon op te halen"? Als je ook zou kunnen eisen dat ze naar het ziekenhuis gaat - en haar daar misschien zelfs op eigen initiatief vergezellen? Hoogstwaarschijnlijk kiest u ervoor om de laatste manier van handelen te nemen. Maar wat als de tafels werden omgekeerd en jij degene was die leed aan hetzelfde ondraaglijke ongemak? Het is gebruikelijk dat velen van ons geloven dat we krachtig, zo niet onverwoestbaar zijn. Het is mogelijk voor ons om onszelf te overtuigen dat we elke hoeveelheid lichamelijk of mentaal lijden kunnen beheren, hetzij door het te onderdrukken, te negeren of bezig te raken met problemen van andere mensen.

Lees verder →


Atomaire gewoonten door James Clear

Atomaire gewoonten Cognitie Cognitieve psychologie Familie Gezondheid James Clear Levensstijl

Atomaire gewoonten door James Clear

Terwijl we deze aantekeningen doornemen, zullen we manieren bespreken om positieve verandering in uw leven te bewerkstelligen. Het blijkt dat het cultiveren van de juiste gewoonten de meest eenvoudige methode is om een ​​goede verandering te bewerkstelligen. Lees verder om alles te leren wat je moet weten over gewoonten, inclusief wat ze zijn, hoe ze te ontwikkelen, en, vooral, hoe je de beste kunt laten blijven. Als u een paar basisrichtlijnen volgt en kleine gedragsaanpassingen maakt, kunt u ongelooflijke resultaten krijgen. Lees verder voor meer informatie. Dus laten we dit feest beginnen!

Lees verder →


Sapiens by Yuval Noah Harari

Familie Gezondheid Levensstijl Sapiens Scholen van gedachten Yuval Noah Harari

Sapiens by Yuval Noah Harari

Verspreid uw beide armen zo breed als u kunt en laat de ruimte tussen uw twee handen de geschiedenis van de evolutie van de aarde symboliseren. Welk deel van deze afstand zal worden bezet door de menselijke geschiedenis? Misschien een arm helemaal naar de elleboog? Heb je hulp nodig? Is het een vinger? Dit is niet eens in de buurt. Het gebruik van een sterke microscoop zou nodig zijn als men de hoeveelheid ruimte die door mensen bezet was, zou willen observeren. Hoewel we slechts een zeer korte periode bestaan, hebben we in die kleine tijd veel bereikt. Geen enkele andere soort is in de buurt gekomen van het bereiken van het niveau van dominantie over de wereld die mensen hebben. Dus, hoe is dit allemaal mogelijk gemaakt? In deze aantekeningen zullen we kijken naar enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis, variërend van de vorming van taal tot de uitvinding van geld, die hebben gevormd wie we zijn als soort. Ontdek in deze aantekeningen waarom landbouw mensen echt erger af heeft gemaakt; Waarom schrijven is gemaakt om standaardverplichtingen op te volgen; En waarom de afgelopen decennia de meest vredige in de opgenomen geschiedenis zijn geweest.

Lees verder →