Etusivu, henkilökohtainen hoito ja elämäntapa -opas — food

Parhaat Mineraalit vuonna 2021

ruoka opas terveys terveydenhuollon parantaminen miten mineraalilisät lisäravinteet

Parhaat Mineraalit vuonna 2021

Keho tarvitsee 13 vitamiinia: A-E, C-K ja B-B12. Mineraalit, kuten kalsium, fosfori, kalium, natrium, kloridi, magnesium, rauta, sinkki, jodi, kromi, kupari, fluoridi, molybdeeni, mangaani ja seleeni, ovat aterioissa. Jotkut vitamiinit otetaan parhaiten tyhjään vatsaan, toiset aterian jälkeen. Asiantuntijat uskovat, että suurin osa vitamiini- ja mineraalilisäaineista ei ole vaivan arvoista. Magnesiumia tarvitaan monille kehon prosesseille, mukaan lukien lihaksen ja neuronin toiminta sekä energiantuotanto.

Lue lisää →


Best Herbal Supplements in 2021

ruoanlaitto ruoka opas terveys terveydenhuollon parantaminen yrttilisät miten ravitsemus lisäravinteet

Best Herbal Supplements in 2021

Kasveja ja niiden öljyjä, juuria, siemeniä, marjoja tai kukkia käytetään kasviperäisten lisäravinteiden valmistukseen. Echinacea, pellavansiemenet, ginseng, ginkgo, saha Palmetto, St John's Wort, Black Cohosh, Evening Primrose, Milk Thistle ja valkosipuli ovat vain muutamia markkinoilla saatavilla olevista kasviperäisistä lisäravinteista. Esimerkiksi Green Tea ja Ginkgo Biloba on osoitettu olevan vuorovaikutuksessa reseptilääkkeiden kanssa, brittiläisen lehden kliinisen farmakologian julkaistun uuden tutkimuksen mukaan. Yrttilisäaineita on käytetty useiden sairauksien hoitamiseen satojen vuosien ajan. Kasveja ja/tai niiden öljyjä, juuria, siemeniä, marjoja tai marjoja sekä niiden hedelmiä ja lehtiä käytetään kasviperäisten lisäravinteiden valmistukseen.

Lue lisää →


Parhaat voileipäleikkurit ja Panini -puristimet vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas miten Panini painostaa voileipäleilusarut

Parhaat voileipäleikkurit ja Panini -puristimet vuonna 2021

Panini Press on mini-grilli voileipien valmistukseen. Huippuluokan lehdistöä ei vaadita hyvän paninin valmistamiseksi. Paras tapa valmistaa panini on voita Panini -puristin etukäteen. Jotta voileipä olisi rapea, sinun on ensin voittava se. Italiaksi Panini on moniarvoa, vaikka sitä käytetään usein englanninkielisenä sanana.

Lue lisää →


Vuoden 2021 parhaat vitamiinit

ruoka opas terveys terveydenhuollon parantaminen miten ravitsemus lisäravinteet vitamiini -lisäravinteet

Vuoden 2021 parhaat vitamiinit

A -vitamiini tarvitaan hyvään näkemykseen, terveelliseen immuunijärjestelmään ja onnistuneeseen lisääntymiseen. Suositeltavin D -vitamiinin muoto on kolekalsiferoli, joka tunnetaan yleisesti nimellä kolekalsiferoli. Tämä on D -vitamiinin muoto, jonka kehosi tuottaa luonnollisesti auringonvalolle altistumisen seurauksena. E -vitamiinilisäaineet voivat auttaa sepelvaltimoiden sydänsairauksien estämisessä, immuunitoiminnan parantamisessa, tulehduksen vähentämisessä, silmien terveyden parantamisessa ja tulehduksen ehkäisyssä. Avokadoissa on runsaasti kaliumia, omega-3-rasvahappoja, C-vitamiinia ja K-vitamiinia, muun muassa ravintoaineita.

Lue lisää →


Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas kodin laite miten multi-keittäjät

Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

Multi-cooker on sähköinen keittiölaite, jonka avulla voit tehdä aterioita pyynnöstä. Multi-cookerit säästävät aikaa korvaamalla seitsemän tai enemmän perinteistä laitetta kerralla. Ne voivat myös vapauttaa paljon tilaa keittiöösi korvaamalla useita laitteita yhdellä. Multi-cooker on työtason keittiön laite, joka voi keittää monin tavoin. Voit keittää keittoa, höyryvihanneksia ja äyriäisiä, syvää paistasi siipikarjaa tai jäädyttää hedelmiä ja vihanneksia (tunnetaan nimellä Blanching) Monikiippu säästää rahaa käyttämällä vähemmän energiaa kuin uunilla tai keittotasolla.

Lue lisää →