Etusivu, henkilökohtainen hoito ja elämäntapa -opas — home

What is the best way to choose a pressure washer?

laite puutarha opas Koti kodin laite miten painepesuri

What is the best way to choose a pressure washer?

Painepesukoneet ovat erinomaisia ​​ulkoilmatyöhön, kuten autojen ja moottoripyörien pesuun. Kaksi tärkeää tekijää, jotka on otettava huomioon pesukoneen valinnassa, ovat vedenpaine (mitä suurempi tanko, sitä tehokkaampi pesukone) ja veden virtaus. On vaikea valita paras pesukone koti- ja puutarhatarpeisiisi niin monia vaihtoehtoja. Sähköpainepesurit tai bensiini ovat kaksi virtalähdettä. Useimmat painekierrokset ovat sähköisiä, joten ne sopivat kevyisiin ja keskitasoihin.

Lue lisää →


Paras Juicers vuonna 2021

opas terveys Koti kodin laite miten mehu

Paras Juicers vuonna 2021

Mehustaminen tarjoaa ravintoaineiden tiheän juoman, jolla on vähemmän nestemäistä kuin muut valmistustekniikat. Ravitsevamman mehujen tuottamisen lisäksi masteroivat mehut mahdollistavat lisää ravintoaineita vapautumaan mehuun. Mehu on terveellinen herkku itsellesi ja perheellesi, jos juot sitä usein (yli kahdesti viikossa). Mikä mehumaku on suosituin Amerikassa? Sinulle ja keittiöllesi parhaiten sopiva teho riippuu siitä, kuinka usein käytät juiceria. mehu kerran tai kahdesti päivässä? Vitamiinit, proteiinit, omega-3- ja omega-6-rasvahapot sekä mikroravinteet ja muut tarvittavat komponentit ovat runsaasti päivittäisessä mehussa.

Lue lisää →


Parhaat Electric Grillit vuonna 2021

ruoanlaitto sähkögrillit ruoka opas Koti kodin laite miten

Parhaat Electric Grillit vuonna 2021

In the summer, electric grills are the greatest way to cook outdoors, but could they represent a health risk? Aluminum foil may be used on an electric grill without causing burns. Although the Electric Grill is a well-designed gadget, I was worried that it might smoke my family out of the house. If you don't have access to a barbeque or charcoal grill, or if it's too chilly to cook outside, an electric grill is the ideal answer. When a griller is compelled to travel somewhere where gas or charcoal are banned, the Electric Grill is the most practical portable option.

Lue lisää →


Paras Air Fryer Review vuonna 2021

ilmakuivain opas Koti Elämäntapa

Paras Air Fryer Review vuonna 2021

Ilmapaistamista pidetään usein terveellisemminä kuin öljyn paistin. Se vähentää kalorien saantia 70 prosenttia 80 prosenttiin ja siinä on paljon vähemmän rasvaa. Puhdistus on huomattavasti yksinkertaisempaa ilmakuorella kuin se on syväkeittiö, koska ne käyttävät vähän tai ei lainkaan öljyä. Kun pakkaat ruokaa, öljy syvenee siihen, mikä johtaa paksumpaan, rapeampaan kuoreen aterian ulkopuolella.

Lue lisää →


Parhaat Porakoneet ja porakoneet vuonna 2021

tee-se-itse harjoitukset opas Koti porakone työkalut

Parhaat Porakoneet ja porakoneet vuonna 2021

Liipaisimen painatus aktivoi sähkömoottorin, joka puolestaan ​​pyörii poran tai ruuvitaltta. Lisääntynyt teho johtaa lisääntyneeseen vääntömomenttiin, joka tunnetaan myös nimellä kiertovoima, poralla ja ruuvimeisselillä. On suositeltavaa, että poran mukana tulee ladattava akku, plug-in-laturi ja tietysti todellinen pora. Harjoituksia käytetään yleisimmin reikien poraamiseen ja ruuvien ja muiden pienten kiinnitysten ohjaamiseen maahan tai kiinteisiin pintoihin. Voimapora on paras vaihtoehto suorittaa suurin osa tehtävistä peilin ripustamisesta penkin rakentamiseen. Harjoituksia voidaan käyttää myös puun leikkaamiseen reitittimen bittillä, jos istukka ei ole tarpeeksi terävä.

Lue lisää →