Älykkäät bidee-wc:t - SplashLet #1 -valinta Euroopassa

Älykäs WC:n edut

Mukautettava pesukokemus: kaukosäädin ja sivupaneeli henkilökohtaiseen hygieniaan

Älykäs wc -istuimessa on kaukosäädin, jonka avulla voit mukauttaa pesukokemuksesi istuimen mukavuudesta, voit säätää veden lämpötilaa ja painetta, valita erilaisista pesutoiminnoista ja jopa aktivoida lämmitetty istuin.Vaihtoehtoisesti voit käyttää istuimeen kiinnitettyä sivupaneelia nykyaikaisemman ilmeen saamiseksi.Joko niin, voit nauttia henkilökohtaisen hygienian lopullisesta vesipesutoiminnolla, poistaen wc -paperin tarpeen.

Ympäristöystävällinen ja vettä säästävä: säästä wc-paperissa ja pienennä hiilijalanjälkeäsi

Älykkäät käymälät on suunniteltu ympäristöystävällisemmäksi ja vettä säästäväksi kuin perinteiset wc: t.He käyttävät vähemmän vettä huuhtelua kohti ja niillä on bidee- tai pesutoiminto, joka vähentää wc -paperin tarvetta, mikä voi säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Edistyneet ominaisuudet: lämmitetty istuin, kuivaus, aktiivinen deodorisaatio ja energiansäästö

Smart -käymälöissä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka parantavat yleistä kokemustasi ja parantavat hygieniaa.Lämmitetty istuin mukavuutta varten, kuivaustoiminto puhtauden suhteen, aktiivinen deodorisaatio tuoreemmalle kylpyhuoneelle ja energiansäästötila ympäristöystävälliselle käytölle.

Helppo asennus: Asenna tavanomaiseen wc -kulhoon ilman uuden wc: n ostamista tai ostamista

Älykäs wc-istuin on suunniteltu helposti asennettavaksi, ja useimmat niistä voidaan asentaa helposti tavalliseen wc-istuimeen ilman, että niitä tarvitsee muuttaa tai ostaa uusi wc. Sen mukana tulee kokoonpanopaketti, joka sisältää kaikki tarvittavat osat aloittamiseen, ja asennus on nopeaa ja helppoa.

Brookpad Splashlet

Älykkäät bidee-wc:t - SplashLet #1 -valinta Euroopassa

Splashlet on lopullinen ratkaisu niille, jotka haluavat päivittää wc: n ja hygieniansa seuraavalle tasolle.Tämä innovatiivinen bidee -wc -istuimen kiinnitys tarjoaa kaikki haluamasi ominaisuudet älykkäässä wc: ssä, mukaan lukien pesu, bidee -suihke, turbopesu, lämmitetty istuin, kuivaus, aktiivinen deodorisaatio, energiansäästö ja älykkäät wc -toiminnot.Lisäksi itsesi asentaminen on helppo, joten voit nauttia kaikista näistä eduista oman kodin mukavuudessa.

Yksi Splashlet -erottuvista ominaisuuksista on kaukosäädin, jonka avulla voit mukauttaa pesukokemustasiistuimesi mukavuudesta.Vaihtoehtoisesti voit käyttää istuimeen kiinnitettyä sivupaneelia nykyaikaisemman ilmeen saamiseksi.Joko niin, voit nauttia perimmäisestä henkilökohtaisesta hygieniasta vesipesutoiminnolla, poistaen wc -paperin tarpeen.

Haluatko päivittää nykyisen wc: n tai haluat lisätäBidet ensimmäistä kertaa Splashlet on peittänyt sinut.Tyylikkällä suunnittelullaan ja edistyneellä toiminnallisuudellaan se on täydellinen tapa parantaa tyytyväisyyttäsi ja hygieniaa.Joten miksi odottaa?Aloita nauttia älykkään wc -istuimen eduista tänään!

Katso älykkäitä wc: tä

Ei-sähköinen wc-ruiskutus

Päivitä kylpyhuoneesi ei-sähkösuihke-kokoelmalla.Nämä ympäristöystävälliset liitteet tarjoavat bidee- ja takapesuominaisuuksia ilman sähköä.Helppo asentaa, saatavana sekä yhden että kaksoisveden liitännät.Nauti lopullisesta hygieniasta ja puhtaudesta ilman lisäkustannuksia ja monimutkaisuutta sähköbideelle.Selaa kokoelmamme tänään.

Brookpad Ecoosplash

Ei-sähköinen suihku WC-ruiskutus

Ecosplash on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kylpyhuoneensa ja henkilökohtaisen hoidon kokemusta.Tämä ei-sähkösuihkyn kylpyhuoneen ruiskutuskiinnitys voidaan helposti lisätä nykyiseen wc: hen, mikä tarjoaa kaikki bidee- tai takapesuominaisuuden edut ilman sähköä.Sitä käytetään yksinomaan vedellä ja järjestelmiä on saatavana sekä yhden että kaksinkertaisen että kylmän veden liitännät.Suuttimet ovat aina valmiita käytettäväksi tarvittaessa, samalla kun ne pysyvät piilossa suojapeitteen alla, kun niitä ei ole toiminnassa.Itsepuhdistusominaisuus varmistaa, että suuttimet ovat aina käyttövalmiita, kun taas vesisuihku virtaa hallittuun paineeseen maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.Asennus on nopeaa ja helppoa, ja kokoonpanopaketti sisältää kaikki tarvittavat osat.Ecosplash on suunniteltu sopimaan nykyaikaisimpiin wc -kulhoihin, ja se voidaan asentaa olemassa olevan wc -istuimen alle saumattoman ilmeen vuoksi.

päivittää kylpyhuone ja henkilökohtainen hygieniarutiini ekosplashilla tänään.Kätevällä ja helppokäyttöisellä suunnittelulla pystyt minimoimaan suuresti wc-paperin tarpeesi ja parantamaan yleistä hygieniaa.Aloita nauttia suihkubidee -kiinnittymisen eduista tänään!

Näytä ei-sähkösuihke

Japanilaiset käymälät, joilla on kaukosäädin

Koe ylellisyyttä ja mukavuutta japanilaisten käymälöiden kokoelmassa, jolla on kaukosäädin.Näissä käymälöissä on edistyneitä pesutoimintoja, muokattavia asetuksia ja tyylikäs muotoilu.Säädä kaukosäädintä veden lämpötilan, paineen ja pesutoimintojen avulla tai jopa aktivoida lämmitetty istuin.Päivitä kylpyhuoneesi tänään japanilaisten käymälöiden kokoelmalla.

1 / 4