Etusivu, henkilökohtainen hoito ja elämäntapa -opas — cooking

Best Herbal Supplements in 2021

ruoanlaitto ruoka opas terveys terveydenhuollon parantaminen yrttilisät miten ravitsemus lisäravinteet

Best Herbal Supplements in 2021

Kasveja ja niiden öljyjä, juuria, siemeniä, marjoja tai kukkia käytetään kasviperäisten lisäravinteiden valmistukseen. Echinacea, pellavansiemenet, ginseng, ginkgo, saha Palmetto, St John's Wort, Black Cohosh, Evening Primrose, Milk Thistle ja valkosipuli ovat vain muutamia markkinoilla saatavilla olevista kasviperäisistä lisäravinteista. Esimerkiksi Green Tea ja Ginkgo Biloba on osoitettu olevan vuorovaikutuksessa reseptilääkkeiden kanssa, brittiläisen lehden kliinisen farmakologian julkaistun uuden tutkimuksen mukaan. Yrttilisäaineita on käytetty useiden sairauksien hoitamiseen satojen vuosien ajan. Kasveja ja/tai niiden öljyjä, juuria, siemeniä, marjoja tai marjoja sekä niiden hedelmiä ja lehtiä käytetään kasviperäisten lisäravinteiden valmistukseen.

Lue lisää →


Parhaat voileipäleikkurit ja Panini -puristimet vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas miten Panini painostaa voileipäleilusarut

Parhaat voileipäleikkurit ja Panini -puristimet vuonna 2021

Panini Press on mini-grilli voileipien valmistukseen. Huippuluokan lehdistöä ei vaadita hyvän paninin valmistamiseksi. Paras tapa valmistaa panini on voita Panini -puristin etukäteen. Jotta voileipä olisi rapea, sinun on ensin voittava se. Italiaksi Panini on moniarvoa, vaikka sitä käytetään usein englanninkielisenä sanana.

Lue lisää →


Top 5 Rice Cookers vuonna 2021

ruoanlaitto opas kodin laite miten riisinkeitin tefali

Top 5 Rice Cookers vuonna 2021

Kutsutaanko sitä riisikeittimeksi tai riisihöyrylaivaksi, keitettäväksi tai höyryriisille tarkoitettu automaattinen keittiölaite on mitä etsit. Se koostuu kolmesta osasta: lämmönlähde, keittoastia ja elektroninen termostaatti. Termostaatti tarkkailee keittokulhon lämpötilaa ja säätelee keittokulhon lämpötilaa.

Lue lisää →


Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas kodin laite miten multi-keittäjät

Paras Electric Multi-Cookers vuonna 2021

Multi-cooker on sähköinen keittiölaite, jonka avulla voit tehdä aterioita pyynnöstä. Multi-cookerit säästävät aikaa korvaamalla seitsemän tai enemmän perinteistä laitetta kerralla. Ne voivat myös vapauttaa paljon tilaa keittiöösi korvaamalla useita laitteita yhdellä. Multi-cooker on työtason keittiön laite, joka voi keittää monin tavoin. Voit keittää keittoa, höyryvihanneksia ja äyriäisiä, syvää paistasi siipikarjaa tai jäädyttää hedelmiä ja vihanneksia (tunnetaan nimellä Blanching) Monikiippu säästää rahaa käyttämällä vähemmän energiaa kuin uunilla tai keittotasolla.

Lue lisää →


Parhaat kodin soodavalmistajat vuonna 2021

ruoanlaitto ruoka opas kodin laite miten soodanvalmistaja

Parhaat kodin soodavalmistajat vuonna 2021

Sodanvalmistaja on kodin laite, joka käyttää hiilidioksidia paineistetusta patruunasta hiilidivesteen karbonointiin. Tyypistä riippuen jotkut soodanvalmistajat voivat myös tarjota hiipiä mehuille ja teille. Hiilihapotettu tai kuohuviini ei ole haitallinen terveydellesi. Kuohuviini vesi aiheuttaa jonkin verran enemmän hampaan emalien eroosiota kuin tavallinen vesi. Vastoin yleistä uskomusta, CO2 ei ole uloshengitetty kaasu, vaan pikemminkin nesteytetty paine kaasu, joka syntyy ja kuljetetaan tai jota käytetään kuivana jäätä. Useimmissa tapauksissa kuohuviini on yhtä terveellistä kuin vielä vettä.

Lue lisää →