• Brookpad Splaslet - Best Smart Bidet

    Koop Japans toilet
  • Slim toilet met waterwas

    Koop slim toilet
  • Elektronisch toilet met luchtdeodorisatie

    Koop elektronisch toilet

Brookpad Splaslet - Best Smart Bidet

Koop Japans toilet

Slim toilet met waterwas

Koop slim toilet

Elektronisch toilet met luchtdeodorisatie

Koop elektronisch toilet

Brookpad Splaslet - Smart Bidet Toilet

Splaslet is een bidettoiletoplossing als u een slim toilet of bidet voor toiletbril wilt hebben. Upgrade uw toilet en hygiëne naar een hoger niveau. Bevestig gewoon een bidet aan het toilet met de nieuweSplasband Elektronisch toilet. U kunt nu genieten van uw bidettoilet met wassen, bidetspray, turbo, verwarmde toiletbril, drogen, actieve deodorisatie, energiebesparing en slimme toiletfuncties allemaal in één. SPASHLET SMART TOILETS ZIJN BESCHIKBAAR BESCHIKBAARafstandsbediening, dat kan overal worden geplaatst waar u wilt en een zijpaneel Dat is aan de stoel bevestigd, waardoor het een moderne uitstraling krijgt. Verbeter extreem de tevredenheid met slimme functionaliteit en persoonlijke hygiëne met waterwas. Nu vergeet u misschien de behoefte aan toiletpapier. Eenvoudige bidetinstallatie, doe-het-zelf!

Beste deal voor bidets

Beste aanbieding voor slimme toiletten in Japanse stijl, sproeiers en toiletbevestigingen. Bekijk producten van de maand die nu een nog betere prijs -kwaliteitverhouding geven. U kunt nu tegelijkertijd genieten van uw toilet met extra waterwas, bidet en slimme sanitaire faciliteiten. Voor u deze maand hebben we veel. Voor gekozen intelligente toiletbidets en bidetbevestigingen, tot 70% korting. De deal van de maand is geldig tot het einde van de maand of terwijl er producten beschikbaar zijn. We hebben ook speciaal pre-order deals Dat biedt een grote prijs -kwaliteitverhouding voor producten die momenteel niet beschikbaar zijn, maar binnenkort beschikbaar zijn.

Brookpad EcoSPlash - Niet -elektrische douche WC Sprayer

Ecosplash is een niet-elektrische douche badkamerspray-optie of u ervoor kiest om een ​​bidet of achterwas-functie rechtstreeks op uw huidige toilet te gebruiken. Upgrade uw bad en persoonlijke verzorging naar het volgende niveau. Voeg gewoon deEcosplash Douche bidetbevestiging op uw huidige toilet. De WC -spuitbevestiging wordt alleen door water bediend. Systemen voor zowel single als Dubbel heet en koud water Verbindingen zijn beschikbaar. De temperatuur kan worden ingesteld door een zijpaneelknop. Door de schakelaar te draaien, worden de gekozen sproeiers verlengd en vloeit de waterstraal onder gecontroleerde druk. Intrekbare sproeiersmechanisme voor zowel bidet als achterreiniging, verbergt zich onder beschermend deksel wanneer niet in bedrijf. Met de extra functie kan het mondstuk na gebruik zelf worden gereinigd en bewaard met water worden bewaard. Snelle doe-het-zelf-installatie onder de bestaande wc-bril. Het pakket van de meest relevante onderdelen is opgenomen in het montagepakket. Het past goed bij de meeste moderne toiletkommen. Verbeter de persoonlijke hygiëne met douchewater en minimaliseer de behoefte aan toiletpapier sterk.