Toimitusehdot

Kiitos käynnistä ja shoppailusta BrookPadissa. Sen jälkeen ovat ehdot ja edellytykset, jotka muodostavat laivamme BrookPad myi tuotteita.

Lähetyksen käsittelyaika

Kaikki tilaukset käsitellään 1-3 pankkipäivän sisällä. Käsky ei ole lähetetty tai toimitettu viikonloppuisin tai lomilla. Jos tilauksia on paljon, siirrot voivat viivästyä muutaman päivän. Salli lisäpäivät toimitusaikana. Jos tilauksen toimitus viivästyy huomattavasti, otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimittaja

Toimitus tapahtuu logistiikkayrityksen DPD, DHL, Amazon Logistinen tai paikallisessa järjestyksessä tuotteen ja aluetilauksen mukaan. Määräämällä meriliikennepalvelut, suostutte siihen, että laivaus tilataan meidän toimesta (vastaanottaja) ja hyväksytte rahdinkuljettajan ehdot. Olette samaa mieltä siitä, että emme ole vastuussa liikenteenharjoittajan liikennöintipalvelujen suorittamisesta. Sinulla on oikeus pitää liikenteenharjoittajaa vastuussa kuljetuspalvelujen tarjoamisesta liikenteenharjoittajan ehtojen ja ehtojen mukaisesti.

Laivanrakennuskustannukset & eTukahdutettu toimitusaika

Nämä ovat oletuskuljetuskustannukset ja arvioitu toimitusaika. Jos tuotesivulla ei anneta tarkempaa toimitusaikaa, odotettu aika on alla olevassa taulukossa. BrookPad-merkkituotteiden osalta:

Alue Toimitustapa

Arvioitu toimitusaika(Pankkipäivät)

Toimituskustannukset
Euroopan unioni

Standard

1 - 5 , joka on 3 euroa | laskettuna uloskirjauksissa
Euroopan unioni Taloudellinen 2 - 10 VAPAA
Eurooppa Standard 3 - 12 12 | | - uloskirjauksissa
Eurooppa Taloudellinen 4 - 24 FREE tilauksia varten yli 500 euroa | 6 euroa
Kansainvälinen

Standard

5 - 30 29 | | - uloskirjautumalla
Kansainvälinen Taloudellinen 6 - 60 , joka on 19 euroa ja joka lasketaan kassalla
EU/Eurooppa/Kansainvälinen Esijärjestys 15-150 + arvioitu toimitusaika Samoin kuin kuljetusmenetelmä


Toimitusvakuutus

Vakiotoimitus on vakuutettu mahdollisesti kadonneista tai vahingoittuneista lohkoista. Jos paketti on vahingoittunut, laadi välittömästi pakettiratkaisu. Ilmoita meille ja toimittajalle tapahtuma-ja termiiniselvitysraportista. Lähetä pyyntö suoraan merenkulun toimittajalle tai pyydä tekemään se puolestasi. Korvaus tai hyvitys myönnetään vasta sen jälkeen, kun rahdinantajalla on onnistunut tutkimus, joka koskee menetettyjä tai vahingoittuneita lohkoja. Taloudelliset toimitukset eivät ole vakuutettuja, joten asiakkaat kantavat riskin, jos lohkot katoavat tai vahingoittuvat.

Peruuta vaurioilmoitus

Älä allekirjoita kuittia, ennen kuin olet tarkastanut sen vaurioiden varalta. Jos havaitset lohkon vaurioita, pyydä kuljettajaa odottamaan, kun avaat ja tarkastat tuotteet. Raportoi kaikista pakettivahingoista ja kuvaile vahingot tarkasti. Raportissa mainitaan kaikki laivaliikenteessä vaurioituneet osat. Vastaanottavan henkilön tehtävänä on pyytää kuljettajaa tutkimaan vahingoittuneet tavarat ja pakkaukset, jotka ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana. Muodollinen pyyntö olisi tehtävä välittömästi sen jälkeen, kun se on purtu viimeistään 24 tunnin kuluttua siitä, kun se on vastaanottanut paketin. Pidä kopio kirjeestäsi. Kirjoita löytösi raporttiin. Jos voit, ota valokuvia vahvistaaksesi tarkastusraporttisi.

Lähetyksen vahvistus ja tilausseuranta

Kun tilauksesi on lähetetty tai käsitelty, saat lähetyksen vahvistussähköpostiviestin, jossa on jäljitysnumero (t), jos saatavilla (vakio - Toimitus) Jäljitysnumero toimii 24-72 tunnin sisällä. Taloudelliselta toimitukselta ei ehkä ole seurantatietoja.

Esitilauksen lähetys

Jos tuote tilataan ennakkotilauksena, se hankautuu suoraan valmistajalta ja toimitetaan heti, kun tilauksesi on käytettävissä. Ennakkotilausten odotettu hankintaaika on 15-150 päivää. Jos tuote on saatavilla ennen tilausta, Kärryssä on lisätietoja: "Pre-tilaus." Alemman varastointikustannusten ja suorien hankintojen vuoksiDditionaalinen etukäteisalennus voidaan sisällyttää hintaan.

Paluulähetys

Te olette vastuussa siitä, että maksatte itse kuljetuskustannukset.LähetysNimike. Jos tuote palautetaan tai vaihdetaan, se on palautettava logistiseen yritykseen Valtuutettu palvelukeskusToimituskulut eivät ole palautettavissa. DHL tarjoaa paluumerkit ja ne ovat saatavilla vain Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä. Palomerkinnän kustannuksiksi on asetettu 50 euroa paluumerkkiä kohden 30 kilogramman painoiselle lohkolle, joka vähennetään tuen määrästä.Jos tuote onLähetettyIlman paluumerkkiä , jotka olemme toimittaneet,Anna allekirjoitettu todiste palautetun lohkon tunnistamiseksi.

Kansainvälinen merenkulkupolitiikka

Tällä hetkellä laiva on Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä, Norjassa, Turkissa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Intiassa ja muissa maissa ympäri maailmaa.

Muut kuin BrookPad-tuotteet-Laivanrakennuskustannukset & eTukahdutettu toimitus

Nämä ovat oletuskuljetuskustannukset ja arvioitu toimitusaika. Jos tuotesivulla ei anneta tarkempaa toimitusaikaa, odotettu aika on alla olevassa taulukossa.BrookPad-verkkokaupan kautta tilattu kumppani ja osakkuustuotteet, lukuun ottamatta BrookPad-merkkituotteita:

Alue Toimitustapa

Arvioitu toimitusaika(Pankkipäivät)

Toimituskustannukset
Kansainvälinen Standard 10 - 270 Laskettu kassalla
Kansainvälinen Taloudellinen 270 - 720 Laskettu kassalla

 

Liitteet

Jäljempänä mainitaan muun muassa DPD, DHL, Amazon Logistinen tai paikallinen logistiikkayhtiö.