Älytyökalujen Deals

Täältä löydät parhaat tarjoukset BrookPad Tuotteet SplashLet -Japanilaisia vessoja ja EcoSplash-bidee-suihketta. Jos et löydä kiinnostavaa tarjousta, ota yhteyttä tai puhu ja kerro, mistä tarjouksesta olet kiinnostunut.

Myynti ja parhaat häiriöt

Myynti ja parhaat häiriöt

Suurimmat japanilaistyyliset älykkäät vessat ja wc-tunnisteet ovat nyt myynnissä parhaiden alennusten avulla. Opi tehokkain tapa parantaa mukavuutta ja puhtautta wc ja bidee toiminto. Valitse älykkäät WC-tarjoajat ja bidee 75 % diskontattu.

Ennakkotilaukset

Ennakkosopimukset

Jos tuote tilataan ennakkotilauksena, se hankautuu suoraan valmistajalta ja toimitetaan heti, kun tilauksesi on käytettävissä. Ennakkotilausten odotettavissa oleva hankintaaika riippuu mallista (yksityiskohtaisempien tarkastusten kuvaus-tai merenkulkupolitiikan osalta). Jos tuote on saatavilla ennen tilausta, Kärryssä on lisätietoja: "Pre-tilaus." Alemman varastointikustannusten ja suorien hankintojen vuoksiDditionaalinen etukäteisalennus voidaan sisällyttää hintaan.

Tarjous uusille asiakkaille

Laske ensimmäinen tilauksesi

Kun teet ensimmäisen ostoksen BrookPad Myymälä, voit saada lisäalennuksen BrookPad Merkkituotteet, joissa on alennus koodi, jonka saat sähköpostiviestissä, kun tilaat uutiskirjeen. Alennusta voidaan soveltaa, jos tuote on tavanomaisessa hinnassa eikä sitä ole vielä diskontattu. Jos tuote on jo diskontattu (säännölliset hinnat yliviivataan), tervetulokoodia ei voida käyttää. Useita alennuksia ei pinota.

Diskreivi valokuvan yhteiskäytöstä

"TILAA UUTISKIRJE JA OTA KUVA ASENNETUSTA MUISTILEHTIÖSTÄSI SOSIAALISESSA MEDIASSA"

Jos BrookPad MerkkituoteOn jo diskontattu (säännöllinen hinta yliviivattu), voit edelleen saada lisäsäästöjä. Jos et ole käyttänyt mitään diskonttokoodia, jaa kuva ja säästä lisää. Mitä tehdä:
1) Tilaa uutiskirjeemme (jos et ole tilannut)
2) Osake-asema kuvan kanssa asennettu BrookPad Sosiaalinen media (Facebook tai Instagram)
3) Lähetä meille kuva linkin (siten voit hyväksyä kuvan uudelleenlähettämistä)
4) Vastaanotettu osittainen hinnanalennus (prosentteina myynninedistämisinfo)

Bidet-ja Vessa-palvelut

Kaikki BrookPad Merkkituotteet voivat saada ilmaista taloudellista toimitusta Euroopan unionille. Lisäksi vapaa taloudellinen toimitus on käytettävissä Euroopassa BrookPad Merkkituotteet määräyksillä, jotka ylittävät tietyn määrän merenkulkupolitiikassa. Tätä alennusta sovelletaan automaattisesti tarkastuskäynnin aikana valitsemalla "talouden toimitus". Vapaa merenkulku on käytettävissä, kun tilaat SplashLet-älykäs vessa, EcoSplash-wc-suihku-tai vesisuodatin. Tätä alennusta sovelletaan automaattisesti uloskuittausprosessin aikana, kun tilaus saavuttaa määritetyn määrän alennuksen jälkeen.

Jaa Frendien ja Earnin kanssa

Jos haluat BrookPad Tuotteita, joita saatat haluta jakaa kiinnostustasi ystävien kanssa ja saada jotain erityistä itsellesi. Voit rekisteröityä Affiliate Program ja saada 20 % alennusta jokaisen onnistuneen suosituksen.