Etusivu, henkilökohtainen hoito ja elämäntapa -opas — home appliance

What is the best way to choose a pressure washer?

laite puutarha opas Koti kodin laite miten painepesuri

What is the best way to choose a pressure washer?

Painepesukoneet ovat erinomaisia ​​ulkoilmatyöhön, kuten autojen ja moottoripyörien pesuun. Kaksi tärkeää tekijää, jotka on otettava huomioon pesukoneen valinnassa, ovat vedenpaine (mitä suurempi tanko, sitä tehokkaampi pesukone) ja veden virtaus. On vaikea valita paras pesukone koti- ja puutarhatarpeisiisi niin monia vaihtoehtoja. Sähköpainepesurit tai bensiini ovat kaksi virtalähdettä. Useimmat painekierrokset ovat sähköisiä, joten ne sopivat kevyisiin ja keskitasoihin.

Lue lisää →


Paras Juicers vuonna 2021

opas terveys Koti kodin laite miten mehu

Paras Juicers vuonna 2021

Mehustaminen tarjoaa ravintoaineiden tiheän juoman, jolla on vähemmän nestemäistä kuin muut valmistustekniikat. Ravitsevamman mehujen tuottamisen lisäksi masteroivat mehut mahdollistavat lisää ravintoaineita vapautumaan mehuun. Mehu on terveellinen herkku itsellesi ja perheellesi, jos juot sitä usein (yli kahdesti viikossa). Mikä mehumaku on suosituin Amerikassa? Sinulle ja keittiöllesi parhaiten sopiva teho riippuu siitä, kuinka usein käytät juiceria. mehu kerran tai kahdesti päivässä? Vitamiinit, proteiinit, omega-3- ja omega-6-rasvahapot sekä mikroravinteet ja muut tarvittavat komponentit ovat runsaasti päivittäisessä mehussa.

Lue lisää →


Top 5 Rice Cookers vuonna 2021

ruoanlaitto opas kodin laite miten riisinkeitin tefali

Top 5 Rice Cookers vuonna 2021

Kutsutaanko sitä riisikeittimeksi tai riisihöyrylaivaksi, keitettäväksi tai höyryriisille tarkoitettu automaattinen keittiölaite on mitä etsit. Se koostuu kolmesta osasta: lämmönlähde, keittoastia ja elektroninen termostaatti. Termostaatti tarkkailee keittokulhon lämpötilaa ja säätelee keittokulhon lämpötilaa.

Lue lisää →


Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas kodin laite miten multi-keittäjät

Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

Multi-cooker on sähköinen keittiölaite, jonka avulla voit tehdä aterioita pyynnöstä. Multi-cookerit säästävät aikaa korvaamalla seitsemän tai enemmän perinteistä laitetta kerralla. Ne voivat myös vapauttaa paljon tilaa keittiöösi korvaamalla useita laitteita yhdellä. Multi-cooker on työtason keittiön laite, joka voi keittää monin tavoin. Voit keittää keittoa, höyryvihanneksia ja äyriäisiä, syvää paistasi siipikarjaa tai jäädyttää hedelmiä ja vihanneksia (tunnetaan nimellä Blanching) Monikiippu säästää rahaa käyttämällä vähemmän energiaa kuin uunilla tai keittotasolla.

Lue lisää →


Parhaat kodin soodavalmistajat vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas kodin laite miten soodanvalmistaja

Parhaat kodin soodavalmistajat vuonna 2021

Sodanvalmistaja on kodin laite, joka käyttää hiilidioksidia paineistetusta patruunasta hiilidivesteen karbonointiin. Tyypistä riippuen jotkut soodanvalmistajat voivat myös tarjota hiipiä mehuille ja teille. Hiilihapotettu tai kuohuviini ei ole haitallinen terveydellesi. Kuohuviini vesi aiheuttaa jonkin verran enemmän hampaan emalien eroosiota kuin tavallinen vesi. Vastoin yleistä uskomusta, CO2 ei ole uloshengitetty kaasu, vaan pikemminkin nesteytetty paine kaasu, joka syntyy ja kuljetetaan tai jota käytetään kuivana jäätä. Useimmissa tapauksissa kuohuviini on yhtä terveellistä kuin vielä vettä.

Lue lisää →